Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Detekce HIV z krve

AIDS a HIV Evzen 31.7.2017

Dobry den,
trpim zdravotnimi problemy, ktere mohou byt zpusobeny mozna nakazou virem HIV, ale podstoupil jsem test po 2 mesicich ( 60 dnech - skoro 9 tydnu) od rizikoveho styku a tento test vysel negativne, ale nevim jak dobre uz se da duverovat dannemu vysledku a jak velka je moznost zmeny vysledku ve 12 tydnu ( tedy 84 dnech) ? Je mozne, ze by doslo k opacnemu vysledku po tech 3 tydnech a nebo uz by tato nakaza byla videt v dannem testu?? ( dost jsem cetl na internutu, ze se uvadi 2- 3 mesice od rizika.
Prosim o odpoved specialistu z infekcni ci venerologie, ktery ma zkusenosti s touto infekci .
Dekuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Evžene, jelikož se jedná o dotaz na specialistu, přeposílám vaši otázku odborník...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Jak asi víte, tak HIV je bezpříznakové onemocnění. Jediným jeho časným projevem může být...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

HIV
Dobrý den, prosím o radu, 26.11 jsem měl problematický...
Nákaza HIV
Chci si zeptat, cizí krev dostal do mé pusy, tak to...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
Přenos HIV
Dobrý den mám dotaz ohledně Hiv,Aids.Nedávno jsme si...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Děsivé sny

Dobrý večer, trápí mě ne nespavost až tak spíš se mi stává že mám velmi emotivní...

Desloratadin a alkohol

Dobrý den, mám předepsaný lék Desloratadin +pharma 5 mg, mám je užívat dlouhodobě,...

Desogestrel

Mám problém, který trvá už tři měsíce. Před třemi měsíci jsem začala brát antikoncepci...

Destička v prsu

Dobrý den, je mi 16 let a už delší dobu si nahmatávám v prsu takový útvar. Není...

Destičky

Dobrý den , jsem 4 měsíce po porodu , porod nebyl zrovna lehky , ztratila jsem...

Destilovaná voda

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat, jestli lze destilovaná voda nějakým způsobem...

DESTRES AKTIV

Dobrý den, máme zadání vypracovat prezentaci (zápočet), a pak ji přednést vedoucímu...

Destrukce kontury dorsum sellae

Dobrý den, na retgenu krční páteře jsem dostala závěr - susp destrukce kontury...

Děsy

Dobrý den, Přítelkyně ( 25 ) zřejmě trpí na noční děsy. Začalo to 2 roky zpátky...

Detekce drog z vlasů

Dobry večer, Dostal jsem práci, která mě velmi baví. Bohužel jsem v minulosti...

Detekce marihuany

Kdyz sem si od kamaráda párkrát potahla Marihuany 17.5 a 5.6 mam jít na hospitalizaci...

Detekce návyk.a omam. látek v krvi

Dobry den,rad bych se stal darcem spermatu a protoze jsem pravidelny kurak marihuany,denni...

Detekce nikotinu

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,dá se z odběru krve poznat zda jsem kouřil cigarety...

Detekce pohlavních chorob

Dobry den ,chtěl bych se zeptat na par věci ,nedávno jsem byl na venerologii...

Detekce těhotenství

vážení, obracím se na vás s dotazem ohledně možného těhu, již mi sice bylo odepsáno,...

Detekce těhotenství těhotenským testem

Má přítelkyně si dělala těhotenský test, vyšel negativní. Po té jsme jej zkusili...

Detektor kovu a těhotenství

Dobrý den, podstoupila jsem IVF a zatím to vypadá, že se ihned podařilo, i když...

Děti

Dobrý den.Mám 9letého syna je naočkovám proti neštovicím ale byl v kontaktu...

Děti a dovolená v Chorvatsku

Dobrý den, mám dotaz a nevím na koho se mám obrátit.Chtěli bychom v létě jet...

Děti a Roundup

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Má obava je asi přehnaná ale chtěl abych se...