Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

EB virus

Péče o dítě sojer . 9.3.2010 redakce uLékaře

Dobrý den,mám čtyřletou dceru,která má EB virus,který momentálně není aktivní a měla by dostat třetí dávku ENCEPURU proti klíštěti.Je možné třetí dávku aplikovat,první dvě dávky byly před nemocí. Děkuji Sauer

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, rozhodně doporučuji počkat, až aktivita nemoci klesne (pozná se podle protilátek v krvi). Hezký den.

Související dotazy

EB virus
Dobrý den, prosím o radu, zda se mohou vyskytnout komplikace...
EB virus
Dobrý den, dovolím si upřesnit dotaz. Jaká je prosím...
Nakažení EB virem
Dobrý den! Minulý rok u mě doktor objevil zvýšený...
EB virus, mononukleóza
Dobrý den, dcera - 14 měsíců - má od neděle zvětšené...
Eb virus
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv může mít...
EB virus
Dobrý den, paní doktorko. Jsem narozená ve 32. tt...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

E.COLI V POCHVĚ

DOBRÝ VEČER CHCI SE ZEPTAT MÁM UŽ PO TŘETÍ V POCHVĚ BAKTERII E.COLI,PAN DOKTOR...

E.coli ve střevech

Dobrý den, před 2 lety jsem si začal všímat u sebe neustálého říhání v situacích...

E.coli ve vyteru z ucha

dobry den pane doktore, chtel bych se vas zeptat na postup lecby pri nalezu...

E.colli u 6-ti týdenního dítěte

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, co pro mou holčičku znamená přítomnost patogenní...

EB viroza

Dobrý den, na imunologii mi byla zjištěna EBV. Chtěla jsem se zeptat, zda může...

EB viroza

Dobrý den,synovi 7 let byla zjištěna reaktivace EB viru. Trpí na časté opakující...

EB viróza

Dobrý den, dcera (13 let)3.12. onemocněla angínou, následně se přidala chřipka....

EB viroza

Dobrý den, cca před 3 měsíci mi byla po neustávajících problémech (zvýšená...

EB viróza

Dobry den. Po obdrzeni krevnich testu jsem byla upozornena, ze mam virus. Prosim...

EB viróza, nákaza

Dobrý den, mé 14 měsíční dítě bylo v průběhu vánoc v kontaktu s osobou, které...

EB virus

Dobrý den, paní doktorko. Jsem narozená ve 32. tt a první nemoc byl zánět...

EB virus

Dobrý den, trápí mě už několik let únava. Diagnostikováno fyzické a psychické...

EB virus

Dobrý den, mám neustále zánět rohovky, bolest v kloubech a únavu. Mám zvýšené...

EB virus

Dobrý den, dovolím si upřesnit dotaz. Jaká je prosím pravděpodobnost vzniku...

Eb virus

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv může mít na případné těhotenství reaktivovaný...

EB virus

Dobrý den, prosím o radu, zda se mohou vyskytnout komplikace pro miminko, pokud...

EB virus - chronický stav

Dobrý den, již pátým rokem mám v krvi protilátky proti EBV (EBNA EBV IGG...

EB Virus - léčba a pobyt u moře

Dobrý den, pro neustálou únavu, bolesti hlavy a v krku a opakující se anginy...

EB virus a chlamydie pneumoniae

Dobrý den, potřebovala bych poradit s problémy, které se u mne už delší dobu...

EB virus, afty, opary

Dobrý den. Dnes přišly výsledky na EB-virus a jaterní testy a ještě nějaké EB-virus...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest močové trubice

Po vyléčení ureoplasmy,jeto asi 3 měsíce mám pořád stejné problémy.BOLEST V...

Ruptura předního zkříženého vazu

Dobrý den,byla jsem na MR kolene,kde zjištěno:horizontální léze zadního rohu...

MUDr. Michaela Vaňková

Ordinace gynekologa

Když za nemocné klouby může lupénka

V případě těchto dvou chorob opravdu platí, že vše souvisí se vším. Psoriatická...

Mirena a oddálení menstruace


Slzení oka

Dobrý den, po druhé za půl roku (naposledny v zimě), mě z ničho nic v noci probudilo...

Nespecifické střevní záněty

Mezi nespecifické střevní záněty patří ulcerózní kolitida a Crohnova choroba....

Hojivé stříbro uzavírá rány


Zánět slepého střeva


Adipex a Aurorix

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat jesli se léky Adipex a Aurorix mohou užívat...

Narušená psychika - točení hlavy, brnění končetin, svalová slabost


Ztráta chuti a čichu


Bílý pupínek jazyka


Nateklý čípek v krku


Sex


Poštípání hmyzem


Spánek: škodí ho moc i málo. Kolik je tedy „tak akorát“?

Spánek je spolu s kvalitní stravou a přiměřenou fyzickou aktivitou jedním ze...

Furunkl

Dobrý den, už to bude téměř 2 týdny, co jsem v Kambodži spadl z motorky a...

Kapky do nosu

Dobrý den. Mám alergickou rýmu (celoročně) a před 3 roky došlo ke zhoršení,...

Zánět šlach

Dobrý den chtěla jsem se zeptat v pátek mne začala bolet pravá ruka, brnet a...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×