Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

Kožní obtíže Tereza 6.6.2017

Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky na zádech,břiše a hrudi,trošku svědí a loupou se mi. Nemůže se jednat o projev HIV? Nebo případně co by to mohlo být . Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Paní Terezo, U HIV se může utvořit růžová vyrážka postihující trup, dlaně, plosky. Pokud máte obavy z infekce HIV, pak doporučuji vyšetření na venerologickém pracovišti. Dle přiložených fotografií bych spíše řekla, že se jedná o mykotickou infekci kůže, zkuste mazat Canesten krémem. Dermatovenerologické vyšetření Vám ale doporučuji, vzhledem k obavě z pohlavní nemoci. S pozdravem.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobrý den, prosím o radu, 26.11 jsem měl problematický...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV

Přeji hezký den, může se objevit HIV primoinfekce již po týdnu od nechráněného...

HIV

Dobry Den, byl jsem v nevěstinci vše praktikovano z kondomem ale jeden nahle...

HIV

Dobry den, prosim vas , 10-12 dni po nechranem styku som mal zimnicu, na druhy...

HIV

dobry den vazena panidoktorko pane doktore prosim o pomoc po nechranenem pohlavnim...

Hiv

Dobry den, je pravda ze hiv se neprenasi slzy, potem, moci a sliny? Jen pokud...

HIV

Dobry den, moj problem spociva ze od samej dobroty neviem ako dalej a tak obcas...

HIV

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Seznámil jsem se s mladým mužem, který mi...

Hiv

Dobry den. Pred necelymi 4 tydny jsem mela pohlavni styk s muzem a nejsem si...

HIV

Dobrý den, už jsem se zde ptala ale nedostala jsem uspokojivou odpověd. Pochopila...

HIV

Dobrý večer, mám čisto teoretickú otázku, ktorá znie, či je možný prenos vírusu...

Hiv

Dobry den asi pred 10 tydny mi zjistily kapavku, ted me pred 3 tydny jsem dobral...

HIV

Dobry den mam zistenej hiv + lecim se uz 6 tyden a mam cd 4 100 zvysili se mel...

HIV

Dobry den, chtel jsem se zeptat, zda-li bychom mel jit na testy, pokud jsem...

HIV

Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex se svym partnerem. Bylo...

HIV

Dobrý den, před rokem a půl jsem měla nechráněný pohlavní styk s bývalým přítelem...

HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda když se mi kousek od pochvy udělal takový...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

HIV

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, již dva týdny mě trápí zdravotní problémy...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

HIV

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je dostatecna doba na test HIV 2,5...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvýšené železo, saturace transferinu

Dobry den chci se zeptat na vysetreni krve sem mel zvyseno zelezo konkretne...

Orální sex s chřipkou

Dobry den, chtela bych se zeptat zda mohu nakazit partnerku pri oralnim sexu,...

Spalovač tuků - nežádoucí účinky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nežádoucí účinky přípravku na hubnutí x3...

Praskání kůže okolo nehtů

Vážení, v poslední době mě hodně praská kůže okolo nehtů. Je to velmi bolestivé....

Vysoký tlak a panické ataky

Dobrý den....jsem už unavená s těchto stavů...jako laik si myslím,že se u mě...

Porucha erekce

Dobrý den,pane doktore -bylo mi 60 a mám již asi dva roky potíže s erekcí a...

Novotvar ledviny

Dobrý den, píši v zastoupení svého otce, pana Edmunda Sobotky - níže uvedený...

Sertralin actavis


Polyneuropatie

Prosím o vysvětlení co znamená nález po EMG vyšetření diagnoza G629 , demyelizacni...

Toxoalergický exantém

Dobrý den, v pátek odpoledne se u mne objevila silná alergická reakce - "kopřivka"....

Obstrukce Eustachovy trubice

Dobry den, chtela jsem se zeptat na bolest pravého ucha. Na zacatku zari po...

Polypy ve žlučníku

Dobrý den, při sonografii mi byly náhodně zjištěny polypy ve žlučníku - největší...

Přechozená mononukleóza,následky

Už rok bojuji s nemocemi.V roce 2014 jsem ležela celý listopad a prosinec a...

Kontakt s COVID-19 pozitivním člověkem

Dobrý den, večera kolega mě psal že testoval pozitivní pro Covid 19 a byli jsme...

Steatóza jater

Dobrý den, byl jsem na UZ jater závěr zprávy zní: Zvětšení jater s výraznou...

Bodava bolest uvnitř ramene

Dobry vecer. Jiz cca tri dny mam problemy s ramenem. Tyto problemy se opakuji....

Nadýmání, kručení v břiše

Dyskomfort v oblasti břicha, dlouhodobé problémy s trávením Dobrý den, již...

Odchylka glukometru a prediabetes

Dobrý den, Po měření domácím glukometrem jsem si naměřil cca 4h po jídle...

Pálení na hrudi, dusiví kašel, zhoršené dýchaní, sípání, ztráta řeči

Už asi měsíc trpím na pálení na hrudi(dříve to byla bolest ale časem se to změnilo...

Bolest hýždě

Dobrý den, rozhodla jsem se, že Vám napíši, protože už jsem bezradná, zoufalá...

Reklama