Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Coxsackie virus

Jana . 13.11.2015

Můj syn. 23let, byl hospitalizován na kardiologii se zánětem srdečního svalu, poslední odběry byly pozitivní na coxsackie virus a na hranici pozitivity mycoplasma pneum. Je toto ještě následek onemocnění a nebo je potřeba léčit. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar


Dobrý den, myslím si, že to již není potřeba léčit. Určitě je vhodný klidový režim, neprochladnout.

Související dotazy

Coxsackie virus
Můj syn. 23let, byl hospitalizován na kardiologii se...
Herpatické viry
Dobry den.. s přítelkyní jsem necelé 3 měsíce.. pohlavní...
Mám HPV vírus
Dobrý . chcel by som sa opýtať. Mám HPV vírus. mam...
Protilátky proti coxsackie a,b
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o zhodnocení laboratorních...
Přenos hepatitid a viru HIV
Mam asi hloupy dotaz ale trpim uzkostnymi stavy a proste...
Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?
Mám už 11 dní virózu. 20. října jsem byla nakupovat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Coxa saltans

Dobrý večer Pane Navrátile.Několikrát jste mi tady pomohl a já se opět na Vás...

Coxa saltans

Dobrý večer Pane Doktore, ráda bych se Vás zeptala na léčbu mé dg. coxa saltans.Už...

Coxarthrosis 1.dx gr.IV

Dobrý deň, mám diagnostikovanú dysplastickú koxartrózu v pravom kĺbe IV. stupňa,...

COXARTROZA

Dobrý den, pane doktore. Prosím o vysvětlení zprávy z rentgenu pánve a bederní...

Coxatroza

Dobrý den,sestře lékař řekl,že má coxatrozu a mě by zajímalo co je to ,nemohu...

Coxsackie a zánět nosohltanu - výsledky

Dobrý den, musím Vám poděkovat za krásnou, podrobnou a vyčerpávající odpověď....

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


Coxsackie v těhotenství

Dobrý den, jsem v 7. tt a mám virózu kterou způsobují Coxsackické viry. Ráda...

Coxsackie v těhotenství 2

Dobrý den, děkuji za velmi rychlou odpověď. Coxackicke viry měla naše dvouletá...

Coxtral - kombinace s jinými léky

Užívám Nitromint 2,6 (1-0-0), Lozap H (1-0-0), Lozap 50 (0-0-1), Egilok (1-0-1)...

CPR z prstu a poplatky

Dobrý den, můj dotaz se týká CRP z prstu přímo na pracovišti pediatra. Dokud...

Creatin

Dobrý den, Chtěl bych se zaptat, jestli CREATIN (výživa pro nárůst svalové...

Creatin monohydrat

Dobry den,chtel bych se zeptat kdyz mam crohnovu chorobu zda mohu pouzivat creatin...

Crilex

Dobrý den, můžu brát doplněk stravy Crilex 2400mg v době těhotenství partnerky...

Crilex a sex v těhotenství

Dobrý den, můžu brát doplněk stravy Crilex 2400mg v době těhotenstvípartnerky...

CRl

Dobrý den, pán doktor, prosím o Vás názor ohladom CRL. Posledná menstruácia...

CRL a termín početí?

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu a vysvětlení. PM 5.7., délka cyklu...

CRL délka plodu od temene ke kostrči

Dobry den, v pondeli 22.5. jsem byla v CAR na UTZ a CRL bylo 18,7mm. Vcera 25.5....

Crl mereni

Dobry den pane doktore. Dle PM jsem momentalne 11+0, dle UZ 11+5 , mereni crl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Změna antikoncepce


Bolest v podbřišku


Kýcháte po ránu? Možná za vašimi obtížemi stojí nezvaní spolunocležníci

Budíte se každé ráno s ucpaným nosem a pocity podrážděného krku? Za vaše ranní...

MUDr. Hana Zemánková

Praktický lékař pro děti a dorost

Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku


Funkční průjem

Dobrý den, mám dotaz, neustále trpím s problémy se zažíváním, pravidelné časté...

Sexuální apetit

DObrý den, Je mi 16 (skoro 17) a mám problém. Vůbec nemám chuť na sex. Mám...

Koleno, nález na MRI

Dobrý den, dnes mi přišli výsledky z magnetické resonance a mám tam napsané...

Suchý kašel u dítěte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat syna (2roky) už pul roku trápí často se opakující...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Bolest v pravém podbříšku


Změna viskozity spermatu při varikokéle

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v poslední době pozoruji že me sperma vytváří...

Artritida

Dobrý den, poslední dobou mívám stěhovavé bolesti kloubů. Začalo to kotníky,...

Odstranění štítné žlázy - padání vlasů

Dobrý den, jsem po totálním odstranění štítné žlázy. Datum operace 11.05.2015....

Červené fličky a skvrny na žaludu - dlouhodobě

Dobrý den, čas od času se mi na žaludu vyskytnou červené skvrny, jako na fotografii....

Měl vždy hodně spermatu


Krev v moči, bolest v oblasti ledvin

Dobry den, ctvrtym dnem mne boli stridave obe ledviny. Bolest je silna, siri...

Poruchy řeči

Postižení řečových funkcí je časté u cévních mozkových příhod. Může však nastat...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×