Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dna

Pavel . 18.7.2015

Mám dnu a když jsem si bral léky na dnu(milurit) tak mi řekla magistra,že bych neměl konzumovat kyselé potraviny(citrony,kys.okurky a atd. udajně to snižuje ůčinek.)Přitom na letáku miluritu se o tom nezminují.Je to pravda?Dík za odpověd.Pavel K

Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Dobrý den, pane Pavle. Omlouvám se za pozdní odpověď, dotaz byl až nyní ke mě přesunut. Konzumace kyselých potravin není při léčbě allopurinolem problém.

Související dotazy

DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Posílení pánevního dna
Dobrý den, četla jsem v rubrice zdraví jednoho magazínu...
Dna, rozdíl mezi puriny živočišnými a rostlinnými
Dobrý den, projevilo se u mě onemocnění dnou. Snažím...
Cvičení pánevního dna po operaci břušní kýly
Dotaz na lékaře: Dobrý den, 15.11. jsem podstoupila...
Stačí na vaginalní mykozů používat jen Canesten GYN 1 DEN
Dobrý den, chci se zeptat zda stačí na vaginalní mykozů...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

DM II typu

Dobrý den pane doktore mám cukrovku 2 beru lék Metformin .Nejprve jsem brala...

DM II typu

Dobrý den, je mě 41 let, nikdy jsem neměl zdravotní potíže, ale před cca 6 měsíci...

DM, perdiktivní faktory, glykemická křivka

Dobry den. chtela bych se zeptat na predikci diabetu. Jaky udaj je vice vypovídající...

DMAE a SERTRALIN možné kontraindikace?

Dobrý den, jsem studentka a užívám už několik let Sertralin 100 mg každý den....

DMAE, Lecitin, Piracetam

Dobrý den, poslední dobou se cítím unavený a potřeboval bych se více soustředit,...

DMO

Dobrý den! Mám švagra (manžel mojí sestry), který v 8 letech prodělal dětskou...

DMO

Dobrý den. Odhalí 100% dětskou mozkovou obrnu, i třeba lehkou formu, vyšetření...

DMO po encefalitidě v prvním měsíci

Dobrý den, synovi jsou 4 měsíce, korigovaně dva. Po narození prodělal virovou...

DMO-spastická diparéza

Dobrý den.Naší dceři, 20 měsíců, byla teprve před měsícem diagnostikována lehčí...

DMO, bolesti kostrče a okolí, poruchy citlivosti okolí

Dobrý den, je mi 28, jsem tělesně postižený DMO. Mám problém s kostrčí, od...

DNA

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý záchvat může projevit i...

Dna

Dobrý den, bolel mne kloub u palce na noze. Po návštěvě lékaře, který mi odebral...

Dna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: čerstvý zelený hrášek se při dně nesmí, protože...

Dna

Dobrý den, rád bych věděl které potraviny při dně nemohu bezpečně užívat se...

DNA

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli lze z DNA určité osoby zjistit, zda...

Dna

Dobry den pane doktore, ziji v Kanade a mame spatne zdravotnictvi. Mam uz 6...

DNA

Dá se ověřit otcovství na 100%porovnáním Dna,a kde a jakou DNA?,potřeboval bych...

Dna

Jaké léky pomáhají? Je třeba dodržovat nějakou dietu? Dá se dna vyléčit? Děkuji...

Dna

Dobry den muj pritel ma zvysenou kyselinou mocovou doktorka mu rekla aby drzel...

Dna

Dobrý den, obracím se na vás s problémem svého přítele. Přibližně před šesti...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×