Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

AIDS a HIV Karel 1.6.2017

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit příznaky HIV po 11 týdnech.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Vamed-Mediterra

Dobrý den, inkubační doba u infekce virem HIV je 2-6 týdnů,ale může být i delší. Takže po 11 týdech se příznaky určitě projevit můžou. Důležité tedy je - pokud máte obtíže podstoupit co nejdříve krevní testy, aby se potvrdila nebo vyloučila HIV nákaza.Nevím jaké máte na mysli příznaky - v prvním stadiu připomínají chřipku.
S pozdravem

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Dobry den, Chtel jsem se zeptat. Jelikoz je to 6 - 7 dni co jsem mel nechraneni...

HIV


HIV

Dobrý den, pozná praktický lékař ze vzorku odebrané krve při preventivní prohlídce...

Hiv

Dobry den jsem 3 mesice po ryzikovem pohlavnim styku, dochazim na venerologii...

HIV

Prosim o odpoved od infektologa ci specialisty na HIV. Dobry den, rad bych...

HIV

Dobrý den měl jsem pohlavní styk s holkou za peníze při sexu jsem měl kondom...

HIV

Dobrý den Můj dotaz souvisí s virem HIV a jeho šířením Zajímalo by mne zda...

Hiv


HIV

Dobrý den, před 2 lety jsem mela nechráněný pohlavní styk, nedávno jsem byla...

HIV

Dobrý den, týden po styku byla partnerka na odběru krve pro zjištění HIV. Po...

Hiv


HIV


HIV


HIV


Hiv

Dobry den pane doktore asi pred mesicem sem mel oralni sex bez kondomu a as...

HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

RTG LS páteře

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledku z RTG páteře: Osa páteře je relat přímá,...

Kontrola po zavedení nitroděložního tělíska

Dobrý den, mám měsíc zavedené hormonální tělísko Jaydess, dle příbalové informace,...

Clexane

Dobrý den, mám po artroskopii kolene a musím si každý den pichat injekce na...

Píchání u srdce při nádechu


Žvýšené protilátky proti ŠŽ

Dobrý den, byly mi zjištěny vysoké hodnoty protilátek proti štítné žlázy, THS...

Zvětšené střevní kličky

Dobrý den,chtěl byh se zeptat .Na sonovyšetření mi zjistili zvětšené střevní...

Nález Klebsiella pneumoniae ve výtěru z úst

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať ohľadom klebsiella pneumoniae. Mám ju...

Přecitlivělost špičky palce u nohy

Dobrý den, už několikátý týden mám přecitlivělou špičku palce u nohy. Přirovnal...

Úzká pochva

Dobrý den, (panna nejsem) a mám 16 let. Mám problém s moc úzkou pochvou, když...

Bolest zápestí


Boule na dásni

Dobrý den, mám dotaz, měl jsem malou bouličku v oblasti dásně u stoličky a v...

Menstruace a štítná žláza




Návaly horka

Dobrý den,je mi 48 roků,vloni na podzim jsem podstoupila odstranění dělohy,vaječníky...

Červené tečky na penise


Kašel a léky na odhlenění

Mám na snímku prokázanou pneumonii a od pátku beru Betaklav po 12h. Na odkašlávání...

Záblesky před očima

Dobrý den, je mi 16 let a už přes 2 roky se potýkám s problémem, že mívám záblesky...

Zvětšená oční panenka

Dobrý den, zhruba 14 dní mám zvětšenou panenku na levém oku, která méně než...

Bolest v oblasti třísel

Dobrý den, mám dotaz ohledně zvětšených LU. Asi v půlce prosince se mi zvětšily...

Sinusová tachykardie, bušení srdce

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně problému, který mám již více jak rok a týká...

Reklama