Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Clarinase repetabs

Léky Jana . 13.10.2011 redakce uLékaře

Dobrý večer paní doktorko, můj otec byl dnes na vyšetření ORL s uchem. Při předklonu, podřepu .... má pocit lupání v uchu. Paní doktorka mu předepsala Clarinase repetabs. V příbalovém letáku je uvedeno, že se tyto tablety nesmí užívat pokud se léčí na krevní tlak, obtíže s močením ..... Otec užívá na tlak Vasocardin a také bere léky na prostatu. Lékařce to před předepsáním léků sdělil, přesto mu naordinovala tento lék. Může tento lék i přesto užívat? Děkuji za Vaši odpověď. Jana

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, pokud má otec na lécích krevní tlak stabilizovaný v normě a prostatu zaléčenou, Clarinase by neměla vadit.

Související dotazy

Medrol a Clarinase
Dobrý den, před týdnem jsem měla nachlazení, rýmu...
Antibiotika
dobrý den chtěla bych se zeptat moje doktorka mi předepsala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Cizí tělísko v oku


Cizí tělísko v zubním kanálku

Dobrý den. Podle rentgenu mám v zubním kanálku (sedmička) úlomek - špičku -...

Cizí termín

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na výsledek zprávy, kde stojí: zesílené slizniční...

CJN

Dobrý den, podle lékařů zemřela naše babička na Creutzfeldt-Jacobovu nemoc...

CK: kreatinkináza

Dobrý den, v úterý jsem podstoupila preventivní vyšetření krve a požádala jsem...

CLA

Dobrý den, mám takový dotaz k antikoncepci.Brala jsem HA dienille a udělalo...

Clamidie a borelie

Dobrý den. Přeléčovala jsem se antibiotiky ZANOSI, ELMETAZIN A HEXA BENE, na...

Clamydie

Dobrý den, asi dva měsíce pociťuji stěhovavou bolest po těle, hlavně v zádech,...

Clamydie species

Dobrý den,již dlouhodobě jsem měla problém s lechtáním v uchu, jakoby mi tam...

Claná chuť v ústech

Stále poslední dobou mám v ústech slano, může to něco znamenat?

Clarithromycin

V době kdy jsem brala antibiotikum Clarithromycin,do mě přítel ejakuloval.Užívám...

Clarithromycin - Teva 500mg a alkohol

Dobrý den, V úterý ve 22:00 jsem dobral antibiotika Clarithromycin - Teva...

Clarithromycin teva - mužů na ne alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dnes jsem byl u lékaře a předepsal mi léky...

Clarithromycin teva - mužů na ne alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dnes jsem byl u lékaře a předepsal mi léky...

Claritine

Dobrý den, syn 7 let dostal před půl rokem vysoké teploty 40°C, které šly těžko...

ClariVein operace

Chtěla jsem se zeptat zda se muže použit metoda ClariVein na varixy přímo na...

Clarythromicyn vs. panicka porucha

Dobrý den, nedávno jsem měl ekg holter, který mi vyhodnotil rychlejší změny...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět slepého střeva


Zarudlý penis a možný i výtok z penisu

Dobrý den Před třemi měsíci jsem měl sex s jednou né moc mě známou slečnou,...

Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?


MUDr. Michal Trnovský

Ortopedie - ambulantní péče

Help syndrom

Dobrý den, před 2 léty, u porodu císařským řezem se u mne vyskytl help syndrom....

MUDr. Božena Havlíková

Ordinace praktického lékaře

Časté zvracení, bolesti břicha, průjmy, bolesti hlavy a zad

Dobrý den, vážený pane doktore, moc Vás prosím o radu. Manžel 39 let má obrovské...

MUDr. Xenie Rafajová

Praktický lékař pro děti a dorost

Permanentně popraskané žilky v očích, svědění očí

Dobrý den, V posledních 6ti měsících jsem 3krát prodělala zánět spojivek...

Bolí mě za krkem, mívám závratě, pocit nejistoty při chůzi, ale někdy i vsedě

Dobrý den, mívám závratě, pocit nejistoty při chůzi, ale někdy i vsedě. Bolí...

Dobbry den, je mi 30 l...

Dobbry den, je mi 30 let a od 5 let trpim alergiemi. Nejvetsi reakce mam...

Pomoc při psoriáze? Ve zkratce léky, krémy, sluníčko

Lupénka mívá různé projevy. Pokožka je suchá, loupe se a někdy praská tak, že...

Menopauza před čtyřicítkou: ohroženému srdci pomohou hormony

Pohlavní hormony, estrogeny, jsou pro každou ženu důležité. V období před menopauzou...

Zvýšená hodnota eosinofilie

Dobrý den, dcerka (8let) má dlouhodobé problémy s náhlými bolestmi bříška v...

Kolení Vazy

Dobrý den, Mohl bych Vás poprosit o radu? Zhruba před 3 roky jsme si v zimě...

Pásový opar

Dobrý den, je mi 30 let a dostala jsem pásový opar. Nemám žádné alergie, na...

Naražený loket

Dobrý den, před 5 dny jsem měla úraz na kole a narazila jsem si loket na pravé...

Únava a krev ve stolici

Dobrý den, je mi 26 let. Již delší dobu (několik měsíců) jsem hodně unavená,...

Otok jazyka

Přeji dobrý den, trápí mě otok jazyka, který neustává. Poprvé jsem si toho...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×