Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Godasal a cestování

Srdce a cévy Hana . 22.1.2012 redakce uLékaře

Dobrý den ,již více jak před 14 dny jsem Vám posílala dotaz, nedostala jsem žádnou odpověď. Můj dotaz : před 7 lety jsem prodělala trombózu - leidenská mutace - heterozygot, MTHFR - heterozygot, hyperhomocystein. 6 let jsem brala warfarin , nyní necelý rok godasal. Čeká mě 18 hodin v autobuse, stačí godasal?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vzhledem k prodělané trombóze a Leidenské mutaci by bylo vhdonější před cestou aplikovat nízkomolekulární heparin - poraďte se ale se svým lékařem. Vhodnou prevencí trombózy jsou také kompresní punčochy a cviky, které můžete během cesty provádět. Více informací najdete na webu www.krecove-zily.cz.

Související dotazy

Godasal a astma
Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. Měla jsem...
Godasal,Tulip a potraviny
Dobrý den. Užívá léky Godasal a Tulip. Doslechl jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Glykémie u 5,5 měsíčního syna

Dobrý den, jsem po úplném odstranění štítné žlázy (graves-basedow) a v těhotenství...

Glykémie u syna

Dobrý den, můj 12 letý syn má v 19 hod hodnotu glykémie 4,2 mám mít strach...

Godasal

Zdravím, mám dotaz ohledně vysazení Godasalu100 na 6 dnů před trháním zubu.Godasal...

Godasal 100 a analgetika

Dobrý den.Užívám Godasal 100 a občas mě trápí bolesti zad po úraze,na tlumení...

Godasal 100 a chřipka

Dobrý den.Asi prodělávám chřipku nebo nějaké virové onemocnění,s mírně zvýšenou...

Godasal 100 a chřipka

Dobrý den.Asi prodělávám chřipku nebo nějaké virové onemocnění,s mírně zvýšenou...

Godasal 100 a kojení

Dobrý den. Chtěla bych se optat,zda je možné kojit při užívání Godasalu 100?...

Godasal 100 a nealko pivo

Dobrý den, pane doktore,chtěla bych se zeptat jestli mohu pít na lék Godasal...

Godasal 100 a vyšetření selektivní koronarografií

Dobrý den, mám vysoký krevní tlak a užívám godasal 100 a sorbimon. V pátek 20.2....

Godasal a astma

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. Měla jsem trombózu, včera jsem dobrala...

Godasal,Tulip a potraviny

Dobrý den. Užívá léky Godasal a Tulip. Doslechl jsem se,že na lék /teď nevím...

Goji

Dobrý den chtěla bych se zeptat ohledně plodu Goji, slyšela jsem že je dobrá...

Golfový loket

Dobrý den, mám jeden tenisový a druhý golfový loket. Ultrazvuk a klidový režim...

Golfový loket

Dobrý den. Před týdnem jsem byl na obstřiku golfového lokte. Sérum mi asi po...

Gonalgia 1.sin

Dobrý den, hraji aktivně fotbal, ale kvůli bolesti v levém koleni hrát nemohu...

Gonalgia I.sin.post distorsionem

Dobry den. rada bych se zeptala, co znamena nebo spise, co mam s kolenem. lekar.zprava:...

Gonalgia ľavého kolena

Dobrý ďeň mám 20 rokov a hrávam futbal asi pred mesiacom ma začalo bolieť ľavé...

Gonarthosa

Dobrý den, opakovaně se mi tvoří výpotek v koleni,v krátké době(půl roku)již...

Gonartosa II-III.stupně vlevo

Prosím o radu, již tři roky "bojuji" s boreliozou, která zdá se je zažehnána,...

Gonartrosa

Dobrý den.Chtel bych se zeptat na Váš názor ohledně mého kolene.V nemocnici...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Knedlík v krku

Dobrý den, prosím o radu již asi 5 měsíců, střídavě mám zalehlý krk, nejvíce...

Nepovinné očkování

Dobrý den,mohli byste mi prosím poskytnout radu?Můj dotaz se týká dvou a půl...

Vyvolání zvracení

dobrý den,chtěla by jsem se zeptat jak mam vyvolat zvracení zatím děkuji

Snížená činnost štítné žlázy


Zubní váček a postup řešení

Dobrý den, pod zubem s korunkou, kterou mám zhruba šest let se mi udělal...

Trhání zubů - za jak dlouho, co a jak jíst


Papulky na hýždích


Nespavost a diazepan

Dobrý den,prosil bych o Vaš názor.Mám problemy se spankem,snažim se nebrat leky-jen...

Maltofer- únava


Odkrvení prstů v noci

Dobrý den, měla bych dotaz, v noci se mi často stává, že se mi odkrvují prsty...

Suchý kašel a bolest na hrudi

Dobry den, uz druhy tyden mam suchy srazdivy kasel a ted posledni tri dny se...

Ťahavá bolesť klučnej kosti

Zdravim. Začalo to pred niekoľkými mesiacmi tým ,že každé ráno hneď po prebudeni...

Těhotenství??

Dobrý den,mám takový dotaz...Poslední menstruaci jsem měla 16.12.2011 a další...

Otoky horních víček

Dobrý den pane doktore, moc bych Vás prosila o radu. Mám přítele, má 54 let...

Pyridoxin a Thiamin

Dostala jsem Pyridoxin a Thiamin, 2-0-2 - je možné, že mám po nich zažívací...

Brneni v palci leve ruky, castecne znecitliveni


Zažívací obtíže a strach z rakoviny


BOlest levé části krku a čelisti

Mám bolesti v krku jen v leve části, která přechází do levé čelisti.

Bolestivá rezistence u konečníku

Dobrý den. Mám u konečníku malou bouly a furt mě to nepříjemně bolí a svědí....

Motání hlavy

Dobrý den, Již dlouhodobě mě trápí problém, že když dlouho sedím nebo vykonávám...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×