Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hcg v krvi

Žaneta . 3.3.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je vlastně výsledek hcg z krve, když je menší než 2.0 U/I ..... 0.0 - 5.0. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tom případě je test negativní. Příjemný den

Související dotazy

Hcg v krvi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je vlastně výsledek...
HCG v krvi
Dobrý den, moc prosím o radu. 17.04.2012 jsem byla...
HCG
Dobrý den, dnes jsem byla na odběrech krve na hladinu...
HCG KREV versus MOČ
Dobrý den v návaznosti na již zodpovězený dotaz bych...
HCG
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je možné, že...
Protilatky v krvi a HCG
Dobry den, jeste bych se chtela zeptat, zda jine protilatky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HCG

Dobrý den, s přítelem se snažíme o druhé těhotenství. 1.6 byla MS, 12.6 mi byl...

Hcg 1

Dobrý den, byla jsem na krevních testech kvůli podezření na možné otěhotnění...

Hcg dieta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na hcg dietu a popřípadě kdo...

HCG Downův syndrom

Dobrý den, chtěla jsem se Váas zeptat jaká je hraniční hodnota pro Dow.syndrom....

HCG KREV versus MOČ

Dobrý den v návaznosti na již zodpovězený dotaz bych se chtěla zeptat na to,...

HCG nizke

Dobry den, chtela bych se zeptat, kdyz u gynekologa mi vysel tehotensky test...

HCG po zamlklém potratu

Dobrý den. Před 3 týdny jsem byla na revizi dělohy po zamlklém potratu (8+4)....

HCG test

Dobry den, pane doktore,muze se spolehnout na vysledek HCG testu z krve po 19dnech(negativni)...

HCG test

Dobry den, rada bych se zeptala po jake dobe ( po kolika dnech) se lze 100%...

HCG test

Dobrý den, mám dotaz 2.7.14 jsem byla na testu Hcg. Byla mi zjištěna hodnota...

HCG v krvi

Dobrý den, moc prosím o radu. 17.04.2012 jsem byla na embryotransferu. V út...

Hcg v krvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Moje poslední menstruace byla 25.3. nyní mám...

HCG v krvni

Dobry den, pane doktore, dne 8.01. probehl pohl.vstyk.15-19.01. jsem mela menstruaci...

Hcg z krve, průjem v prním týdnu braní HA

Dobrý den, mám problém. V prvním týdnu braní antikoncepce jsem měla vodnatý...

HCV

Dobrý den, je možné se nakazit virem hepatitidy c tak, že člověk "spolkne" krev...

HCV a Chlamydie pneumonie

Dobrý den, před 7 měsíci jsem ukončila léčbu Hepatitidy C, která byla dost náročná...

HCV infekce

Dobrý den.Když jsem si pročítala otázky a odpovědi v HIV poradně tak doktor...

HCV infekce

Paní doktorko,co znamená HCV infekce? O jakou infekci se jedná? Čeho je to infekce?...

HCV infekce

Dobrý den.Slyšela jsem že HCV infekce může způsobit falešně negativní výsledek...

HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zarůstající nehet


Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část




Nevolnost


Listerioza a toxoplasmosa v těhotenství


Tlak na hrudi, rychlý tep, zadýchávání


Nepříjemný tlak v krku a nucení ke kašlání


Bile pupinky na zaludu


Bolest jazyka


Deformace prstů na nohou


Trápí vás močová infekce? Silnou kávu si raději odpusťte!


Záření při svařování


Kdy začne antikoncepce fungovat


Antikoncepce a pleť

Dobry den, Mam otazku ohledne antikoncepce. Brala jsem rok Dianette, protoze...

Fibrom v tříslech


Monokly


Bolesti mezi lopatkami


Dotaz

Dobrý den už tři dny me boly pod pravim prso jsem stoho AZ trochu...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×