Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hodnoty odběru

Jana 4.7.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, paní doktorko,

již několik let se léčím se štítnou žlázou. Při poslední odběru byly hodnoty TSH 5,412 norma laboratoře je 0,550 - 4,780 a FT4 15,1 a norma 11,5 - 4, 780. Můj lékař mi předepsala letrox 100. Chtěla jsem se zeptat, jestli tato dávka letroxu bude stačit nebo by měla být navýšena.

Mnohokrát děkuji

S pozdravem

Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
dávka substituce hormony štítnice se nastavuje velice individuálně, závisí od Vaší hmotnosti, rychlosti metabolizmu i závažnosti nemoci štítné žlázy. Tudíž bohužel není možné s určitostí říct, jestli bude dávka vyhovující. Ukážou to až kontrolní odběry krve.
Mějte se hezky.

Související dotazy

Hodnocení laboratorních odběrů
Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků z odběru...
Bolest po odběru krve
Dobrý den, před Vánoci jsem byla na (dárcovském) odběru...
Hodnoty výsledků štítné žlázy a co dál
Dobrý den, při odběru mi byly zjištěny tyto výsledky:...
Hodnota glykemie
Dobrý den, dne 16.3. 2017 mi byla naměřena hodnota...
Hodnoty laboratorní
Prosím co znamená hodnota v krvi COXB=40? Děkuji MT
6.6 byly hodnoty HCG 202 , 8.6 byly hodnoty 223
Dobrý den , poprosím o radu . Do 2.5 jsem užívala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodnoty krve

Dobry den ,chtela bych se zeptat na hodnoty meho vysetreni krve,predem dekuji...

Hodnoty krve zneu a zlym jsou zvysene, co to znamena?

Dobry den, v rozboru krve mi vysly hodnoty ZNEU 0,43 a ZLYM 0,47 - coz mi bylo...

Hodnoty krve-kreatinkináza

Dobrý den, od neurologa jsem byla poslána na odběry a vyšla mi vyšší kreatinkináza...

Hodnoty laboratorní

Prosím co znamená hodnota v krvi COXB=40? Děkuji MT

Hodnoty laboratorního vyšetření

Dobrý den. V laboratorním vyšetření jsem měl následující hodnoty mimo normu...

Hodnoty lymfocytů

Dobrý den, Nedávno jsem byla u paní alergoložky, která mi diagnostikovala alergii...

Hodnoty močoviny

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co může značit nízká hodnota močoviny...

Hodnoty mých hormonu

Dobrý den 15 let se lečím na štitnou žlazu ,beru Jodthyrox 1/2 tablety .mela...

Hodnoty na co mohou ukazovat

Dobrý den, je mi 20 let před devíti lety mi byl diagnostikován anaplastický...

Hodnoty na cukrovku

Dobrý den chtěla bych se zeptat v jakých hodnotách se pozná cukrovka.?. V týdnu...

Hodnoty odběrů

Chtěla bych se prosím Vás zeptat, zda byste mi vysvětlili tyto hodnoty, ci znamenají....

HODNOTY ODBĚRŮ KRVE

Dobrý den, byli jsme se synem (4,5 roků) na dalších odběrech kvůli lepku...

Hodnoty po odběru krve a léčba

Dobrý den.Mám tyto hodnoty-CH 13,02-TGL 16,47-GMT 6056-AST 2,56-ALP 1,16-ALO...

Hodnoty pro ft4 a TSH

Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jaké jsou mezní hodnoty pro hormony ft4...

Hodnoty PSA

Otec, ročník 1952. Kontrolován z genetických důvodů od 45 let. 8.10.2016 operace...

Hodnoty PSA

Laboratorní výsledky: f-PSA 0.27; F/T 0.255; PSA 1.06 Prosím o zhodnocení

Hodnoty PSA

Pane doktore, byl jsem na vyšetření krve kvůli možná blížícím se těžkostem s...

Hodnoty PSA

Dobrý den,prosím o zodpovězení následujícího dotazu: Je mi 63let. Na začátku...

Hodnoty PSA

věk 63 let,sportovec,sex.akt.,váha 90 kg a mám po před léty prodělaném zánětu...

Hodnoty PSA

Dobrý den Chtěl bych se zeptat byl jsem na krevním vyšetření prostaty.Mé hodnoty...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mononukleóza a alkohol

Dobrý den, mám infekční mononukleózu, ale naštěstí (zaklepávám) jenom s mírnějším...

Zelená stolice u kojeného kojence

Mám syna kterému je 25 dnů kojím ho a začal mít asi 5 dni zelenou stolici,...

Leidenská mutace fV a tetování na zápěstí

Dobrý den,předem se omlouvám ale opravdu netuším kam dotaz vložit.Byla mi zjištěna...

Zápach v nose

Dobrý den.Prosím o radu.Asi tak 2krát do roka mám v nose takový divný zápach,jako...

Krev v moči, bolesti zad, teplota

Dobrý den. Tento problém se netýká mě, ale mé mámy. Je jí 42 let. Už několik...

PLOTÉNKA

Dobrý den, od začátku července mám problémy s ploténkou, včetně všech doprovodných...

Bolesti konečníku

Mám obrovské bolesti konečníku při stolici, ale někdy i mimo ni, ale vždy jde...

Bolest stehenní kosti

Dobrý den. Již 2,5 měsíce se trápím s bolestí levého stehna a okolí a mám...

Černé znaménko

Dobrý den, mému desetiletému synovi se před několika měsíci vytvořilo malé /2-3mm/...

Nevus pigmentový

Dobrý den, už několikrát se mi stalo to, že jsem se škrábnul do místa, kde...

Imazol

Dobrý den, Mohu se zeptat, může být Imazol použit jako lubrikační gel při sexu?...

Štítná žláza = knedlík v krku?

Dobrý den, mám štítnou žlázu nezvětšenou, ve střední části pravého laloku štítnice...

Antibiotika

Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus aureus, a laktobaciloza...

Střevní chřipka

Dobrý den. Celý minulý týden, mi bylo občas nevolno od žaludku, nebylo to nic...

Celková slabost, zimnice u zánětů močových cest

Dobry den prosim pomocte mi od soboty ma bolest pri moceni a pod brisku dnes...

Bolesti kolene, bolesti zad

bolesti kolene které zasahuje až do bolesti zad i při sezení a pak po 2 dnech...

Wobenzym

Dobrý den, chci se zeptat, zda je dobré použít lék protizánětlivý Wobenzym na...

Nastartovani ovulace a úprava menstruačního cyklu

Dobrý den. V říjnu jsem vysadila HA a plánujeme miminko. Mám však problém s...

Popraskaný jazyk

Dobrý večer.Mám již několik týdnů problém, mám popraskaný a velmi citlivý jazyk,...

Je možnost, že by z mé krve nebo moči bylo poznat THC?

Rád by jsem se chtěl zeptat v sobotu 21.5. jsem měl 3 potahy z ''brka'' 2. června...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×