Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie

Kožní obtíže Jaroslav 23.9.2015

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měl cca 5 dní problém s pálením při močení, kdy jsem asi týden předtím měl nechráněný orální sex. Navštívil jsem urologa, který mě kompletně vyšetřil a odevzdal jsem i vzorek moče (střední proud). Výsledek vyšetření moče je na přiložené fotografii. Lékař mi řekl, že zatím není potřeba zahajovat léčbu ATB a tak jsem si koupil pouze Urosept tablety. Pálení při močení sice už odezněli, ale zase se cítím takový slabý a občas mám bolest hlavy bez teplot. Zřejmě asi bude lepší zajít na dermatovenerologické vyšetření?

Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Nemocnice Šternberk

Milý Jaroslave, určitě dobře učiníte, když navštívíte dermatovenerologa, který Vás kompl...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li metoda PCR...
Chlamydie
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak je mozne, ze...
Chlamydie
Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamýdie

Dobrý den, z krve mi byly zjištěni antiChlam IgA slabě pozitivní, anti Chlam....

Chlamydie

Dobrý den, cca před půl rokem byli u mne zjištěny chlamydie. Léčba začala Doxyklicinem...

Chlamydie

Dobrý den, pane doktore, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na...

Chlamydie

Dobrý den, pane doktore, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na...

Chlamydie

Když čtu příznaky chlamydií, říkám si, že je musím asi mít. Jak mám postupovat,...

Chlamydie

Dobrý den, paní doktorko, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na...

Chlamydie

Dobrý den, přečetla jsem zde i jinde spousty příspěvků ohledně chlamydií, ale...

Chlamydie

Dobrý den, ráda bych se zeptala na následující- měla jsme (mám..........) nového...

Chlamydie

Dobrý den, moc děkuji za odpověď na dotaz, který byl dne 6. 1. zveřejněn (HPV,...

Chlamydie

Dobrý den, ráda bych se informovala na hodnoty Chlamydii. V minulosti jsem...

Chlamydie

Dobrý den, Co znamenají při testech na plicní chlamydie IgG ,IgM IgA ? V...

Chlamydie

Dobrý den, poradíte mi prosím odborníka na chlamydie ze západu Čech nebo lépe...

Chlamydie

Dobrý den, již nějákou dobu mám zaznamenávám uzliny v pravém třísle (sonografie...

Chlamydie

Dobrý den, poradíte mi prosím odborníka na chlamydie ze západu Čech nebo lépe...

Chlamydie

Dobrý den, nechala jsem si udělat testy na pohlavní choroby, včetně chlamydií,...

Chlamýdie

Dobrý den, před rokem jsem trpěla silnou každodenní bolestí hlavy. Proto...

Chlamydie

Dobrý den, potřebovala bych poradit minuly rok v kvetnu jsem mela s partnerem...

Chlamydie

Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno jsem se léčil s Chlamydii...

Chlamydie

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, jestli v případě chlamydia trachomatis...

Chlamydie

Dobrý den, mám podezření na chlamydia trachomatis a zajímalo by mě, pokud by...