Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hodnocení výsledků

Endokrinologie Dana 18.9.2011

Dobrý den,
jsem v 8. týdnu těhotenství a v 7. týdnu jsem byla na prvních krevních testech. Gynekoložka je zhodnotila jako sice velmi nízkou, ale přece jen možnou sníženou funkci štítné žlázy- výsledky na zprávě: Th.stim.h. (TSH) S 2,890 (0.35 - 4,4), Thyrox. volný fT4 S 9,77 (10 - 25) Anti peroxidaza S 17 (0-35) Proto mě poslala na endokrinologické vyšetření, které jsem podstoupila právě v 8. týdnu - 7+3. Vyšetření se skládalo pouze z odběrů krve. Další den jsem si šla pro výsledky, ale doktor mě velice odbyl, takže nevím, na čem jsem. Nic mi nepředepsal, takže předpokládám, že je snad vše v pořádku. Nicméně bych byla ráda, kdyby mi k tomu další lékař řekl víc. Výsledky testů krve u endokrinologa na zprávě - S-TF4: 12,0; S-TSH: 1,832; S- TGAB: <1,0; S-ATPO: < 1,0.
Velice Vám děkuji za zhodnocení výsledků krevních testů a případné další rady, jak si počínat dál. Přeji hezký den ...Dana

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
výsledky jsou v pořádku, můžete být klidná. Paní doktorce na gynekologii se asi nezdála snížená hladina fT4, ale TSH máte v normě (i bereme-li v úvahu přísnější kriteria pro gravidní). Protilátky máte také negativní, takže i to je v pořádku. Hezký večer

Související dotazy

Hodnocení EKG křivky
: Dobrý den, Prosím o hodnocení mého EKG, můj lékař...
Bodové hodnocení bolestného
Dobrý den, měl jsem pracovní úraz, který se mi stal...
Hodnocení ekg
Dobrý den, prosím Vás dokážete mi odpovědět na uvedené...
Hodnocení MR
: Dobrý den, mohla bych poprosit o hodnocení odborníka...
Hodnocení laboratorních odběrů
Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků z odběru...
Vysvětlení výsledku vyšetření
prosím o vysvětlení přiloženého výsledku vyšetření děkuji

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodnocení hodnoty TSH

Dobrý den, po odebrání krve mi hodnota TSH vyšla 8,78 .Doposud jsem žádnou léčbu...

Hodnocení lab.vyšetření KO+dif.,imuno.zakl.

Dobrý den,žádám o vysvětlení výsledku lab.výš.:Patologické jsou :Hematokrit...

Hodnocení laboratorních odběrů

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků z odběru krve v příloze. Děkuji

Hodnocení laboratorních výsledků

Dobrý den, potřebuji zjistit výsledky krve, lékař mi jen poslal a nerozumím...

Hodnocení MR

: Dobrý den, mohla bych poprosit o hodnocení odborníka k mé zprávě z MR? Děkuji....

Hodnocení nálezu

Prosím o vysvětlení popisu EKG: AS prav., SR, f 64/min, PQ 0,14 s, QRS 0,10s,...

Hodnocení PET CT

Som po RAPE prostaty. Hodnoty PSA 11/2016,PSA 10.1.2017/0.01 3.2.217/0.06...

Hodnocení spermiogramu a šance na otěhotnění

Dobrý den, Už 4 roky se s partnerem snažíme o dítě. Mě je 26let, partnerovi...

Hodnocení spiroergometrie

OD 17.8 jsem nedostala odpověď na otázku: Jak moc jsou vážné naměřené hodnoty?...

Hodnocení stupně vývojové kyčelní dysplázie

Dobrý den, máme 4 děti a z toho čerstvě narozenou dceru, dva měsíce starou...

Hodnocení základního laboratorního vyšetření krve

Dobry den, rada bych se zeptala na vysledky krevnich testu delane v den prijeti...

Hodnocení záznamu

: Dobrý den, ráda bych se zeptala na záznam ekg z hodinek, zda je toto v pořádku,...

Hodnota AC

Dobrý den, 10. 7. jsem byla na ultrazvuku, který odpovídal 31+0 t. g. (naměřené...

Hodnota AC neodpovídá délce těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem ve 29+2 týdnu. těhotenství. Při dnešní kontrole...

Hodnota ALT

Dobrý den paní doktorko. Mám problém, který mne dost trápí. Na začátku roku...

Hodnota ALT

Dobrý den na předoperačním vyšetření v lednu tohoto roku mi byly naměřeny vyšší...

Hodnota ALT 0.67 µkat/l

Dobrý den pane doktore, chodím preventivně několikrát za rok na krev (vyloženě...

Hodnota AMH

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let, byla mi zjištěna hodnota AMH 0,88ng/ml....

Hodnota AMH

Dobrý den pane doktore, je mi 35 let prozatím bez dětí. Doktor mi doporučil...

Hodnota AST vyšší než ALT

Dobrý den, pane doktore, před pár dny jsem byla na odběrech krve s následujícím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nutkání na močení

DOBRY VECER VAZENA PAN.DR CHTELA BY SE ZEPTAT JSEM V P5ECHODU ,MAM CASTE NUTKANIE...

Pálení jazyka

Dobrý den, už třetí den mám v ústech pocit hořkosti, mírného štípání na jazyku...

Žlutá stolice nevadí

Dobrý den, před více než měsícem jsem dostala zelenožlutý průjem, k tomu bolesti...

Kontrola po odstranění vaječníků

5.5.2017 mi odstranily vaječníky sestra na gynekologii mi řekla že mám přijít...

Kolaps u zkoušky

Dobrý den, vážená poradno, ačkoliv jsem sama studentem vysoké školy, tak jiné...

Nadýmání

Nafouklé bricho. Je mi 25 a uz asi rok trpím nafouklim břichem. Rano je ploché...

Vystouplý hrbol/boule na holenní kosti

Dobrý den, před třemi dny jsem si nahmatala vystouplý hrbol/bouli na holenní...

Modřina palce nohy

Dobrý den, před třemi čtyřmi týdny se mi na palci pravé nohy objevila tato...

Růst penisu

Dobrý den, Je mi 20 let a můj penis měří při erekce 15cm,sex sním trvá 5 min,jsem...

Kombinace léky + alkohol

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď na dotaz ohledně souběžného užití psychofarmak...

Bílé pupínky na okraji žaludu

Dobrý den, Už delší dobu mi hlavou běží jedna otázka, na kterou bych se chtěl...

Brnění a mravenčení temene hlavy

Dobrý den,již asi rok mám neustále pocit brnění,mravenčení na temeni hlavy,bolest...

Zadržování stolice

Dobrý den, paní doktorko, obracím se na Vás s problémem mojí dcerky, který...

Bolest po rehabilitaci.

Dobrý den,obracím se na vás z dotazem,již delší dobu trpím na bolest zad mezi...

Ježdění autem po zlomenině obratle

Dobrý den, mám zlomený obratel L12. Musím nosit korzet a chtěl bych se zeptat...

Prasklá sklovina

Zdravím, chtěla bych se zeptat - dá se něco dělat s prasklou zubní sklovinou?...

Toxoplazmóza a těhotenství

Dobrý den, momentálně jsem ve 36 tt. Ve 27 tt mi brali krev a dělali testy na...

Vyrážka po náplasti

Dobrý den, na noze se mi po odendání náplastí objevilo toto, nevim co s tím...

Alkohol a normix

Dobrý den, z důvodu dlouhodobých problému s nadměrným nadímáním a škroukáním...

Bolest pochvy a pálení při močení

Dobry den mam problem vcera me bolela pochva a trosku me palilo po vycurani...

Reklama
Zavřít