Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cholangiocelulární carcinom

Onkologie Anna . 3.2.2009 redakce uLékaře

Prosím Vás o odpověď na můj dotaz, jsem po 2 resekcích jater, první byla v 3/2008 a druhá pro recidivu v 9/08. Do 12/2008 jsem měla onkomárkry v pořádku, nyní mám CEA 1.74, CA 19-9 59,3 a CA 125 je 8,4, takže mám zvýšenou hodnotu u CA19-9 co tento údaj vyjadřuje. Děkuji Vám za odpověď a Váš čas, který jí věnujete. Anna

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zvýšení onkomarkeru pouze upozorňuje na možnou progresi onemocnění, zda k ní skutečně došlo a kde, to ukáže jedině podrobnější vyšetření.

Související dotazy

Carcinom prostaty
Prosím o informaci: > V roce 2001 jsem podstoupil...
Carcinom prostaty
Po biopsii prostaty mě bylo diagnostikováno: Adeno...
Carcinom slinivky
Mohu znát názor na používání MMS při onemocnění rakoviny...
Odstranění dělohy
Dobrýden. Podstoupila jsem konizaci čípku, následně...
Carcinom čípku dělohy
Dobrý den, prosím o rady. 1,5 roku od porodu mám...
Metastáze na játrech
Dobrý den paní doktorko, obracím se na vás, jelikož...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Chodidlo

Již nějaký rok mám na chodidlech nějakou asi plíseň. Nevim co všechno jsem již...

Chodidlo

Mám bolesti pod prsty na pravé noze.Od 5 let jsem po operaci nohou se zkrácenými...

Chodidlo - bolest

Dobrý den, minulý rok jsem byla na dovolené na horách, po cca 8 km chůze do...

Chodidlo přejeté automobilem

Dobrý den,včera mě automobil přejel chodidlo přes nárt. Šlapka je trošku oteklá,ale...

Chodidlo, - úpony, šlachy

Dobrý den, zhruba před rokem jsem na horách přetížil nohu, konkrétně levé chodidlo....

Chodím často na záchod

Dobrý den, 22.6. mi začala ms, 25.6. už jsem ji skoro neměla a ten samý den...

Chodíte na prevenci po 50...???

Je my 54 a začala jsem se strašně potit na hlavně i v noci kdy jsem v klidu...

Chodriopatie čéšky

Dobrý den, je mi 14 let a už dva roky mám chondropatii čéšky. Měla jsem několik...

Chodropathie III. stupňa

Dobrý deň,som aktívny športovec (17) presnejšie futbal a workout. Pred 6 mesiacmi...

Chodropathie pately

Dobrý den. Chtěla jsem zeptat co by mě dále mohlo čekat, když mi rehabilitace...

Cholecistitis s litiázou

co mi podle toho nazvu je??konkrement 4mm a mam termin operace za 2mesice ....

Cholecystektomia a Schindeleho minerály

Dobrý deň, som asi 2 roky po cholecystektómii, ktorá mi bola prevedená v 19tich...

CHOLECYSTEKTOMIE

Dobrý den, V blízké době mě čeká laparoskopické odstranění žlučníku.Chtěl bych...

Cholecystolithiasa


Cholecystolithiaza

Dobrý den, prosím o radu, našli mě žlučníkový kámen o velikosti 9 mm, ale mám...

Cholecystolithiáza

Pro paní doktorku kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová. Omlouvám se vám, nevím, jak...

Cholecystolitiáza

Dobrý den, chci se zeptat zda je normální mít zlucnik zcela vyplněn drobnými...

Choledocholitiáza

Dobrý den, Už dva týdny ležím v nemocnici bez jídla. Byly mi nalezeny kameny...

Cholelithiasa

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na problematiku žlučníkových kamínků. Po porodu...

Cholelithiasa

Dobrý den, od 6. měsíce těhotenství mě trápí kolikovité záchvaty, zřejmě od...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×