Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Chlorella a antikoncepce

Antikoncepce LenkaS . 15.5.2013

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda je možné současné užívání hormonální antikoncepce a chlorelly, zda nemůže dojít k narušení účinku HA. Děkuji za odpověd'

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, přípravek můžete bez obav užívat současně s antikoncepcí.

Související dotazy

Chlorella a Gynex
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné užívat...
Rok po vysazení antikoncepce nemenstruuji, pomůže chlorella a ječměn?
Chlorella a zelený ječmen na hormony. Dobrý den! Chtěla...
Chlorella a antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda je možné...
Užívání Asentry
Dobrý den, mám dotaz beru Asentru 50 1x denně, chtela...
Antikoncepce a doplňky stravy
Dobrý den, užívám HA Yaz a chtěla bych se zeptat,...
Chlorella
Dobrý den, četl jsem, že vit. doplňky z řas obsahují...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chloe a ospen

Dobrý den,již sem si četla Vaše předchozí odpovědi že antibiotika ospen mohou...

Chlopen

dobrý den , mám dva výsledky z echa...jedno je lehký prolaps mitrální chloplně...

Chlopeň

dobrý den, již týden mě trápí myšlenka na mojí diagnozu a tou je , lehký prolaps...

Chlopen

dobrý den chci se zeptat mám lehký prolaps mitrální chloplně s regurticací...

Chlopen

dobrý den chci se zeptat mám lehký prolaps mitrální chloplně s regurticací lehkou...

Chlopenní vada, sport

Dobrý den, je mi 60 roků, ráda sportuji - jezdím hodně na kole - 100 a více...

Chlorella

Dobrý den chtěl bych se zeptat pokud užívám chlorellu s laktobacilem a jim k...

Chlorella

Berem lieky na f20 invega a chcem skusit detoxikovat telo. Skusil som chlorellu...

Chlorella

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Koupila jsem si Chlorellu od značky Medicol....

Chlorella

Dobrý den, četl jsem, že vit. doplňky z řas obsahují obyčejně dost těžkých kovů...

Chlorella a autoimunitní zánět šž

Dobrý den, mohu užívat chlorellu, pokud mám autoimunitní zánět štítné žlázy,...

Chlorella a Gynex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné užívat zároveň doplněk Chlorella...

Chlorella a infekcia

Moze uzivanie cholera negativne ovplivnit priebeh chronickej boreliozy alebo...

Chlorella a ječmen

Dobrý den, co si myslíte o chlorelle a ječmeni? Má chlorella vliv na trávení...

Chlorella a její snášenlivost, způsob dávkování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má vůbec nějaký detoxikační účinek...

Chlorella a zelený ječmen

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jaký máte názor na chlorellu a zelený...

Chlorella Japan

Dobrý den, začala jsem užívat tabletky Chlorella Japan, protože by měly být...

Chlorella neziaduce ucinky

Dd. Mam dg. F20 a ch. Boreliozu unavovy syndrom. Uzil som 1tab. Chlorelly vulgaris...

Chlorella při kojení

Dobrý den, prosím Vás, plně kojím 4-měsíčního syna a chtěla bych užívat chlorellu,...

Chlorella v těhotenství

Dobrý den, prosím Vás, plně kojím 4-měsíčního syna a chtěla bych užívat chlorellu,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání marihuany a testování


Bolest po vytržení zubu


Bolest krční a hrudní pateře

Dobrý den, při sportu konkretně skoku do vyšky sem dopadl tak častečně na krčni...

Artróza - Gonartróza


Povšechné obtíže


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou


Přirostlá předkožka


Motání hlavy, stavy na omdlení


Bušení srdce při ulehnutí


Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou

<p>Chladné měsíce roku jsou pro mnohé z nás spojeny s rýmou a nachlazením a...

Vyhřezlé plotýnky

mohu s má lezem na pateří vyhřezlé plotýnky 3 4 5 od 3 až 6mm jezdit...

Bolesti pod pravým žebrem


Pooperační hojení ran není vždy jednoduché. Znáte možné komplikace?


Koxitida


Odstranění panenské blány

Da se panenská plana protrhnout ukazováčkem ? Děkuji za odpověď

Bolest v krku, pocit knedlíku


Kožní zarudnutí na hýždích

Dobrý den, mám dlouhodobý problém, dělají se mi červené fleky na kůži, převážně...

Zánět pochvy

Dobrý den, dceři je 25 a v poslední době trpí na gyn.záněty.Gynekolog předepíše...

Vyléčím se z virové hepatitidy typu C?

Největším rizikem virové hepatitidy typu C je její přechod do chronické fáze....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×