Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cipralex

Psychika Marian . 11.1.2010

Dobry den, uz dlhsiu dobu uzivam cipralex, chcem sa opytat, ze ci mozem uzivat k tomu aj doplnky ako rozchodnicu ruzovu, alebo L-Tryptophan ?? Vdaka.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, potravní doplnky se nikdy netestují dohromady s léky - nejsou tedy studie společných ůčinků /léky navzájem se testují, ale jen léky/, protože uvádíte potravní doplněk a bylinku, nemohu vám tuto otázku zodpovědět. Současné užívání potravních dopnků s léky je vždy riziko a to nese uživatel, tedy pacient. Hezký den.

Související dotazy

Cipralex a těhotenství
Dobrý den, již 6měsíců beru cipralex 10mg 1tbl., teď...
Cipralex a kotvičník
Dobrý den,informace ohledně cipralexu mám od svého...
Duomox 750 a cipralex.
Dobrý den, dnes mi byl na angínu předepsán duomox 750,...
Jak se liší Cipralex a Sertralin Apotex
Dobrý den, prosím Vás jaký rozdíl je mezi lékem Cipralex...
Cipralex nežádoucí účiky
Prosím o názor. Je mi 66 let,po úmrtí manžala a dalších...
Cipralex
Dobrý den,chci se zeptat na užívání cypralexu-užívám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cipek s E

Dobry Den Rada bych se zeptala co v me diagnoze znamena cipek s E. Domnivam...

Cipky

dobry den pane doktore,chtela bych se zeptat dostala jsem cipky Betadine na...

Ciplox

Dobrý den. Mám předepsaná antibiotika ciplox na neinfekční gastroenteritidu...

Ciplox

Dobrý den, mohu si vzít k Ciploxu 500, Xyzal? Začíná mě svědit pokožka. Ciplox...

Ciplox 500

Dobrý den, dostal jsem lék Ciplox na podezření na možný zánět močového měchýře...

Ciplox 500

Dobry den, dostala jsem na zanet ledvin ciplox 500, bohuzel neumim polykat tablety,...

Ciplox 500

Dobry den, brala jsem ciplox 500 asi 2 tydny na zanet mocovych cest, pote zinnat...

Ciplox a Detralex

Dobrý den, mohu užívat Detralex současně s antibiotikami Ciplox 250? Také bych...

Ciplox a plánování miminka

Dobrý den, prosím o radu. Užívám antibiotika Ciplox 250 na zánět močových cest....

Ciplox a tri regol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Ciplox mají nějaký vliv...

Cipralex

Dobrý den, Začínám se léčit s panickou poruchou a beru lék Cipralex 10mg už...

Cipralex

Dobrý den, začala jsem užívat cipralex na deprese, měla jsem ale hrozné nežádoucí...

Cipralex

Dobrý den,chci se zeptat na užívání cypralexu-užívám ho 1 rok a byliny kotvičník.Je...

Cipralex

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli můžu současně s Cipralexem užívat Magne...

Cipralex

Dobry den, pan doktor mi k Triticu pridal Cipralex ( nejnizzi davku), netusila...

Cipralex

Dobrý den, je mi 63 let, Cipralex beru cca2 roky, po velkém zklamání.. Bolí...

Cipralex

Dobry den pani doktorko! Jiz jsem Vas v minulosti kontaktovala a moc dekuji...

Cipralex

Dobrý den, brala jsem magrilan kvůli bulimii, ale moc mi nepomohl a zvracela...

Cipralex

Dobrý den, užívám cca 10 let Cipralex, 1 tbl denně. Před 9 měsíci mě začalo...

Cipralex

Dobrý den, užívám cca 10 let Cipralex, 1 tbl denně. Před 9 měsíci mě začalo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×