Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hodnocení výsledků

Endokrinologie Dana . 18.9.2011

Dobrý den, jsem v 8. týdnu těhotenství a v 7. týdnu jsem byla na prvních krevních testech. Gynekoložka je zhodnotila jako sice velmi nízkou, ale přece jen možnou sníženou funkci štítné žlázy- výsledky na zprávě: Th.stim.h. (TSH) S 2,890 (0.35 - 4,4), Thyrox. volný fT4 S 9,77 (10 - 25) Anti peroxidaza S 17 (0-35) Proto mě poslala na endokrinologické vyšetření, které jsem podstoupila právě v 8. týdnu - 7+3. Vyšetření se skládalo pouze z odběrů krve. Další den jsem si šla pro výsledky, ale doktor mě velice odbyl, takže nevím, na čem jsem. Nic mi nepředepsal, takže předpokládám, že je snad vše v pořádku. Nicméně bych byla ráda, kdyby mi k tomu další lékař řekl víc. Výsledky testů krve u endokrinologa na zprávě - S-TF4: 12,0; S-TSH: 1,832; S- TGAB: <1,0; S-ATPO: < 1,0. Velice Vám děkuji za zhodnocení výsledků krevních testů a případné další rady, jak si počínat dál. Přeji hezký den ...Dana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, výsledky jsou v pořádku, můžete být klidná. Paní doktorce na gynekologii se asi nezdála snížená hladina fT4, ale TSH máte v normě (i bereme-li v úvahu přísnější kriteria pro gravidní). Protilátky máte také negativní, takže i to je v pořádku. Hezký večer

Související dotazy

Hodnocení výsledků
Dobrý den, jsem v 8. týdnu těhotenství a v 7. týdnu...
Bodové hodnocení bolestného
Dobrý den, měl jsem pracovní úraz, který se mi stal...
Hodnocení ekg
Dobrý den, prosím Vás dokážete mi odpovědět na uvedené...
Hodnocení laboratorních odběrů
Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků z odběru...
Zkreslení výsledků
Dobrý den jak jsem Vám psala o zkreslení výsledků krve...
Vysvětlení výsledku vyšetření
prosím o vysvětlení přiloženého výsledku vyšetření děkuji

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodně tekutin a antikoncepce Jangee

Dobrý den paní doktorko, zapila jsem si antikoncepci sklenicí vody a pak jsem...

Hodnocení ejakulátu

Dobrý den.Prosím o Vaše vyjádření k mému problémuJe mi 64 let a už ,asi od svých...

Hodnocení ekg

Dobrý den, prosím Vás dokážete mi odpovědět na uvedené výsledky EKG. První byl...

Hodnocení EKG

Dobrý den, na preventívní prohlídce mi paní doktorka tvrdila, že naměřený výsledek...

Hodnocení EKG

Prosím o popis EKG. Objednaná na kardiologie až za dva měsíce. Můžu v klidu...

Hodnocení hodnoty TSH

Dobrý den, po odebrání krve mi hodnota TSH vyšla 8,78 .Doposud jsem žádnou léčbu...

Hodnocení lab.vyšetření KO+dif.,imuno.zakl.

Dobrý den,žádám o vysvětlení výsledku lab.výš.:Patologické jsou :Hematokrit...

Hodnocení laboratorních odběrů

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků z odběru krve v příloze. Děkuji

Hodnocení nálezu

Prosím o vysvětlení popisu EKG: AS prav., SR, f 64/min, PQ 0,14 s, QRS 0,10s,...

Hodnocení spiroergometrie

OD 17.8 jsem nedostala odpověď na otázku: Jak moc jsou vážné naměřené hodnoty?...

Hodnota AC

Dobrý den, 10. 7. jsem byla na ultrazvuku, který odpovídal 31+0 t. g. (naměřené...

Hodnota AC neodpovídá délce těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem ve 29+2 týdnu. těhotenství. Při dnešní kontrole...

Hodnota ALT

Dobrý den paní doktorko. Mám problém, který mne dost trápí. Na začátku roku...

Hodnota ALT

Dobrý den na předoperačním vyšetření v lednu tohoto roku mi byly naměřeny vyšší...

Hodnota ALT 0.67 µkat/l

Dobrý den pane doktore, chodím preventivně několikrát za rok na krev (vyloženě...

Hodnota AMH

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let, byla mi zjištěna hodnota AMH 0,88ng/ml....

Hodnota AST vyšší než ALT

Dobrý den, pane doktore, před pár dny jsem byla na odběrech krve s následujícím...

Hodnota B-lymfocytů

Dobrý den co znamená když mám B_lymfocyty kde je rozmezí 0,2 až 0,45.Mám pouze...

Hodnota bílkovin

Dobrý den, předoperačním vyšetřenim ( laposkopické vyšetření průchodnosti vejcovodů)...

Hodnota BPD

Dobrý den. Byla jsem na UZ ve 30+1 a byla nám naměřena hodnota BPD 69=27+5;AC...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přetrvávající ureaplasma urealyticum

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. Od listopadu 2013 jsem byla opakovaně...

Uzliny na krku

Dobry den chtel jsem se zeptat jestli je normalni si nahmatat nebolestive uzliny...

Šlachy,sval

Dobrý večer Dr, chtěla bych se zeptat zda existuje přístroj jako je rengen...

Bolest krční páteře

Dobrý den, asi měsíc mívám takové stavy, kdy se mi lehce motá hlava (ale to...

Entizol na zánět dělohy

dobry den,mam dotaz ohledne leku entizolu,lecila sem se ze zanetem delohy,dostala...

Zapáchající ranní moč

Dobry den, jiz 3 tyden mi zapacha ranni moc. Začalo to jemným řezáním při...

Korektor Valgomed

Dobrý den, co říkáte korektoru VALGOMED -http://www.valgomed.com/cZ_official_site-Y1/?...

Bolesti břícha

Dobrý den, už 2 týdny pociťuji bolesti břicha po každém jídle, nejde sice o...

Peyronieho choroba

Dobrý den pane doktore, je mi 39 let, mám penis zahnutý do leva viz. foto, zdá...

Afekce v dutině ústní a zvětšená uzlina na krku

Dobrý den, v pátek jsem zjistil, že mám na krku zvětšenou (pravděpodobně) uzlinu. Poté...

Bolest zubů

Dobrý den zítra mám jít k zubaři a Strašně se bojí. Pokaždí co jsem byla u sví...

Afty v dutině ústní

Dobrý den, Prosím o radu. Dříve jsem trpěla na afty v píše na rtech či dásni,...

Zánět dásní pod korunkou

Dobrý den, mám asi pět let korunku, kolem které se mi už delší dobu drží zánět...

Gastroskopické vyšetření

Dobrý večer, pane doktore, měla bych dotaz, už od mala se potýkám s problémy...

Prasklina na poševním vchodu

Dobrý den, prosím Vás o radu s následujícím problémem. Po pohlavním styku při...

Vysoké CRP

Dobrý den, prosím je hodnota CRP 374 hodně vysoká a je nutné hospitalizovat...

Užívání pervitinu

Dobrý den, chtěl bych ze zeptat, čím je způsobeno nepříjemné píchání v zadní...

Modřiny vznikající bez příčiny

Dobrý den, ráda bych se zeptala na otázku ohledně modřin. Na levém loktu...

Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima

Typické příznaky spojené s akromegalií, jako je zvětšování rukou, nosu nebo...

Bolest svalů a horečka

Dobrý den, už 4 dny mě trápí bolest svalů a malátnost. Horečků už nemám podařila...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×