Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz

michaela . 30.5.2014

Dobrý večer,mám dotaz.Je mi 42let,mám částečný inv.důchod -letos od dubna 2.st.-dříve 1.st.Mám TEP púravé kyčle,leden 2015jdu na TEP levé kyčle,obě kyčle vrozená dysplazie,a 3.st.artrozy.Mám revmatoidní artritídu 4.st.,alergii,osteoporozu těžké poškození vkraniální oblasti krční páteře cc oblasti,stav odpovídá RA.Dotaz-může mi po druhé operaci kyčle při další kontrole částečného důchodu posudková komise invalidní důchod odejmout?Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Je velmim pravděpodobně že ne, ale v této rubrice záležitost důchodů nemůžeme řešit. Obraťte se na svého praktického lékaře, kde jste registrována, jistě vám poradí

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Urtrica
Dobry den, Rad bych se zeptal, asi 3 tydny zpet...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dostinex - nespavost

Dobrý den, beru téměř 3 měsíce Letrox 75 a Dostinex pul tbl. jednou týdně....

Dostinex,antkoncepce


Dostinex,Provera a menstruace


Dostupnost Dalacin T kožní roztok


Dostupnost léku Coxtral 100MG


Dostupnost měření LDL-P v ČR


Dostupný lek bez předpisu na chronickou kvasinkovou infekci


Došel mi Sertralin - po měsíci užívání - mohu ho přestat brát?


Dotatek k neznámé diagnóze


Dotay na mr


Dotaz


Dotaz


Dotaz

Dobry den mam takovy dotaz sestre je 32let a ma problem bolesti hlavy nuceni...

Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×