Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA a těh. test

Tereza . 6.4.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, moc se bojím, beru HA jenže 3dny po sobě jsem si vzala pilulku nejdřív za 5 hodin a další dva dny o hodinu později jinak ji beru pravidelně... Dnes jsem si dělala těh. Test jenže celý proužek mi spadl do kalíšku s močí... Přečetla jsem si že za necelý měsíc má max. dobu trvanlivosti... Na tomto testu který nešel tak rychle a byl zvláštní se mi ukázala opravdu ale opravdu slabá čárka... Tak jsem se lekla a udělala jsem si další dva testy oba byli negativní myslíte že špatné použití test ovlivní?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Špatné použití může test ovlivnit, ale pokud byly 2 testy poté negativní nemusíte si dělat obavy. Příjemný den

Související dotazy

Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA a přerušovaný sex

Dobrý den. Beru HA a s přítelem provozujeme přerušovaný sex. Sex jsme měli ve...

HA a Ramipril h

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia a dostala jsem léky na snížení krevního...

HA a řídká vodnatá stolice

Dobrý den, chtěla jsem s ezeptat zda když v příbalovém latáku u mé kombinovaná...

HA a řídká vodnatá stolice

Dobrý den, mám problém a potřebovala bych poradit. HA Belaru užívám již 5 let,...

HA a sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když beru antikoncepci, musím používat i kondom?...

HA a sex

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat když jsem dnes začala brát 2 platíčko lyndynette...

HA a snížení účinku jídlem

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se zeptat jak je to s hormonální antikoncepcí...

HA a spineni mimo menstruaci

Dobry den. Chtela jsem se zeptat. Mam "silnejsi spineni" a uzivam...

HA a strevni potize.

Dobry den, mam takovy dotaz ohledne HA. Ve ctvrtek nekdy kolem 13:00 jsem mela...

HA a špinění/krvácení

Dobrý den, od 21.6. beru HA Bonadeu. Je to moje první antikoncepce, kterou jsem...

HA a těhotenství

Dobrý den,je mi 43 let,mám 2 děti 14 let jsem brala Minisiston.Od ledna jsem...

HA a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych zeptat jaká šance otěhotnět při užívání HA (beru Vreya...

HA a těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jak je to s braním hormonální antikoncepce...

HA a těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zdali mohu otěhotnět,když užívám antikoncepci...

HA a trimepranol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně kombinace léků. Beru hormonální antikoncepci...

HA a třezalka tečkovaná

Dobrý den, v příbalovém letáku HA je uvedeno, že třezalka tečkovaná může snižovat...

HA a vše okolo ..

Dobrý večer, pane doktore. Chtěla bych se Vás na něco zeptat :). Dne 5.6.12...

HA a vše okolo ..

Dobrý večer, paní doktorko. Chtěla bych se Vás na něco zeptat :). Dne 5.6.12...

HA a vytok

Dobry den, Prvni den menstruce jsem si vzala prvni tabletu HA Tri-regol. Mela...

HA a Xorimax 500 mg

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda Xorimax 500 ovlivnuje ucinek antikoncepce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×