Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

FW v graviditě

Gynekologie Jana . 9.12.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím o vysvětlení proč se zvyšuje sedimentace v graviditě? Děkuji Jana

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Důvodem je zvýšená hladina plazmatických bílkovin, proto FW v těhotenství nemá přílišnou vypovídající hodnotu Příjemný den

Související dotazy

Sedimentace FW
Dobrý den,Chtěla bych se zeptat,jak moc ovlivní sedimentaci,když...
CRP + FW při rakovině
Dobrý den, mají pacienti, u kterých byla diagnostikována...
Bolesti a vysoká FW
Dobrý den, už měsíc a půl mám velké a nevysvětlitelné...
Dlhodobo zvysene CRP,FW,RF
Dobry den, mam 36 rokov, 160cm/80kg, uzivam HA. Mala...
FW a rakovina
Dobrý večer,má pacient nemocný rakovinou vždy zvýšenou...
Vysoka fw a zvysene crp
Od roku 2001 s 57kg vahy jsem z neznameho duvodu zacala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Furunkly

Dobrý den. Manželce, ročník 1942, se od léta minulého roku začaly tvořit na...

Furunkly

Dobrý den,mého přítele (28let) trápí neustále se vracející bolestivé vředy,tvrdá...

Furunkly

Dobrý den. V březnu jsem ukončila rekvalifikační kurz maséra každý víkend jsme...

Furunkly

Dobrý den, za poslední rok se mi udělalo už cca 10 furunklu. Po 1. pravé lýtko...

Furunkly

Můj manžel stále trpí tím, že se mu v podpaží a tříslech dělají bolestivé vřídky...

Futon na zlepsenie skoliozy

Dobry den, s priatelkou zvazujeme kupu futonu. Tymto sposobom by sme radi...

Fuunkl

Dobrý den, na stydkém pysku se mi včera objevila boulička s bílou hlavičkou,...

FV Leidenska mutace

Dobry den mam dotaz z niceho nic po delsi ceste autem z dovolene jsem zacala...

FV-Leiden

Dobrý den Jsem muž a jsem pozitivní na Heterozygot pro mutaci FV-Leiden a...

FW a rakovina

Dobrý večer,má pacient nemocný rakovinou vždy zvýšenou sedimentaci?Děkuji za...

Fybrilace komor

Dobrý den Je mi 27 let a trpim fibrilacemi komor. Poškozují srdce ? Může nastat...

Fyiologické změny po defloraci

Hezký den, zajímalo by mě, jestli se po defloraci změní tělo ženy nějak jinak,...

Fyzická aktivita vs mononukleoza

Dobrý den, mám zatím nepotvrzenou mononukleozu. Začalo to velkým zduřením uzlin...

Fyzická námaha při ATB proti lymeské borelióze

Dobrý den, lékař mi předepsal Deoxymykoin 100 mg na 15 dní proti lymeské borelióze...

Fyzická námaha při ozařování

Hezký den, ráda bych se zeptala na fyzickou námahu v době ozařování. Táta...

Fyzická námaha venku a kašel

Je mi 26 let. Na začátku května jsem začala cvičit, protože bych se chtěla dostat...

Fyzická práce a sport po hysterektomii

Dobrý den, paní doktrorko, jsem 3 měsíce po hysterektomii LAHV + následně po...

Fyzická zátěž po darování krve

Dobrý den, v pátek ráno jsem byla darovat krev (odběr 450 ml), chodím pravidělně,...

Fyzická zátěž po operaci - revize jizvy na břiše

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho po operaci mohu jít do plné...

Fyzická zátěž u drobného dítěte

Prosím o radu týkající se mého vnuka. Je velmi malý, od narození na dolní hranici...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hořko v puse


Podezření na condylomata


Bolest břicha a plynatost


MUDr. Miroslav Havrlant

H&H Medica s.r.o.

Projevy infekce po revizi dělohy


Injekcia suplasyn


Mám nejspíš vaginálni mykozu


Angína, streptokok


Hýžďové svaly


MUDr. Evženie Bartáková

Ordinace všeobecného lékařství

Mravenčení palce u nohy


Výsledky krví


Lokren a Betamed

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi léky Lokren a Betamed. Děkuji.

Možné příznaky těhotenství


Červený výrustek na penisu


Bolesti nohou


Unikání stolice


Zánět v zápěstí


Oligozoospermie a erektilní disfunkce


Výsledky krve - zvýšené červené krvinky


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×