Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Clarythromycin s Norethisteronem

Radka . 11.6.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát již nyní, pojedu na dovolenou. Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Můžete tuto kombinaci brát zcela bez obav. Příjemný den

Související dotazy

Clarythromycin s Norethisteronem
Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron?...
Clarythromycin s Norethisteronem
Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron?...
Otěhotnění při oddálení menstruace norethisteronem?
Dobrý den, na dovolenou jsem si nechala oddálit MS...
Antikoncepce společně s norethisteronem
Dobrý den, před 14 dny jsem začala brát antikoncepci...
Luisea a norethisteron
Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru druhým měsícem...
Gynekologická operace S Norethisteronem
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na takový problém,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Clamydie species

Dobrý den,již dlouhodobě jsem měla problém s lechtáním v uchu, jakoby mi tam...

Claná chuť v ústech

Stále poslední dobou mám v ústech slano, může to něco znamenat?

Clarinase repetabs

Dobrý večer paní doktorko, můj otec byl dnes na vyšetření ORL s uchem. Při předklonu,...

Clarithromycin

V době kdy jsem brala antibiotikum Clarithromycin,do mě přítel ejakuloval.Užívám...

Clarithromycin - Teva 500mg a alkohol

Dobrý den, V úterý ve 22:00 jsem dobral antibiotika Clarithromycin - Teva...

Clarithromycin teva - mužů na ne alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dnes jsem byl u lékaře a předepsal mi léky...

Clarithromycin teva - mužů na ne alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dnes jsem byl u lékaře a předepsal mi léky...

Claritine

Dobrý den, syn 7 let dostal před půl rokem vysoké teploty 40°C, které šly těžko...

ClariVein operace

Chtěla jsem se zeptat zda se muže použit metoda ClariVein na varixy přímo na...

Clarythromicyn vs. panicka porucha

Dobrý den, nedávno jsem měl ekg holter, který mi vyhodnotil rychlejší změny...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clavin

Dobrý den, Chtěl bych se vás zeptat jestli mužů použít Clavin nebo arginmax...

Cleanbuterol

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na liek Cleanbuterol. Ževraj sa z neho rýchlejšie...

Clenbuterol

Dobrý den, Jsem astmatik, je vhodné při používání clenbuterolu užívat zároveň...

Clenok

Zdravim mam 31 rokov a taky problem. Od pondelka som sa dost prechadzal dlhsie...

Cleosenza

Dobrý den, před měsícem mi má lékařka doporučila přejít z antikoncepce Foxinette...

Clexan a těhotenství

Dobrý den, před rokem jsem prodělala druhou trombózu a byla jsem na trombolíze...

Clexan vs marihuana

Dobrý den,zajímalo by mě,jaký dopad může mít sváteční užití marihuany při krátkodobé...

Clexane

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám sádru na noze jelikož mám srážlivost krve...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×