Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Cleanbuterol

Miroslava . 7.12.2014 redakce uLékaře

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na liek Cleanbuterol. Ževraj sa z neho rýchlejšie chudne a mne sa to uz dlho nedarí. Problém je vtom ze mám zistenú dedičnú trombofíliu a neviem či tak mozem Cleanbuterol užívať. Vopred ďakujem za radu :)

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Clenbuterol je lék na astma, zatížený mnoha potenciálně závažnými nežádoucími účinky. Po lécích tohoto typu byla popsána i náhlá úmrtí. Dnes se využívá jen u dětí a osob, které nejsou schopny používat správně inhalátory. Ze těchto důvodů nedoporučuji ho užívat, zvláště trpíte-li trombofilií. K hubnutí ho ani nelze opatřit legální cestou. Objednáte-li si lék nelegální cestou (přes internet atd.), nemáte jistotu, co obdržíte (čistota, příměsi), užívání takových léků je vyloženým hazardem.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Clarithromycin - Teva 500mg a alkohol

Dobrý den, V úterý ve 22:00 jsem dobral antibiotika Clarithromycin - Teva...

Clarithromycin teva - mužů na ne alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dnes jsem byl u lékaře a předepsal mi léky...

Clarithromycin teva - mužů na ne alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dnes jsem byl u lékaře a předepsal mi léky...

Claritine

Dobrý den, syn 7 let dostal před půl rokem vysoké teploty 40°C, které šly těžko...

ClariVein operace

Chtěla jsem se zeptat zda se muže použit metoda ClariVein na varixy přímo na...

Clarythromicyn vs. panicka porucha

Dobrý den, nedávno jsem měl ekg holter, který mi vyhodnotil rychlejší změny...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clarythromycin s Norethisteronem

Dobrý den, snese se Klacid na léčbu chlamydií s Norethisteron? Musím ho brát...

Clavin

Dobrý den, Chtěl bych se vás zeptat jestli mužů použít Clavin nebo arginmax...

Clenbuterol

Dobrý den, Jsem astmatik, je vhodné při používání clenbuterolu užívat zároveň...

Clenok

Zdravim mam 31 rokov a taky problem. Od pondelka som sa dost prechadzal dlhsie...

Cleosenza

Dobrý den, před měsícem mi má lékařka doporučila přejít z antikoncepce Foxinette...

Clexan a těhotenství

Dobrý den, před rokem jsem prodělala druhou trombózu a byla jsem na trombolíze...

Clexan vs marihuana

Dobrý den,zajímalo by mě,jaký dopad může mít sváteční užití marihuany při krátkodobé...

Clexane

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám sádru na noze jelikož mám srážlivost krve...

Clexane

Dobry den, mam Leidenskou mutaci heterozygot a jsem v procesu umeleho oplodneni....

Clexane

Dobrý den, mám Leidenskou mutaci (heterozygot). Jelikož uvažuji o těhotenství,...

Clexane

Dobrý den,aplikovala jsem si Clexane a po vyjmutí injekce mi začala téct krev...

Clexane 08

Dobrý den jdu na opraci kolena.A dostala jsem že si mám píchat Clexane 08 .ráno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadýchání se plynu ze sporáku


Zánětlivé hnisavé ložisko


Nateklý loket

Dobrý den. O víkendu jsem se ráno probudil a měl jsem nateklé předloktí. Předtím...

Užívání antikoncepce po prodělané akutní pankreatitidě


Alopetia areata

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat,co přesně znamená Alopetia areata. Protože...

Počůrávání a pokakávání


Jak vařit zdravě a chutně při jaterní dietě

Museli jste někdy držet dietu šetrnou k játrům? Pak jste pravděpodobně okusili...

MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Antialergika bez předpisu – zorientujte se!


Alkohol současně s ATB


Vyrážka na hrudi a břiše


Druhé těhotenství

Dobrý den. Při prvním těhotenství s dcerou, které je nyní dva a půl roku, mi...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Cervene tečky

Dobrý den , udělali se mi na noze červené tečky jako by modřinky(krev pod kůží)...

Svědění a lehká bolest v pupíku


Sešroubovaná noha a aktivity


Prevence bakteriální endokarditidy

Dobrý den, u zubaře mi byla zjištěno nebolestivé zvětšení uzlinky u kořene zubu....

Vyrážka penisu

Dobry den, dnes jsem na zaludu a pod predkozkou objevil bile pupinky, ktere...

Růžovku zdolají antibiotika i laser


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×