Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Godasal

Praktické lékařství Štěpánka 22.1.2021

Dobrý den. Nikdy jsem neabsolvovala vyšetření krve na srážlivost. Ale subjektivně mám pocit větší hustoty, protože mám problémy s krční páteří a každý den ráno mám pocit nedokrvení hlavy. Někdy se mi objeví problémy s očima, záblesky v očích a rozostřený zrak. Mám doma Godasal a vždy když si ho vezmu, tak příznaky odezní. V říjnu jsem měla kovid a během onemocnění se mi zablokovaly záda tak, že jsem vůbec nehnula hlavou na žádnou stranu, jak se říká lidově že mi zaskočila krev. To mi trvá v menší míře dodnes ,jako bych měla v krku nějakou překážku. V té době jsem si vzala několikrát Godasal a to mi pomohlo, ale úplně to problém neodstranilo. Je mi 71 let. Užívám Agen na tlak.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Bolest krční páteře a krevní procesy jsou dvě zcela odlišné věci. Krční páte...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Godasal
Dobrý den, užívám nyní jeden týden nově lék GODASAL...
Godasal
Dobrý den. Ve svých 45 letech užívám doživotně "acidum...
Godasal
Dobrý den, paní doktorko, jsem po zavedení srdečního...
Godasal a astma
Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. Měla jsem...
Godasal a cestování
Dobrý den ,již více jak před 14 dny jsem Vám posílala...
Godasal a zažívání
Dobrý den, potřebuji poradit jak co nejšetrněji užívat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Glykemie

Dobry den,vysledky vysetreni: glukoza 5,6mmol/l, cholest 5,2mmol/l, HDL 1,67mmol/l,...

Glykémie

Dobrý den, hlídám si glykémii doma, u lékaře mi zjistili 6,1, nyní mívám nalačno...

Glykemie 13mmol

Dobrý den, kamarádka se roky léčí na diabetes druhého typu, při měření na lačno...

Glykemie a hormonální stimulace

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat na problém ohledně glykémie. Jakožto člověk,...

Glykémie a TSH

zdravim Martin na odberu krve me bylo zjisteno glukoza 5,49 mam jse...

Glykémie u 5,5 měsíčního syna

Dobrý den, jsem po úplném odstranění štítné žlázy (graves-basedow) a v těhotenství...

Glykémie u syna

Dobrý den, můj 12 letý syn má v 19 hod hodnotu glykémie 4,2 mám mít strach...

Glykolýza

Dobry den, chtela bych se zeptat na nejspis odborny dotaz, ktery se na internetu...

Godasal

Dobrý den, paní doktorko, jsem po zavedení srdečního sentu a užívám lék brilique...

Godasal

Zdravím, mám dotaz ohledně vysazení Godasalu100 na 6 dnů před trháním zubu.Godasal...

Godasal

Dobrý den. Ve svých 45 letech užívám doživotně "acidum acetylsalicylicum/glycinum"...

Godasal

Dobrý den, užívám nyní jeden týden nově lék GODASAL 100 mg. Mám mít obavy např.z...

Godasal 100 a analgetika

Dobrý den.Užívám Godasal 100 a občas mě trápí bolesti zad po úraze,na tlumení...

Godasal 100 a chřipka

Dobrý den.Asi prodělávám chřipku nebo nějaké virové onemocnění,s mírně zvýšenou...

Godasal 100 a chřipka

Dobrý den.Asi prodělávám chřipku nebo nějaké virové onemocnění,s mírně zvýšenou...

Godasal 100 a kojení

Dobrý den. Chtěla bych se optat,zda je možné kojit při užívání Godasalu 100?...

Godasal 100 a nealko pivo

Dobrý den, pane doktore,chtěla bych se zeptat jestli mohu pít na lék Godasal...

Godasal 100 a vyšetření selektivní koronarografií

Dobrý den, mám vysoký krevní tlak a užívám godasal 100 a sorbimon. V pátek 20.2....

Godasal a astma

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. Měla jsem trombózu, včera jsem dobrala...

Godasal a cestování

Dobrý den ,již více jak před 14 dny jsem Vám posílala dotaz, nedostala jsem...