Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Dotaz

Gynekologie Mata 25.10.2009

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné že sem těhotná místo normální menstruace se dostavilo jen špinění a pokud ano jestli si můžu udělat testi i pri tomhle špinění (HA uz 1 rok neberu) Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, udělejte si test, nejlépe jeden a v odstupu cca 7 dní další, ovšem nejpřesnější je test na HCG z krve u lékaře gynekologa. Pokud těhotenství vítáte, doporučila bych vám raději neodkládat návštěvu lékaře a vyšetření, protože špiněním se může projevovat nedostatečnost lueálního (žlutého) tělíska u ranné gravidity, kterou lékař při vyšetření ultrazvukem a testem z krve spolehlivě zjistí a může vám i dětátku pomoci lékem /větš. do vaginy aplikovaný lék - tabletka Utrogestan-progesteron, kterým se podpoří jeho uhnízdění do děložní sliznice a dětáko se potom zdárně vyvíjí/. Bez toho by mohlo dojít k problémům. Hodně štěstí! Hezký den.

Související dotazy

Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Tysabrin nebo Gilenya
Dobrý den, sestra měla za dva roky s RS 5 atak, nyní...
Nádor střeva - přetrvávající střevní obtíže
Dobrý den, manžel měl agresivní nádor tlustého střeva...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz

Dobrý den mohlo by utřené sperma, po sahnutí znova na něj znova nějak žít kdyby...

Dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemůže být něco špatně. Již 2 měsíce...

Dotaz

Dobrý den, již delší dobu mám bolest v oblasti krku zvenku, je doprovázená slabostí,...

Dotaz

Dobrý den. Koupala jsem se ve vodě se sinicemi (že šlo o sinice jsem se po příchodu...

Dotaz

Dobrý den, jde vyléčit úplně alergii na psa ? Třeba popíši situaci. Když člověk...

Dotaz

..děkuji pane doktore za odpověď. ... A kdyby se tedy jednalo o zánět prostaty...

Dotaz

Dobrý den uz zhruba 6 let trpím na bolesti mezi lopatkami od dr. Vím jistě ze...

Dotaz

Dobrý den, už 3 měsíce mam silne bolesti žaludku a řídkou stolici ( každý druhý...

Dotaz

Pěkný den před měsícem jsem měla stres na to mě začalo být nevolno a pak i špatně...

Dotaz

Psychika nebo nemoc? Dlouhodobá slabost HK a DK. Jsem po ASK kolene, brala jsem...

Dotaz

Dobrý den mužete mě přeložit tuto neurologickou zprávu MNlehce níže sin. koutek,šíje...

Dotaz

dobry den jmenuji jse marie stojkova mam uš 16 dny měsicky ale i se špinim...

Dotaz

Doplnění dotazu č. #237638 – dobrý den, kamarádka mi říkala o vyvinutí nové...

Dotaz

test

Dotaz

Dobrý den asi před měsícem mně na dvoře při chůzi píchlo v pravé patě zezadu.Od...

Dotaz

Akne v 33 rokoch Chcela by som sa opytať či tento druh akne ktore sa vyskytuje...

Dotaz

Dobrý den, můj zdravotní stav se postupně stále zhoršuje, už nevím kam se obrátit...

Dotaz

Dobrý den, již přes rok používám antikoncepci ebelya a teď se mi objevily problémy....

Dotaz

Dodry den, nedavno jsem polozila dotaz, ale spise jsem myslela otazku na to,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět prsu

Dobrý den, jsem více jak týden po porodu a plně kojím. To vše v Indii. Před...

Leukocyty v moči


Stahování předkožky

Dobrý den, můj syn má dva roky, donedávna jsme předkožku nestahovali, naše paní...

Tik pod okem a mravenčení nohou


Záškuby, tiky ve svalech

Dobrý den, měl bych dotaz na problém dlouhodobějšího charakteru, trvající přes...

Vždy jsem si při sexu s přítelkyní představoval, že má sex zároveň i s nějakým jiným mužem.

Dobrý den, můj dotaz a příběh, který se k němu váže, možná bude znít zvláštně,...

Interupce

Dobry den, chtěla bych se zeptat.Ubazuji o interrupci jelikož si teď nemohu...

Bolest palce nohy a nehtu

Dobrý den, přibližně před 14 dny mě překvapila večer v posteli silná bolest...

Bolesti ruky

Dobry den,chci se zeptat uz dele me boli obcas levá ruka,začne to vpředu vlevo...

Brnění rukou v noci


Zánět penisu po nechráněném sexu

: Dobrý den, Včera jsem měl 4x po sobě nechráněný sex. Dnes ve sprše jsem...

Bolest pod žebry


Zácpa a krev ve stolici


Mravenčení palce u nohy


Stahování předkožky

Dobrý den, chci se jen zeptat, jaké může mít syn(2,5roku) problémy, když jsme...

Bolest zápěstí

Dobrý den. Už skoro týden mám bolesti v levém zápěstí. Křuplo mi tam při cvičení...

Deprese a práce na noční směny

Dobrý den. Chci poprosit o radu. 5 let užívám AD. Nyní jsou to poslední roky:...

Bolest v krku po operaci krčních mandlí

Dobrý den,měla bych takový dotaz.V loni v červenci jsem podstoupila operaci...

Svědivé pupínky předloktí

Dobrý den, již asi 4 dny mě začaly trápit svědivé pupinky na obou předloktích....

Křeče na pravé i levé straně podbřišku

Dobrý večer, měla bych takový dotaz, mívám křeče na pravé i levé straně podbřišku...

Reklama
Zavřít