Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Febrilní křeče

Mozek a nervy Lucie 15.1.2009

Dobrý den.Chtěla bych poprosit o rdu.Můj 5měsíční syn po očkování dostal horečku a fibrilní křeč.Projevila se jen škubáním hlavy a tikem očí po určitých intervalech.Četla jsem,že je nutné na vyšetření mozku.Je tomu tak? Volala jsem doktorce a ta nic neříkala.Jen,že se to někdy objevuje a příště nám dá diazepan,kdyby náhodou.Děkuji za odpověd´.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Tato komplikace se po očkování může objevit a nemusí to znamenat nic nebezpečného. v tomto případě je skutečně postačující preventivně podat antikonvulzivum (diazepam).

Související dotazy

Febrilni křeče
Dobry den, chtěa bych se zeptat do kolika let muže...
Febrilní křeče
Dobrý den, předem děkuji za reakci na moje dotazy....
Febrilní křeče u 3leté holčičky
Dobrý den prosím vás jsem pěstounka 3,5leté holčičky,od...
Febrilní křeče
Dobry den minuly tyden jsem se vratila s dcerou 15...
Křeče
Dobrý den, mívám cca 2x denně křeče v lýtkách, k tomu...
Křeče
p.dr. prosim o radu pro mamku ma diabetes,slinivka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Fascikulace svalů, zhodnocení výsledků

Dobrý den, mám na vás prosbu. Již od mala jsem byl přehnaně hypochondricky,...

Fascikulace v lýtkách

Dobrý den, Trpím uzkostnou poruchou, na kterou užívám měsíc sertralin 50...

Fascikulace v lýtkách

Dobrý den, je to již tak 5 měsíců, co jsem si všiml záškubú v obou lýtkách....

Fascikulace v lýtku

Dobrý den, již půl roku mám neustálé fascikulace v levém lýtku. Pokud něco dělám,...

Fascikulce

Dobrý den Trápí mě záškuby v hraně dlaní ze začátku to bylo jen občas na hrane...

Fasciotomie

Dobrý den,v pondělí dělali manželovi v nemocnici fasciotomii na pravém lýtku. Po...

Fazety

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli orientační ceny za keramické fazety...

FBSS

Dobrá den, v ZDN jsem četla o syndromu FBSS, ale nepochopila jsem, oč vlastně...

Febrilie a elevace CRP

Dobrý den. Ráda bych znala váš náš názor na postup lékařů. Po horečce nad 39,...

Febrilie nejasné etiologie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kam případně dále nasměrovat dovyšetření...

Febrilní křeče

Dobry den minuly tyden jsem se vratila s dcerou 15 měsicu z nemocnice, doma...

Febrilni křeče

Dobry den, chtěa bych se zeptat do kolika let muže dostat ditě febrilni křeče,...

Febrilní křeče

Dobrý den, předem děkuji za reakci na moje dotazy. Dcera byla naočkovaná hexa...

Febrilní křeče u 3leté holčičky

Dobrý den prosím vás jsem pěstounka 3,5leté holčičky,od roku prodělala třikrát...

Fekální transplantace

Dobrý den, můj dotaz se týká zdravotního stavu mého tchána: je mu 76 let, začátkem...

Fekální transplantace

Dobrý den, zajímá mě zda se dá fekální transplantace provést v částečné anestezii...

Fembion 1 a Green trio Medicol v těhotenství

Dobrý den, léčím se na sníženou činnost Šž, beru Letrox 100mg denně a ráda bych...

FemCap - antikoncepce

Dobrý den, chci si pořídit cervikální klobouček FemCap. V ČR není tento druh...

FemCap + kondom

Dobrý den, moc Vás prosím o objasnění: Dočetla jsem se, že při kombinaci FemCap...

FemCap a změny na čípku

Dobrý den, vážená paní doktorko, ráda bych se informovala, zda je možné, a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sex

Dobrý den, ještě bych se vás chtěl zeptat, jestli stažení předkožky může bez...

Opožděná menstruace, bolest v podbřišku


Extrakce zubů v celkové narkóze

Dobry den prosim chtela jsem se zeptat mela jsem velke problemi se zuby mela...

Pálení v koleni po artroskopii

Děkuji za odpověď. Pokusím se upřesnit problémy, které mi koleno dělá. Pálení...

Metformin při hubnutí

Dobrý den, vážená paní doktorko, asi před měsícem mi zjistili prediabetes....

Pervitin, důsledky užívání


Methotrexát a alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s kombinací MTX a alkoholu? Mám nasazenou...

Madmonq


Neléčená varikokéla

Dobrý den, chtě bych se zeptat jestli může mít neléčená varikokéla nějaké následky,...

Hallux rigidus

Dobrý den. Lékaři mně diagnostikovali hallux rigidus v pokročilém stadiu. Navrhují...

Methionin

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda užívání methioninu ma vliv na účinnost...

Útvar v nosu

Dobrý den, čas od času mi v nose (pouze v jedné dírce) "vyroste" útvar, který...

Bolest prsu, zelená tekutina vytékající z bradavky

Dobrý den. Při samovyšetření prsů po menstruaci jsem zjistila že pravé prso...

Orchitida, epididymitida

Dobrý den, prodělávám orchitidu, epididymorchitidu a epididymoorchitidu bez...

Hnědé skvrny

Dobrý den, mám suchou kůži na předlktích i na holeních. Zničeho nic jsem si...

Slinění

Dobrý den, už od dětství se mi stává , že když někde jsem (nejčastěji tedy večer...

Metličkové žilky a hormonální antikoncepce

Můžu brát hormonální antikoncepci, když trpím na metličkové žilky na nohách?...

Pálení zad

Dobrý den, třetí den mě pálí záda krční a hrudní páteř, někdy i hrudník, vždy...

Folikulitida


Methotrexat a alkohol?


Reklama