Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Fraxiparine a hematomy

Léky Krakatica 5.1.2015

Dobrý deň, som v 18tt. Neustále od 11 tt mám problémy zo vznikom hetatómov v maternici, sprevádzaných silným krvácaním pri samovolnom vylučovaní. 3x hospitalizovaná. Na genetike mi zistili poškodenie V génu - trombofíliu a nasadili fraxiparine 0,6, ktorý si pichám do bruška každé ráno. Moja váha je momentálne 83 kg. Dnes som pri malej potrebe zo seba opäť vylúčila dva malé hematomy. Čím tieto komplikácie môže byť spôsobené? Nemal by fraxiparine brániť vzniku zrazenín? Ďakujem za odpoveď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Fraxiparine snižuje krevní srážlivost a běžně se užívá i v těhotenství k prevenci nadmě...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Fraxiparine
Chcela by som sa spýtať keď som 10 dní brala Fraxiparine...
Hematomy po warfarinu
Dobrý den,moc Vás prosím o radu.Jsem po 5ti opak. flebotrombózách...
Hematomy
Dobrý den, ráda bych znala váš názor. Od 10tt trpím...
Fraxiparine 0,4ml a těhotenství
dobrý den, plámujeme miminko, ale delší dobu užívám...
Užívání Fraxiparine
Beru asi 10 dni Fraxiparine 0.4ml injekčni roztok a...
Fraxiparine a alkohol
Dobří den, Rád bych se zeptal, kvůli přetrženým vážím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Fraxiparin a alkohol

Dobrý den mám zlomený kotník zbývají my ještě 6dávek fraxiparinu ale dnes narozeniny...jak...

Fraxiparin a wobenzym

Dobrý den, jsem po operaci kyčle a užívám Fraxiparine 0,4ml na ředění krve....

Fraxiparin po zlomenině u trombofilie

Dobrý den,mám dotaz.Mám trombofilii heterozygot F II.Včera jsem si zlomila nohu...

Fraxiparine

Chcela by som sa spýtať keď som 10 dní brala Fraxiparine z dovodu prevencie...

Fraxiparine 10*0,4 - ovlivní menstuaci?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptta, jeslti má Farxiparine 0,4 vliv na sílu krvácení...

Fraxiparine 0,4ml a těhotenství

dobrý den, plámujeme miminko, ale delší dobu užívám fraxiparine do břicha, mohu...

Fraxiparine 0,6

Dobrý den,musím si dloudobě aplikovat Fraxiparin,potřebovala bych se zeptat,zda...

Fraxiparine a alkohol

Dobří den, Rád bych se zeptal, kvůli přetrženým vážím v kolene mám ortézu a...

Fraxiparine a alkohol


Fraxiparine a extáze

Dobrý den, po vyvrtnutí a natažení kotníku si musím injekční stříkačkou aplikovat...

Fraxiparine a LSD

Dobrý den, po zranění kotníku musím užívat lék Fraxiparine na ředění krve, chci...

Fraxiparine a Zoloft

Dobry den, byl mi predepsan Fraxiparine 0,6 na 20 dni. Beru take lek Zoloft...

Fraxiparine O,4 m.

Dobrý den paní doktorko, manžel je 3 týdny po operaci tříštivé zlomeniny lýtkové...

Fraxiparine po operaci

Dobrý den chtěl bych se jen zeptat. Byl jsem na artroskopii kolene kde mě odstranili...

Frejkova peřinka

Dobrý den, mám dceru, je jí 14dní, při UTZ vyšetření kyčlí máme nález na levé...

Frekvence a dávky kojení

Dobrý den, řeším teď takový problém. Můj tříměsíční syn je plně kojen, cca 5X...

Frekvence a kvalita stolice

Dobry den. Dcera, 11 tydnu, zacala dva tydny zpet postupne prechazet na umelou...

Frekvence gastroskopie

Dobrý den, jak často lze opakovat gastroskopii s odběrem vzorků z jícnu a žaludku?...

Frekvence lidského těla

Dobrý den, chtěl bych vědět, jak vysoká je frekvence lidského těla. A jestli...

Frekvence RTG vyšetření, nebezpečí ozáření

Letos jsem již absolvoval RTG vyšetření ledvin, IVU a nyní lékař navrhuje ještě...