Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz

Očkování Dana . 7.1.2013

Dodry den, nedavno jsem polozila dotaz, ale spise jsem myslela otazku na to, jestli rozestup 1 a 2 davky prevenaru muze byt vice nez 2 mesice - prvni jsme meli 13.11 a druhou budeme mit az 21.1 Dekuji - viz nize polozeny a zodpovezeny dotaz Dobry den, mam predcasne narozena dvojcata, poprve nam bylo povoleno neurologem ockovat v 11. mesici deti /korigovany vek 8. mesic/ prvni davkou prevenaru. Byli jsme pediatrickou informovani, ze pokud se ockuje pozdeji, tak staci 3 davky /1 davka, pak za mesic a pak cca v roce a pul/. Byli jsme tedy 13. listopadu na prvni, meli jsme jit v prosinci, ale deti mely lehkou virozu a tak nam pediatricka sdelila, ze nebude ockovat a mame prijit az 22.1. na druhou davku. Chtela jsem se zeptat, zda to neni velky interval mezi ockovanim 1 a 2 davky, bude vakcina ucinna?Jedno z dvojcat chodi jeste na ockovani proti RS virum Synagis a tak se musi pry dodrzet cca interval mezi ockovanim 14 dni - bude ockovany 7.1. a tak 2 davku prevenaru dostane az za 14 dni. Je to prosim tak spravne? jde mi hlavne o to, aby se neockovali zbytecne, aby latka prevenaru po vice nez 2 mesicich byla ucinna. dekuji Odpověď odborníka: Dobrý den, není problém odsunout 2. dávku Prevenaru 13 v odstupu 2 měsíců a skutečně stačí odstup 14 dnů mezi Prevenarem 13 a Synagisem... Vaše lékařka očkuje děti správně, nemusíte mít obavy. Hezký den

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, delší doba mezi podáním 1. a 2. dávky Prevenaru 13 není problém, nevadí tedy, pokud ji Vaše děti dostanou později než za 2 měsíce, hezký den

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Urtrica
Dobry den, Rad bych se zeptal, asi 3 tydny zpet...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dostinex - nespavost

Dobrý den, beru téměř 3 měsíce Letrox 75 a Dostinex pul tbl. jednou týdně....

Dostinex,antkoncepce


Dostinex,Provera a menstruace


Dostupnost Dalacin T kožní roztok


Dostupnost léku Coxtral 100MG


Dostupnost měření LDL-P v ČR


Dostupný lek bez předpisu na chronickou kvasinkovou infekci


Došel mi Sertralin - po měsíci užívání - mohu ho přestat brát?


Dotatek k neznámé diagnóze


Dotay na mr


Dotaz


Dotaz


Dotaz

Dobry den mam takovy dotaz sestre je 32let a ma problem bolesti hlavy nuceni...

Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×