Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz k ID 1 stupně

Lenka . 1.12.2013 redakce uLékaře

Dobrý den. Již od roku 1996 se ambulantně léčím na psychiatrii pro úzkostnou poruchu, depresi a panickou poruchu. Užívám antidepresiva a teprve před nedávnem jsem začala na doporučení lékařky chodit i k psycholožce. Na kontrolu k posudkovému lékaři mám jít v polovině roku 2014. Chtěla bych se zeptat jestli při této kontrole bude mít nějakou váhu i vyjádření psycholožky, nebo se bere v potaz pouze vyjádření psychiatra. Děkuji předem za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená paní Lenko, váhu výsledků různých vyšetření v rámci kontroly posoudí jedině příslušný posudkový lékař. Pokud bude výsledek psychologického vyšetření v souladu s nálezem psychiatra, nebude zřejmě pochyb o jejich spolehlivosti. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Ezofagitida 1 stupne
Dobry denm v dubnu jsem absolvoval gastroskopicke vysetreni,...
Svalová atrofie 1. stupně
Dobrý den, máme čtrnácti měsíční dcerku, která má svalovou...
Popáleniny či poleptání 1.stupně
Dobrý den, mám chemickou popáleninu, po dvou kapkách...
Alergie na BKM
Dobrý den, mám dotaz ohledně mé roční dcerky. Při roční...
Výživa dítěte
Dobrý den, mám dvě otázky. Dotaz číslo 1) Dcera 1,5...
Varikokéla
Dobrý den, je mi 17 let a byla mi diagnostikována...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz a rada

Dobrý den.Když jsem byla u druhého porodu oznámili mi,že mám steptokoka a podali...

Dotaz ale zní ohledně bolestivých křečích v lýtkách

Dobrý den. Je mi 52 let a jsem po operaci varixů pravé nohy již 3 roky. Dotaz...

Dotaz antikoncepce yaz

Dobrý den, chtěla jsem se Vás optat, začala jsem brát antikoncepci yaz 1.měsícem....

Dotaz bez přílohy-nelze odpovědět

Copak to je a jak se toho zbavit Děkuji

Dotaz co znamenaji vysledky??

Dobry den, co znamenaji tyto vysledky?? Nemuze to znacit i pritomnost viru...

Dotaz jak se řeší operace kloubů

Dobrý den Ve svých 44 letech mám za sebou léčbu plazmou,kmenovými buňkami a...

Dotaz k bolesti

Dobrý den,je mi 23 let a chtěl jsem se zeptat na jednu věc.Nevim o co se jedná.Mám...

Dotaz k doporučení zubního lékaře

Dobrý den, na doporučení zubní lékařky se mám objednat na čištění zubních kanálků...

Dotaz k ekg holteru

Pan doktor. Ja mavam tachykardiu i ked som v klude. Mam prolaps MCH. Stopova...

Dotaz k lékům

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se mohou tyto léky ovlivňovat. Tezeo...

Dotaz k nálezu

Dobrý den, jsem týden po artroskopii pravého kolene,diagnoza pred zakrokem lese...

Dotaz k nálezu z CT hlavy

Dobrý den, podstoupil jsem CT hlavy a mimo jiné byla ve zprávě tato formulace:...

Dotaz k nálezu z ORL

Dobrý den, na ORL ambulanci mi byla v souvislosti s vyšetřením spánkové apnoe...

Dotaz k negativnímu rh faktoru matky v těhotenství

dobrý den, jsem v 28 týdnu prvního těhotenství. Při odběrech mi byla zjištěna...

Dotaz k nosifol

Dakujem za promtnu odpoved. Este mam jeden maly dotaz k uzivaniu pripravku nosifol....

Dotaz k odpovědi

Dobrý den, děkuji za Vám velmi za rychlou odpověď a uklidnění. Vím, že když...

Dotaz k odpovědi - nesnášenlivost lepku

Dobrý večer, děkuji za odpověď na můj dotaz. Pokud by se mělo opravdu jednat...

Dotaz k odpovedi vyhrez plotenky potize s mocenim

Psala jsem,ze mam potize s domocovanim.Pred rokem operace L5 S1,pak klid,lazne-vse...

Dotaz k rehabilitaci

Dobrý den, Z důvodu otoku po zlomenině zánártní kosti LDK jsem objednán na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×