Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

AIDS a HIV Karel 1.6.2017

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit příznaky HIV po 11 týdnech.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Vamed-Mediterra

Dobrý den, inkubační doba u infekce virem HIV je 2-6 týdnů,ale může být i delší. Takže po 11 týdech se příznaky určitě projevit můžou. Důležité tedy je - pokud máte obtíže podstoupit co nejdříve krevní testy, aby se potvrdila nebo vyloučila HIV nákaza.Nevím jaké máte na mysli příznaky - v prvním stadiu připomínají chřipku.
S pozdravem

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni...

HIV


HIV

Dobrý den, pozná praktický lékař ze vzorku odebrané krve při preventivní prohlídce...

Hiv

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii...

HIV

Prosim o odpoved od infektologa ci specialisty na HIV. Dobry den, rad bych...

HIV

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s holkou za peníze při sexu jsem měl kondom...

HIV

Dobrý den Můj dotaz souvisí s virem HIV a jeho šířením Zajímalo by mne zda...

Hiv


HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Angina

Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika Zinnat 500 3 balení po 10ti...

Osteochondrosa disku L5/S1

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně mé páteře. Je mi 17 let. 17.9....

Bechtěrevova nemoc

Dobrý den, jsem po operaci bederní páteře-dekompresivní lamonektomie L4,distrakce,...

Barronov ligace

Dobry den, 10 let mam hemoroidy. Pred 2 mesici jsem byla kvuli obcasnemu krvaceni...

Bouličky v zadu na jazyku lečba ?

dobry den, Chci se zeptat mam vzadu na jazyku takove bouličky a vedou nekam...

5 tydnu kasel

Dobry den, uz 5 tydnu "bojuji" s respiracnimi potizemi. Po celou dobu nemam...

Psychosomatická bolest krku, infekce v krku, zvýšená teplota

Dobrý den, jsem neustále nemocná s krkem, vždy trvá velmi dlouho než se z toho...

Výpotek na srdci

Dobrý den, dnes jsem byla na echokardiografii na kontrole kvůli prolapsu...

Je to 'jen' zalehlé ucho

Dobrý den, před dvěma týdny jsem prodělala zánět nosohltanu se silnou bolestí...

Občasné průjmy, lze dlouhodobě užívat Imodium?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli můžu užívat Imodium i dlouhodobě. Už...

Oranžový výtok

Dobrý den, dnes jsem si na toaletě všimla že mi z pochvy vyšel výrazně oranžový...

Únava a neurologické problémy

Dobrý den, chtěla bych s nečím poradit a zjistit, jestli se mám něčeho obávat...

Extrakce zubu moudrosti

Dobrý den. V pondělí jsem byla na trhání vrchní osmičky. Po vytržení zubu me...

Steatóza jater

Dobrý den, byl jsem na UZ jater závěr zprávy zní: Zvětšení jater s výraznou...

Pálení rtů

Dobrý den, už dlouho dobu (asi 2 roky) mě pálí rty a nevím co s tím. Byla jsem...

Ischias, vyhřezlá ploténka


Problémy s odběrem krve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mohu udělat proto, abych usnadnila odběr...

Bulka u vstupu do pochvy

Dobrý den, včera večer jsem si nahmatala na straně ve vstupu do pochvy tvrdou...

Polyp v uchu

Dobrý den! Lékař mi řekl, že mám zánět v levém uchu v důsledku polypu, a...

Zvýšená hladina leukocytů v krvi


Reklama