Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Co znamenají výsledky krve

Praktické lékařství Petra . 17.11.2012

Dobrý den paní doktorko už jsem vám vícekrát psala aby jste mi poradila a potřebovala bych se ještě na něco zeptat. Jak jsem už kdysi psala mám Ulcerozní kolitidu,měla jsem Ezofagitidu 1. stupně a polyp, zánět se vyléčil, ale obtíže nepřestávají. pak mám Únavový syndrom,sníženou funkci štítné žlázy, Trombofilní stavy a středně těžkou depresi s úzkostí, do toho mám potíže se zády, ale to mám už mnoho let, lékaři se tím moc nezabývají a utlačený nerv v oblasti lokte, s tím jdu po novém roce na operaci a do psychiatrické léčebny. Na gastro chodím každý 3 měsíce na kontrolu a teď jsem byla na krvi, jsem nějaká rozhozená z výsledku, není to asi nic hrozného, ale bojím se co znamená zvýšený Triacyglyceroly a hlavně GF-MDRD-1. Ráda bych vám vypsala rozbor krve a jen to co je mimo normu,je toho na papíře moc. CRP 9,6(to mám vždy zvýšené) Kreatinin 85(ref.meze je 44-80) Triaciglyreroly 1,79(ref.meze 1,7 a méně) GF-MDRD-1 1,35(ref.meze 1,50-2,30) Leukocyty 10,6(ref.meze4,0-10 Barv.erytr. MCHC 27,1(ref.meze28,0-34,0 Lymfo.rel LYM% 0,47 (ref.meze 0.20-0,45) Neutrof.rel.NEU% 0.41(ref.meze 0,45-0,70 Lymfo.abs.LYM 5,0(ref.meze 0,8-4,0) Mužete mi prosim říct jestli to jde co tyto výsledky mohou znamenat? Co se týká cholesterolu nesnáším tlustý a mastný, smažený si dám jednou max 2krát do týdne dle střeva jak dovolí, jediné co jím, když se dá jsou sladkosti, ty mám ráda už od mala. Ani nepiju kafe, nepiju alkohol, nekouřím. Jinak beru léky Asacol, Loseprazol,dle potřeby Itoprid, Euthyrox75, Welbutrin, Dogmatil, Triticco, Sorbifer a teď i Calcichew. Díky moc za radu, já jdu doktorce až za 10 dnu a ty výsledky mě znervózňují a musím na to furt myslet. Přeji vám moc hezký den.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Moc Vás zdravím- prosím, zachovejte klid!! Odchylky Vašich hodnot od "předpisových" jsou naprosto nepodstatné..Rozhodně dále spolupracujte s lékařem, který Vás má dlouhodobě v péči, zná Vás, Vaše trápení, očekávání..Rozhodně se nijak neobviňujte, nechtějte sama "řešit" své nálezy..Pokuste se odevzdat své úzkosti a soustředit se spíše na něco milého, vlídného..

Související dotazy

Dotaz co znamenaji vysledky??
Dobry den, co znamenaji tyto vysledky?? Nemuze to...
Co znamenají krevní výsledky
Dobrý den, v únoru jsem prodělala plic. embolii, po...
Výsledky krve adenom
dobrý den, dnes manželce přišly výsledky z krve brané...
Odběry krve
Dobrý den, u posledního odběru krve jsem dostal...
Laboratorní výsledky
Dobrý den chci se zeptat jake su tyhle hodnoty a zda...
Výsledky krve
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky odebrané...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Co znamená syndrom lumbalgie

Dobry den chtěla by som sa informovat co znamena tieto diagnózu......chrom.alg.syndrom...

Co znamená tato diagnóza?

Dobrý den, po urputných neustupujících bolestech i po reha jsem byla odeslána...

Co znamená tato zkratka v těhu průkazce?

Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás, co znamená v těhotenském průkazu v kolonce...

Co znamená výsledek kultivace z pochvy v těchotenství

Dobrý den pane doktore, jsem momentálně ve 36+6tt s tím, že mi dnes byly tel....

Co znamena zdravotna diagnoza 613

Co to je za diagnozu nikde som otom nenasiel

Co znamena zdravotna diagnoza 613

Co to je za diagnozu nikde som otom nenasiel

Co znamená zkratka KCD v CA

Dobrý den, Na vyšetření na urologii mi bylo napsáno do lékařské zprávy:...

Co znamena? a je to dědičné?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená a co to je : menisektońomie release...

Co znamenají cizí slova

rozumím tomu, že nemůžete posuzovat můj stav. jen bych chtěla vysvětlit tedy...

Co znamenají krevní výsledky

Dobrý den, v únoru jsem prodělala plic. embolii, po tromboze v lev. dol. končetině,...

Co znamenaji vysledky??

Dobry den, co znamenaji tyto vysledky?? B-monocyty 0.209 ( misto 0.02-0.120)...

Co způsobuje bolest v době ovulace

Dobrý den, chtěla bych jen vědět.. V okamžiku kdy začnu cítit bolest (v době...

Co zpusobuje tyto stavy?

Dobry den, dnes odpoledne se mi stala divna vec a to, ze jsem byla ve meste,...

Co způsobuje, že se mi už tak dva roky často dělají abscesy v oblasti genitálií?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co způsobuje,že se mi už tak dva roky často...

Coaxil a Seroxat

Dobry deň pani Doktorka Chcem sa opýtať na Váš nazor na lieky Coaxil a Seroxat...

Cobdylomata / mazove zlazky

Dobry den mam dotaz pod krajem zaludu mam jak kdyby zvrasnilou kuzi .. nekdy...

COC

Dobrý den, můj gynekolog mi do zprávy napsal "COC v dlouhých cyklech nebo kontinuálně"....

Coca cola u dětí

Dobrý den, Vím,že by děti neměli pít coca colu anebo cofolu-já to ani nepodporuji,ale...

Codein

Dobry den,pritel dostal od praktickeho lekare lek codein na kasel,uz ho bere...

Codein

Dobrý večer, už dva týdny mě trápí kašel, šla jsem za svojí lékařkou a ta mi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu

Mám problém s pravým kyčelním kloubem. Před týdnem se mi náhle stalo, že po...

RS nárok na duchod či příspěvek na péči.

Dobrý den mám dotaz,v r.2011 mi byla diagnistikovana RS,Jsem po cca 3-atakach.Dojizdim...

Průjem

Dobrý den, každé ráno mám potíže s průjmem. Chvíli před tím, než mám odjet...

PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku

Dobrý den, mám již asi třetím týdnem občasné bolesti na pravé straně v podbřišku....

MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí

Dobrý den S přítelem jsme měli pohlavní styk při kterém mu praskl uzdička....

PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy

Anxiolytika a antidepresiva – dvě kategorie poměrně často zmiňovaných a užívaných...

Salmonelóza

Salmonelóza je infekční střevní onemocnění vyvolané bakteriemi rodu Salmonella....

Vaginální mykóza nebo zánět močových cest

Dobry den, mela bych dotaz. Nevim jestli mam vaginalni mykozu nebo zánět močových...

Bolest holení kosti, kotníku a kolene

Dobrý den, jsem zoufalá a nevím kam se obrátit o radu. Moje maminka 68 let se...

Výtok z pochvy

Dobrý den. Už tak třičtvrtě roku mě trápí výtok z pochvy. Je mi 13 let a menstruaci...

Vyšetření osteoporózy

Cílem vyšetřovacích metod u osteoporózy je zobrazení struktury kostí. Na základě...

Grawitzův tumor

Dobrý den maminka 77 let před 7 lety gravitz v ledvině ledvinu ji vyjmuli od...

Lupus

Paní doktorko, prosím moc o kontakt na pracoviště, kde umějí dělat diagnosu,...

Srdce

Starověk spatřoval v srdci sídlo duše. V Egyptě se srdce po smrti vážilo, aby...

Atarax

Moje psychiatrička mi řekla že Atarax není návykový. Jiná psychiatrička řekla...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×