Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Defibrilátor

Srdce a cévy Dana . 4.6.2010

Dobrý den. Můj otec je rok po resekci septa a náhrady mitrální chlopně. Zhruba před dvěma měsíci začal kolabovat a byl mu implantován defibrilátor. Je vhodné,aby i na dále pracoval jako stavební elektrikář(do 1000V)? Nebo aby vůbec pracoval? Je mu 60 let.Ptal se nejen u lékaře,kde zákrok prováděli,ale nikde mu nejsou schopni odpovědět a přehazují si to,odpovědi jsou neurčité. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, práci by kardiostimulátor vadit neměl, co se obšem týče kontaktu se silným elektrickým polem, mohlo by toto pole činnost kardiostimulátoru ovlivnit. Doporučoval bych proto případné další pracovní nasazení v oboru zvážit. Hezký den.

Související dotazy

Defibrilátor
Přeji pěkný dobrý den Měla bych dotaz týkající se...
Cordarone a solárium
dobrý den. nevím, zda mi odpovíte ale zkusím to. Skoro...
Spongiózní kardiomyopatie
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, před 14 dni jsem...
Kardiomyopatie
Dobrý den pane doktore, můj dotaz je asi trochu nezvyklý,...
Užívání warfarinu a otok DK
Dobrý den,jsem 5.den po embolektomii LDK v třísle,včera...
Kardiomyopatie EF 40% recidivující komorové tachykardie
V roce 2003 mě byla diagnozovaná dilatační kardiomyopatie...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Defekt nosní přepážky

Dobrý den. Před 2lety jsem utrpěla úraz kdy jsem si rozsekla o kolejnici tvář...

Defekt palce

Dobry den, uz asi mesic mne trapi mensi pupinek na palci u nohy. Z pocatku vypadal...

Defekt po urazu na DK

Dobrý den, po měla jsem nehodu na motorce jsem měla 3 stehy v kotníku. Rána...

Defekt septa síní, foramen ovale

Dobrý den Prosím našli mi na srdci:hypermobilni septum síni, nelze vyloučit...

Defekt síňového septa

Dobrý den, je mi 30 let a byl u mne zjíštěn defekt síňového septa, delší...

Defekt síňového septa

Dobrý den, je mi 24 let a před dvěma měsíci jsem jako následek defektu síňového...

Defekt sínového septa

Vážený pane doktore,po prodělané CMP v prosinci 12/2010 jsem po mnoha vyšetřeních...

Defekty na kůži

Dobrý den. Už asi 3 roky se mi na ruce loupe a praská kůže často až do krve....

Defekty na nohách u diabetika

takto vypadá postížená noha a nejvíce se to děla na pravé noze

Defekty na nohách u diabetika

manžel je diabetik ,na nohách nad kotníkem se mu dělaji vodnaté puchýře a pak...

Defibrilátor

Přeji pěkný dobrý den Měla bych dotaz týkající se mého syna. Má implatovaný...

Deficience IgA

Dobrý deň, mam 8 mesacneho syna, kojeny, prikrmovany + Vecer pije umele mlieko+...

Deficit alfa 1 antitrypsinu

Dobrý den, ráda bych věděla jak mám pokračovat v léčbě, nebo kde vyhledat odborníka...

Deficit faktoru 12 a dárcovství krve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu darovat krev, i když mám deficit...

Deficit G6PD

Dobrý den, četla jsem Váši odpověď paní, která má roční holčičku s deficitem...

Deficit vitamínu A

Dobrý den, asi 1 rok moje tělo nemělo dostatek vitamínu A, a 2 měsíce vitamínu...

Deficit vitaminu D

Dobrý den. Staří lidé mívají vyčerpány zásoby vitaminu D. Chtěl bych vědět,...

Deficit živin vegetariánů

Dobrý den, mám dotaz ohledně stravy, zejména mikroživin. Jsou to asi 4 měsíce...

Defigurace hypofysy

Dobrý den, co, prosím, znamená nález při vyšetření mozku magnetickou rezonancí:...

Deflagyn

Dobrý den, je mi 24 let, před půl rokem mi na cytologii zjistili nějaké špatné...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×