Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Problém po ATB léčbě

Uši, nos, krk hana 18.3.2017

Dobrý den, už pátý týden jsem na neschopence . Měla jsem chřipku. Brala jsem duomox 1000 a cefzil 500.Před 14 dněma mě pan doktor udělal sedimentaci. Byla asi 36. Za týden kontrolní a byla 39. Plicní, orl i výtěr v krku v pořádku, ale já se stále cítím unavená, stýká mě zadní rýma, odkašlávám, v krku mě škrábe, občas cítím napuchlou mandli, jako , když mám knedlík v krku. Slyším se jakoby zevnitř.Jsem 6 let po operaci/zhoubný nádor dělohy/.Pan doktor mě posílá do práce a po dotazu, co s tím, že se necítím nejlíp, řekl, ať si něco koupím v lékárně. Na dotaz, co se sedimentací -odpověděl, že to onkolog. pacienti mívají.Dal mě helicid na žaludek.Je to teda od žaludku?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

zdravím vás, no bohužel atb. léčba nebyla právě ideální, obojí atb. mají prakticky stejn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Jiný problém
Vážená paní doktorko/doktore, již se delší dobu léčím...
Lze diagnostikovat chlamydie těsně po ATB léčbě?
Dobrý den. Partner měl nedávno problém s varletem,...
Vysazení ATB
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda bych mohl vysadit...
Zažívání po ATB
Dobry den, jsem 14 dni po preleceni antibiotiky,ktere...
Odběr po ATB léčbě chlamydií
Dobrý den, spolu s přítelem se léčíme z chlamydií....
Gynekologický problém
Dobrý den, chci se zeptat na řadu. Měla sem opakující...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Problém neznámý

Zdravím. Je mi 14, a ptám se, zda je tato blanka běžná, popřípadě pokud řešit...

Problém ohledně spermatu

Dobrý den. Jmenuji se Dominik a je mi čerstvě šestnáct let. Při onanování a...

Problem on my elbows and leg

Sorry for not writting in czechI have this problem on my elbows and leg (see...

Problém otěhotnět

Dobrý den, je mi 25, přes rok se snažím otěhotnět, přítel je v pořádku, já nikdy...

Problem otehotnet

Dobry den Pani Doktorko ,mam dlouha leta problem s menstruaci nedostavala jsem...

Problem otehotnit

Dobry den,je mi 33 let v 17 a 19 leteh jsem byla na interupci v 18 leteh operovana...

Problem otehotnit

dobri den pani dochtorko ctela sem se vas zepta moje kamaratka mi rekla...

Problém po abscesu v nadvarleti

Dobrý den řozšiřu ještě svuj dotaz měl jsem abscs v nadvarleti řešeno to bylo...

Problém po abscesu v nadvarleti

Vážená paní doktorko děkuji za předešlé odpovědi a dovolte mi ještě další otázku....

Problem po antikoncepci

Dobry den, chtela jsem se zeptat, 16.brezna jsem vysadila antikoncepci, po vysazeni...

Problém po cirkumcizi

Dobrý den, mám již měsíc a půl po operaci zužené předkožky, přičemž si myslím,...

Problém po ejakulaci

Dobrý den, mám problém, že po vyvrcholení nemám jako normální muži nemožnost...

Problém po ejakulaci

Dobrý den, je mi teprve 17 let, tak doufám, že nevadí, že píši i když jsem zadal,...

Problém po erekci

Dobrý den, po erekci mám problém. Slabý proud při močení. (Po pár hodinách už...

Problém po holení

Dobrý den, Kamenec který se běžně používá po holení na tváři, je i vhodný k...

Problém po koncertě

Dobrý den. Dnes je to už třetí den co jsem byl na koncertě/festivalu elektronické...

Problem po kyretaži

dobry den mam takovy dotaz 17.11 jsem prodelala čisteni delohy.tehotenstvi se...

Problém po masturbaci

Dobrý den. Mám takový intimní problém. Před, asi půl rokem jsem měl hroznou...

Problém po močení

Dobrý den, mám již dlouhou dobu problém s tím, že chvíli po ukončení močení...

Problém po obřízce

Dobrý den, jsem 13. den po obřízce z důvodu fimózy. Jsem diabetik 1. typu...