Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA a průjem

Gynekologie Ibišek . 7.7.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, v pondělí jsem si v 17:45 vzala HA Sunya (platíčko uživám již 2. týden). Poté jsem cca za hodinu běžela na záchod, pravděpodobně průjem a poté ještě jednou ale již míň. V PO a v Út jsem sex neměla a prášky beru vždy ve stejnou dobu, chtěla jsem se zeptat, zda-li když budu mít např. dnes sex hrozí otěhotnění? Velmi děkuji za radu

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den! Možnost že průjem mohl oslabit účinek vaší antikoncepce existuje. Doporučuji vám proto až do konce cyklu užívat ještě doplňkovou antikoncepční metodu, např. kondom.

Související dotazy

Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
Průjem a HA
Dobrý den, necelé 4 hodiny po užití 6.pilulky HA Lindynette...
HA a průjem
DObrý den, chtěla bych se zeptat když jsem si v 7 hodin...
HA a prujem
Dobrý den potrebuji rychlou radu. HA tri.regol jsem...
Průjem
Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně...
HA a průjem
Beru HA Bonadea o půl 8 večer. Další den ráno asi kolem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA a obezita

Dobrý den, zajímalo by mne, jestli nějak ovlivňuje obezita účinky HA (Minisiston),...

HA a odebírání krve

Dobrý den, mohla bych se zeptat jak je to s odebíráním krve při braní tabletek...

HA a opožděná menstruace

Dobrý den, chtěla bych jsem se poradit. Užívám HA Katya už několik let a pravidelně. Vrátila...

HA a ostatní prášky


HA a otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem je možné, že žena otěhotní...

HA a otěhotnění

Dobrý den chtěla bych se zeptat před 3 měsíci jsem začala brát svoji první antikoncepci...

HA a Postinor

Dobrý den, pane doktore, nevyrušují-li se vzájemně účinky HA (Jeanine) a Postinoru?...

HA a Postinor

Dobrý den, mohu použít Postinor v případech, když si nejsem jista, že HA neselže...

HA a postinor

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít první tabletuku z platíčka po 7denní pauze....

HA a Postinor - doplnění

Dobrý den, pane doktore, nevyrušují-li se vzájemně účinky Jeanine a Postinoru?...

HA a prujem


HA a průjem

Beru HA Bonadea o půl 8 večer. Další den ráno asi kolem 10hodiny jsem měla řidší...

HA a průjem

DObrý den, chtěla bych se zeptat když jsem si v 7 hodin ráno vzala přeposlední...

HA a průjem

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jaka je spolehlivost antikoncepce pokud už...

HA a prujem

Dobrý den, Ve středu jsem si vzala první platidlo Antikoncepce Belara...až...

HA a přerušovaný sex

Dobrý den. Beru HA a s přítelem provozujeme přerušovaný sex. Sex jsme měli ve...

HA a přerušovaný sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká pravděpodobnost otěhotnění je...

HA a Ramipril h

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia a dostala jsem léky na snížení krevního...

HA a řídká vodnatá stolice

Dobrý den, mám problém a potřebovala bych poradit. HA Belaru užívám již 5 let,...

HA a řídká vodnatá stolice

Dobrý den, chtěla jsem s ezeptat zda když v příbalovém latáku u mé kombinovaná...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×