Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Protilatky v krvi a HCG

Gynekologie Ven 16.6.2013

Dobry den, jeste bych se chtela zeptat, zda jine protilatky v krvi mohou snizit a nebo nejak ovlivnit hodnoty HCG?Dekuju za odpoved.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, k žádnému takovému ovlivnění nedochází.

Související dotazy

Muzou protilatky v krvi ovlivnit hodnotu hcg?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Byla jsem loni na...
Muzou protilatky v krvi ovlivnit hodnotu hcg?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Byla jsem loni na...
Protilátky v krvi
Dobry den, je mozne aby po dvou letech od potencionalni...
Hcg v krvi
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je vlastně výsledek...
HCG v krvi
Dobrý den, moc prosím o radu. 17.04.2012 jsem byla...
HCG
Dobrý den, dnes jsem byla na odběrech krve na hladinu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Protilátky při mononukleoze

Dobrý den, před několika lety mi vysel test na autoprotilatky pozitivni (1:640)...

Protilátky příušnice

Dobrý den, 2.5. 2014 jsem nechala syna naočkovat vakcínou Priorix. Chtěla bych...

Protilatky S-atpo

DObry den, som tehotna. v prvom trimestri mi namerali TSH 3,5 /OK/, ft4...

Protilátky štítné žlázy

Dobrý den, jsem ve 20 týdnu svého prvního těhotenství. Na genetice mi zjistily...

Protilátky toxoplazmozy u novorozence

Dobrý den, prosím o radu. Mám 14-ti denní holčičku, u které byly prokázány...

Protilátky u HIV

Dobrý den, testy na hiv se mohou považovat za spolehlivé již po 2 měsících,...

Protilátky u Rh negativní matky.


Protilátky v krevní skupině

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co to znamená, když mi vyšly nějaké tři protilátky...

Protilátky v krvi

Vážená paní doktorko, dočetla jsem se, že chlamydie se z krevních odběrů prokazují...

Protilátky v krvi

Dobry den, je mozne aby po dvou letech od potencionalni nakazy infekci(hiv,hepatitida..)cloveku...

Protilátky v krvi IGG 1,77

Dobrý den, byly mi zjištěny protilátky borelií v krvi IGG 1,77 a doktor mi...

Protilátky v krvi po infekci

Dobry den, je mozne aby stejne jako napr.par let po ockovani kdy muze cloveku...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den,jsem ve 13 týdnů těhotenství,krevní skupiny AB Rh pozitivní a vyšly...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den,jsem podruhé těhotná.Rh faktor neg.,manžel poz.U prvního těhotenství...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den, mám pozitivní protilátky anti-D titr v NAT 128. Krevní skupina je...

Protilatky v tehotenstvi

Dobry den chtěla jsem se zeptat co se muže stat,když mam test na protilatky...

Protilátky v těhotenství

V 19 tt mi byly zjištěny pozitivní protilátky. V předchozím těhotenství vše...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den, dostala jsem se do situace kdy je velmi málo, ale stále pavděpodobné...

Protilátky v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak je to s odběrěm krve na protlátky v těhotenství.Je...

Protilátky v těhotenství

Děkuji moc za odpověď a mám ještě otázku na doplnění. Na výsledku vyšetření...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Gastrointestinální obtíže

Dobry den, Pred 2 dny mi zacaly krece do bricha. Prujem nemam, stolice je...

Bolest zad vlevo dole


Bušení srdce 2

Vážená paní doktorko, velice děkuji za váš názor a radu. Byla jsem u lékaře,...

Duodenitida dle gastroskopie

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků gastroskopie s enterobiopsii tenkého...

Bušení srdce

Dobrý den, dneska cca v 5:00 ráno jsem šel spát a v 6:30 jsem se probudil se...

Brnění malíčku a prsteníčku levé ruky

Dobrý den, již delší dobu se mi objevuje brnění malíčku a prsteníčku na levé...

Zlomenina palce ruky

Dobrý den, před asi 2 týdny se mi stal prac. úraz. Průvan mi přirazil ruku do...

Svědění jizvy

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Mám plastikem sitou jizvu cca 20dní zpět nad...

Gastroskopie

Dobrý den, byl jsem vyšetřen na gastroskopii. Ve zprávě se konstatuje (shrnuji),...

Tachikardie

Dobrý den, zhruba půl roku vždy když si změřím tlak, tak tep se mi pohybuje...

Bušení srdce

Dobrý večer, od dětství (nyní 31 let) se léčím s hypofunkcí štítné žlázy. Užívám...

Přenos ureaplasmat

Dobrý den, pouze bych se Vás chtěl zeptat ohledně možností přenosu ureaplasmat....

Zjedenie skla

Dobry den, prosim vas vcera 3,5 rocny syn medzi zubami rozhryzol taku tenucku...

Bušení srdce

Dobrý den, poslední dobou na sobě sleduji menší změny ohledně srdce a dýchání....

Gastroskopie


Hormonální porucha NS

Dobrý den, ocením upřímnou odpověď. Mám dlouhodobě nízkou hladinu testosteronu,...

Bušení srdce

Dobrý den, obracím se na Vás s následujícím problémem. Často se mi stává,...

Inkompetence kardie a opakovaná gastroskopie

Dobrý den, škodí častá gastroskopie? Nález mám stále stejný inkompetence kardie....

Skleroza aorty

Byl mi před lety diagnostikován nález pořízený radiodiagnosticky "skleroza...

Bušení srdce

dobrý den chtěla bych se zeptat. už 3 tydny trpím pocitem bušení srdce je to...