Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hemophilus influ

Imunita veronika . 21.3.2012

dobry den, opakovane me nachazeji hem.influ ve sputu, dlouhodobe kaslu a v noci se dusim.uz pri ulehnuti me skrabe na pruduskach, astma mi nikdy neprokazali.antibiotika nezabiraji a tak chtej udelat autovakcinu.jako na potvoru jsem ho nyni ve sputu nemela ale presto chtej udelat autovakcinu ne z vlastniho kmene ale z ciziho kmene. muj dotaz zni, nemuze mi to uskodit.muzu mit tento vlastni kmen nepatogenni ale z jineho ciziho kmene muze byt onen kmen patogenni?mam pocit, ze bud bude efekt bezvysledny, nebo budou do me vkladat autovakcinu, ktera mi muze uskodit, nebot je z jineho kmene nez mam ja, je mozne mi na to strucne odpovedet???mam dvoleteho chlapce a tak chci trosku fungovat.dekuji

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den, při aplikaci autoakcíny se neaplikuje živá bakterie, je běžné, že pokud se u pacienta zrovna nevykultivuje kmen, který měl před tím dlouhodobě pozitivní, tak se autovakcína připraví z bakterie, kterou mají v laboratoři připoravenou právě pro tyto případy. Dopředu se účinnost vakcíny bohužel nedá předpovědět, pokud by se Vaše projevy zhoršovaly , tak se terapie autovakcínou ukončí. Největší efekt léčby je, ale až po proběhnutí celkvové kúry.

Související dotazy

Co je Hemophilus spec.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená to co mi...
Anginy, Hemophilus a krční mandle
Dobrý den, posledních cca. 5 let mám asi 3x ročně angíny,...
Alergie na penicilin
Dobrý den. Vzhledem k tomu, že mi byl z výtěru diagnostikován...
Chronická angína
Dobrý den, už od října trpím opakovanými nemocemi...
Nevyléčitelná angína, antibiotika,
Dobrý den. Loni v prosinci jsem onemocněla angínou,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hemoglobin, železo a snížená funkce štítné žlázy

Dobrý den, paní doktorko, beru 50mg denně Letroxu na sníženou funkci štítné...

Hemochromatoza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem v 8. měsíci těhotenství a manžel má...

Hemochromatóza dědičná

Dobrý den, děkuji moc za rychlou odpověď ze včerejška. Chtěla bych ještě poprosit,...

Hemochromatoza: H63D - heterozygot

Dobrý den, paní doktorko. Obracím se na Vás s dotazem, co si mám představit...

Hemokoagulace

Dobrý den, při laborator.vyšetření před kolonoskopii zjištěny hodnoty APTT...

Hemokultura

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na mikrobiologické vyšetření vzorku žilní krve...

Hemolytic

Dobrý den, už delší dobu trpím bolestmi levé lopatky a přechází to do levého...

Hemolytická anémie

Dobrý deň,prosim si informácie o etiologii,diagnostike a terapii hemolytickej...

Hemolýza a hodnota hcg

Dobrý den, 5.měsíc beru Utrogestan 16.-25.DC 1-0-1 a v posledním cyklu, MS...

Hemooidy

Chlapec, 17 let. Od včerejšího večera mám jakousi anomálii v řitním otvoru....

Hemophilus ve sputu

Dobry den byla mi zjistena bakterie Hemophilus ve sputu. Navstivil jsem plicniho...

Hemoptýza po úraze hlavy

Dobrý den, Mé problémy začínají již od 3.12. 2011, kdy jsem byl napaden neznámými...

Hemoragická cysta štítnej žľazy

dobrý deň, na štítnej žľaze mám posthemoragickú pseudocystu ĽL 8,1ml po opakovanej...

Hemoragický iktus a úder do hlavy

Dobry den, ma maminka zesnula dne 19.9.2016 priblizne 15:00 hod v Plzenske fakultní...

Hemorhoidální onemocnění

Dobrý den, již nějakou dobu mě trápí trombotizovaný hemoroid. Dříve jsem měl...

Hemorhoidy

Dobrý den, ráda bych se na základě přiložené fotky zeptala, zdali se jedná o...

Hemorhoidy

dobrý den prosím Vás mohl by jsem se zeptat zda u hemeroidů mohou být u příznaků...

Hemorhoidy

Dobry den, uz davnejsie som pocitoval u analneho otvoru akusi bulku, bola tvrdsia...

Hemorhoidy

Dobrý den, mám maminku 92 let, od rána se objevuje únik stolice, což omyji a...

Hemorhoidy

Dobrý den, Před 3dny jsem si našel u řitního otvoru bulku, svědí a pálí to...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Váček a žluté tělísko

Dobrý den, snažím se přibližně čtvrt roku otěhotnět po již zamklém těhotenství.Nyní...

Podrážděná pokožka hlavy po barvení

Dobrý den, mám problém s tím, že i když používám přípravky pro citlivou pokožku...

Bušení srdce, tlak do hlavy


Bolest a otok kolene


Nestabilní koleno

Dobrý den, před měsícem a půl, jsem měl vážný úraz kolene. Při doskoku na nerovnost,...

Zapomenutý kondom

Dobrý den, mám trochu netradiční dotaz. V pátek jsem měla se svým přítelem styk,...

Zrychlený tep - Silné údery

Dobrý den, Je mi 19 let, mám lehce zvýšený krevní tlak a beru lék Prestarium...

Cysta sleziny

Dobrý den pane doktore, je mi 30 let, žena. Před pár měsíci mi objevili...

MUDr. Jela Wagnerová

Gynekologie a porodnictví

Natržená uzdička, potřeba rady o mast

Dobrý den, nedávno se mi při masturbaci natrhla uzdička, neni to nic hrozného...

Umělá výživa a ublinkávání

Dobrý den, mám 2-měsíční miminko. Už v porodnici jsem musela přikrmovat (pomocí...

Nadbytek železa v těle

Dobrý den, při rozboru krve mi byly zjištěny hodnoty železa 236,1, což je nadbytek...

Jazyk od kořene černý

Dobrý den, potřebuji radu, jelikož v nemocnici na to zatím nepřišli, mému snoubenci...

Je Neurol a Xanax totéž?


Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Trombofilní mutace

Prosím o sdělení, zda jde o dědičné onemocnění, a zda se týká třeba i vnoučat.

Lymeská boreliosa


Bolest předloktí

Dobrý den, již 3 dny mě bolí předloktí a bolest mi jde až k dlaním. Vzpomínám...

Porada jiná

Dobrý den, byli jsme s otcem na výletě, a já si potřebovala v přírodě rychle...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×