Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Lze užít na kvasinky Fucidin místo Canestenu?

Léky Radek 3.12.2019

Dobrý den

Lze použít fucidin na začínající kvasinky na žaludu místi canesten

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Nemocnice Kadaň

Dobrý den, Fucidin je mast s antibiotikem, proto se užívá na bakteriální infekce. Nelze ji ted...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kvasinky
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné mít...
Kvasinky?
Dobry den. Jsou toto kvasinky? Viz foto. Pochva uvnitr...
Kvasinky
Dobrý den, už delší dobu mám problém s kvasinkami,...
HAC a kvasinky
Prosím o radu a pomoc! Už půl roku se mi každý měsíc...
Kvasinky
Dobrý den, zhruba před rokem jsem si vzala v jednom...
Kvasinky a antibiotika
dobry den,beru na zanet mandlí,Penebene a oběvili se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lze s vysokým tlakem aktivně sportovat?

Dobrý den, již delší dobu (zatím měsic) mám vysoký tlak 190/105 puls 62před...

Lze se nakazit kapavkou při orálním sexu?

Dobrý den. Když se člověk nakazí při orálním sexu kapavkou (kapavka v krku)...

Lze se nakazit listeriozou z plátkového sýra?

Dobrý den, jsem těhotná, v pátek jsem snědla tvrdý plátkový sýr typu emmentál...

Lze se nakazit při vzájemné masturbaci mužů?

Dobrý den pane doktore, můj dotaz se týká přenosu pohlavních chorob při vzájemné...

Lze se nakazit ze zaschlé krve, pokud se dotkne rány?

Dobrý den, dnes jsem byla na infuzi a až po ní jsem ji všimla, že jsem měla...

Lze se vrátit k léčbě Seropramem

Dobrý den, 6 let jsem u kardiologa uzivala Seropram 20 mg, potom mi při konzultaci...

Lze se zcela zbavit hemeroidů, neoperativně?

Dobrý den. Začínají mě trápit hemeroidy. Nejsou velké, nekrvácí, nezaznamenávám...

Lze si vybrat očního lékaře pro potvrzení ŘP

Dobrý den, rád bych se informoval, zda-li si mohu libovolně vybrat očního specialistu,...

Lze upravit TSH stravou?

Dobrý den pane doktore,děkuji za předešlou odpověď a ještě bych,prosím, měla...

Lze urychlit příchod porodu?

dobry den jsem 38 -39tt vcera vecer me zacalo pobolivat spodek jako kdybych...

Lze užívat 1 tabletu Sandomigranu a 1 tabletu Prosulpinu?

Přeji hezký den, mám prosím pěkně dotaz, lze užívat 1 tabletu Sandomigranu a...

Lze užívat Zodac a Agnucaton společně?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na lék Agnucaston, který jsem dostala na nepravidelnou...

Lze v ČR předepisovat Pentomer retard 400mg?

Dobrý den, chci se zeptat, zda může obvodní lékař napsat léky, Pentomer retard...

Lze ve stěrech u gynekologa zaměnit kvasinky a laktobacily?

Dobrý den, rády bychom se zeptaly, zdali v laborce zjistí při stěrech laktobacilózu?...

Lze vyléčit generalizovanou úzkostnou poruchu?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je Generalizová úzkostná porucha léčitelná,...

Lze vyléčit ztukovatělá játra při obezitě?

Dobrý den, měl bych 2 dotazy ohledně stavu jater. První pokud jsou játra ztukovatělá...

Lze vyřešit zdravotní problémy užíváním šťáv ze zeleniny a ovoce ?

Dobrý den, nedávno jsem četla knihu o zeleninových a ovocných šťávách a jejich...

Lze z EEG zjistit, zda má člověk deprese?

Dobrý den, četla jsem, že se dá pomocí EEG zjistit zda pacient trpí depresí,...

Lze z jídelníčku zcela vyřadit pečivo ?

Dobrý den. Zajímalo by mě jestli lze zcela vyřadit pečivo z jídelníčku. Má dcera,...

Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami
