Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

FOXINETTE a PENDEPONE

Gynekologie Ivana 29.1.2013

Dobrý den, poslední měsíc a půl mám problémy se stále se opakujícími nálezy streptokoka v krku. Dostala jsem ted injekci Pendeponu a chci se zeptat, zda ovlivňuje účinky antikoncepce Foxinette. Každý mi na to říká něco jiného a já už jsem z toho zmatená. A v případě že ovlivnuje, tak jestli jako další ochrana stačí vaginální globule Pharmatex. Předem děkuji za odpověd.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Ne, antibiotika kromě některých například proti TBC účinek antikoncepce téměř nesnižuj...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přechod z Jeanine na Foxinette Neo
Dobrý den, dobírám poslední platíčko ATK Jeanine a...
Vysazení antikocepce FOXINETTE
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vysazení antikocepce...
Duomox 100 + atikoncepce Foxinette
Dobrý den, brala jsem antibiotika Duomox 500 a po léčbě...
Přechod z Jeanine na Foxinette Neo
Dobrý den paní doktorko, včera jsem dobrala poslední...
Přechod z antikoncepce Foxinette na Lindynette 20
Dobrý den, chci se zeptat jakým způsobem je nejvhodnější...
Změna antikoncepce
Dobrý den, brala jsem 3 měsíce antikoncepci Diane...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Fotoepilace u dětí

Dobrý den, dceři je 12 let a roste jí slabší knírek - ve škole si už toho spolužáci...

FotoFinder

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaký máte názor na vyšetření všech pih a i zároven...

Fotofobie

Dobrý den, asi před měsícem jsem měl poprvé migrénu - nejdříve mi vypadla část...

Fotofobie

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, snoubenci není poslední dobou dobře. Stěžuje...

Fotografování

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat - o víkendu jsme fotografovali 2,5měs....

Fotosenzitivita


Fototerapie

Dobrý den. Od dětství trpím atopickým ekzémem. Kožní mi navrhla dojíždět na...

Fototoxicita?

Dobry den, 8 mesicni dceri se udelal na nozicce cerveny flek(viz foto), behem...

Foukavý šelest 2/6

Dnes sem se dozvěděla u lékařky na alergologii po poslechu plic a srdce,že ma...

Fousy

Dobrý den je nějáká jina možnost se zbavit fousu než lejzrem ? Jestli by pomohlo...

Foxis a Warfarin

Dobrý den... chtěla bych se zeptat jestli mohu současně brát warfarin a foxis...

FP KLOUB U KOLENE, CHONDROPATIE FEMOROPAT., LUMBALGIE PŘI BLOKU pr.SI

Dobrý den chtěla bych vysvětlit co znamená pozitivní test na FP KLOUB U KOLENE? DÁLE...

Fr. hlezna weber B, I.dx

dobrý den, 30.04.2016 jsem si zlomil vnejsi kotnik, mam dlahu a 6 sroubu, ne...

Fr. radii et ulnae dist. I. dx cum disloc

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na diagnózu mé dcery (9let), o jakou zlomeninu...

Fr.kondylu tibie

Dobrý den, začátkem března jsem si na lyžích přivodila trabekulární frakturu...

Fractura

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o zodpovězení na pět otázek? č.1 o jakou...

Fractura

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o zodpovězení na pět otázek? č.1 o jakou...

Fractura baseos phalang. II. dig III, man. dx

Dobrý den při hodině Tv jsem si zlomila prostředníček na pravé ruce a dostala...

Fractura col. thoracis NO III., IV., V

Dobrý den, na magnetické rezonanci dospěli lékaři k závěru: čerstvější potraumatické...

Fractura massa lateralis

15.7.jsem spadla z koně - závěr farctura massa lateralis vlevo bez podstatné...