Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Chlamydie,Mykoza...?

Gynekologie Lukas 5.10.2015

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měl nechráněný styk se slečnou. Cca po 2 - 3 týdnech mě jakoby začala svědit špička penisu, spodní okraj žaludu jsem měl mírně zarudlý, začal jsem to mazat canestenem a vypadalo to, že vše odeznělo, ale za pár dní mi v něm začalo jakoby mírně píchat, nijak to nenarušovalo denní činnosti, jen když jsem byl opravdu v klidu, tak jsem to občas cítil, šimrání, píchnutí, ale jen jemně, nijak bolestně. Od včera se mi i začaly dělat malé bílé puchýřky, které jdou umýt. Canesten jsem nemazal pravidelně, jen cca 3 dny. Pokud bude nutný výtěr z trubice, jak moc bolestivé to je a mohu případně požádat o nějaké "umrtvení" ? Díky

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Nemusíte mít obavy výtěr který je nutný ke kultivaci a tím i k stanovení diagnozy bolestiv...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Mykoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když...
Mykoza
Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy...
Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji
Mykoza
Dobrý den minuly týden jsem začla brát antibiotika...
Mykoza v těhotenství
Dobrý den, mám velké problémy s vaginální mykozou již...
Chlamydie
Dobrý den , chtěl bych se zeptat. Patřím mezi "šťastlivce"...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chlamydie, orální sex

Dobrý den, měla jsem nechráněný orální sex s mužem. Je možné onemocnět chlamydiemi...

Chlamydie, oteklejší varlata, objekt na žaludu

Dobrý den, chtěl bych se na něco zeptat. Již dvakrát jsem psal, ale mám jiný...

Chlamydie, přenos

Váš dotaz: Moje partnerka, se kterou jsme teprve asi 3 měsíce, se mi svěřila...

Chlamýdie, přítomnost protilátek

Zdravím, prosím, požádala jsem o vyšetření na chlamydie hodnota IgM 1,6 a hodnota...

Chlamydie, rakovina plic

Dobrý den,mám dotaz.Manželovi byli v září 2014 zjištěny plicní chlamydie,dostal...

Chlamydie, Ureaplasmata

Dobrý den, Je to rok zpátky (cca březen 2011) co jsem se nakazila chlamydiemi...

Chlamydie, ureoplasma

Dobrý den paní doktorko. Zajímalo by mě, jestli můžu chytit chlamydie, ureoplasmu...

Chlamydie, ureoplasma, e coli, streptokok

Dobrý den, mé sestře byly zjištěny tyto nemoci v pochvě. Četla jsem na internetu,...

CHlamydie, ureoplasmata a Mykoplasmata

Dobrý den, byla jsem u svého gynekologa a ten mi na základě stěrů oznámil...

Chlamydie, ureoplazma, mykoplazma

Dobrý den, jak se projevuje nákaza chlamýdií, ureoplazmy a mykoplazmy? Jak se...

Chlamydie,otoky,únava,deprese

Dobrý den,moc prosím o radu.V roce 2011 se mi narodil syn,po porodu jsem trpěla...

Chlamydie,pohlavni nemoci

Dobry den,ocitla jsem se v milostnem trojuhelniku.JIz pred rok mam dva muze...

Chlamydie,syfilis?

Vazeny pane doktore,po nechranenem vaginalnim i analnim styku se dvema partnerkami...

Chlamydie?

Dobry den, mam podezreni na plicni chlamydie. Uz tyden me strasne boli na pruduskach...

Chlamydie?

Dobrý den již delší dobu mám gynekologické problémy, které si myslím, že budou...

Chlamydie?

Dobry den, jiz delsi dobu me poboliva v krku a na pruduskach, taky pocituji...

Chlamydie?

Dobry den. Cca rok a pul mam obcasne zavrate -pocit hybani, rotace,tahani. Krev,...

Chlamydie?

Dobry den, byla jsem u plicniho lekare z duvodu podezreni na chlamydie. Pan...

Chlamýdie?

Dobry den, chtěl bych se zeptat za pritelkyni. Posledni 3,4 dny mela zapach...

Chlamydie?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, poslední asi půl rok mám kašovitý bílý výtok,...