Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie a zánět prostaty

Urologie Petr 5.9.2010

Dobrý den,nejdřív bych se chtěl zeptat,zda-li je možné nakazit partnerku,když mám chronický zánět prostaty.Dále bych chtěl vědět,našli mi chlamydie v moči a poté nasadili ATB,ale já zůstal v práci a měl jsem tedy fyzickou námahu,je možné,že by tento zánět byl z toho,že jsem nezůstal doma v klidu??A také jestli se tento zánět prostaty dá vyléčit a jestli mohu mít ještě někdy potomky.Děkuji moc za jakoukoliv odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Petře!

Zánět prostaty jste si mohl způsobit zanedbáním léčby, ale nikoli nutně. Chlamydiemi partnerku nakazit můžete, svou nakažlivost konsultujte s ošetřujícím lékařem. Zánět prostaty lze léčit a nemusí zanechat trvalé následky na plodnost.

Související dotazy

Zánět prostaty
Dobrý den, byl mi minuly tyden diagnostikovan zánět...
Zánět prostaty
Přeji dobrý den. Několik let se léčím se zvětšenou...
Chronický zánět prostaty
Dobry den, kdyz trpim Chronickym zanetem prostaty pomuze...
Zánět prostaty
Dobrý den p rosimvas o radu co by mi polo na chronickou...
Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Zerex po zánětu prostaty
Dobrý den, prosím Vás, zajímá mě, jestli mohu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamýdie a těhotenství

Dobrý den, zhruba rok se mi nedařilo otěhotnět, před půl rokem mě a manželovi...

Chlamydie a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz mám za sebou jedno IVF, které se podařilo hned na první...

Chlamydie a těhotenství

Dobrý den, pokaslavala jsem a tak jsem si skočila k dr. na odběr krve a podle...

Chlamýdie a těhotenství

Dobrý den, v září minulého roku mi zjistili chlamýdie po opakovaných problémech,...

Chlamydie a tetování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodné a popřípadě co by se mohlo...

Chlamýdie a Ureoplasma a GBS +++

Dobrý den paní doktorko, dnes mi bylo oznámeno dle výsledků kultivace, že jsem...

Chlamydie a užívání antibiotik

Dobrý den, přítel měl pozitivní chlamydie, dostala jsem ATB - Azitromycin 500...

Chlamydie a více jak měsíc užívání různých atb

Dobrý den, na testech mi potvrdili pozitivní chlamydie (pouze výtok, bez potíží...

Chlamydie a více jak měsíc užívání různých atb

Dobrý den, na testech mi potvrdili pozitivní chlamydie (pouze výtok, bez potíží...

Chlamydie a vleklé obtíže

Dobrý den, po zhruba třech létech, kdy mě obvodní lékařka vždy ordinovala na...

Chlamydie a záněty

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych Vás požádat o radu. Od ledna jsem prodělala...

Chlamydie a zvysena teplota

Dobrý den, Prosím o radu. Vse začalo bolesti v krku, bolesti svalů nohou, zvysenou...

Chlamydie diagnostika

Dobrý den, asi pred dvěma mesici jsem prodělala silný zánět močových cest,...

Chlamydie laboratorní hodnoty

Dobrý den, doplňuji k dotazu z 2.4. ohledně chlamydií rozmezí laboratoře: chlam....

Chlamydie léčba

Dobrý den, nedávno mi byli zjištěny chlamydie. Vlastně jsem sám šel k lékaři...

Chlamydie léčba

Dobrý den. Minulý týden mi gynekoložka zjistila z krve pohlavní chlamydie. Údajně...

Chlamydie lymfodrenáž

Dobrý den, prosím Vás může se chodit při chlamydii na lymfodrenáže? Děkuji moc...

Chlamydie nebo borelióza

Dobrý den, děkuji všem za odpovědi na mé otázky ohledně chlamydii trachomatis....

Chlamydie nebo ne?

Dobrý den,můj problém začal zčervenáním ústí močové trubice,po týdnu se na cca...

Chlamydie nebo neco jineho?

Dobrý den, Dlouhodobě (už tak nejmíň 10-15 let) trpím celkovou únavou, někdy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Neschopenka

Dobrý den, již jsem se Vás ptala na délku neschopenky (po operaci krční páteře)...

Glykemický šok

Ráda bych věděla,jak se projevuje a v důsledku čeho vzniká glykemický šok, zda...

Satv po operaci žlučníku

Dobrý den, jsem mesic po operaci žlučníku. Všechny jizvy mam krásné zhojeny....

Cervikobrachiální syndrom

Dobrý den, dva měsíce trpím bolestí, hlavně v klidových polohách - sezení...bolest...

Padání vlasů

Dobrý den, už přes 14-dní mi padají hodně vlasy a mám je řidší. Beru už 3 měsíce...

Krvácení během antikoncepce

Vážený pane doktore či paní doktorko, mám problém, se kterým bych se Vám chtěla...

Natržení med.menisku pravého kolena

Dobrý den Chtěl bych se zeptat,co to znamená : Může jít o natržení med.menisku...

Nitroděložní tělísko a možnosti antikoncepce

Dobrý den, již dva roky mám zavedené tělísko a stále se potýkam s nepravidelnou,...

Fialové prsty na noze

Dobrý den. Mám takový problém. Když mám položené chodidla na zemi, tak prsty...

Jemně bílý povlak na jazyku a červené tečky

Dobrý den, má již asi dva týdny na jazyku (ve předu, nahoře) sice opravdu malé,...

Bolest kolene v klidu


Očkování proti zarděnkám a spalničkám

Dobrý den, pane doktore, mam dotaz ohledně mé imunity a nemoci spalničky a...

Rakovina tlustého střeva

Dobrý den, mému taťkovi (60 let) byla diagnostikovana rakovina tlustého střeva....

Dotaz - rameno

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně léčby. Je mi 54 let,...

Spalničky lze dostat 2x

Dobrý den. Mám dotaz na spalničky. Když jsem je prodělala v dětství už je nemohu...

Točení hlavy v těhotenství

Dobrý den, jsem právě v 16.t. těhotenství a trápí mě problém s točením hlavy....

Stále je mi zima

Dobrý den,při normální pokojové teplotě je mi stále zima, mám studené ruce,nohy...

Přenos HPV


Otok po plastice acl

Dobrý den, jsem dnes přesně 14 den po plastice acl a zároveň mi byla odstraněna...

Esmya

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by mohlo způsobit extrémně silné krvácení...