Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hpolipidemika

Praktické lékařství Leona 2.2.2017

Dobrý den,mám dotaz zda je možné,když necelý rok užívám Lipanthyl S 215mg,na cholesterol,že se cítím unaveně mám časté motání hlavy a napětí v hlavě a to i v noci,často mě bolí hlava,je mi 55let a mám problémy s výrustky na páteři,pravidelně však docházím na rehabilitaci a masáže.Prosím Vás tímto o radu,děkuji Svobodová

Odpovídá lékař:

Dobrý den,
samozřejmě ,že každý lék může mít nežádoucí účinky v různých podobách ...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hotemin


Houba Ganoderma zázračná


Houba v koupelně - může být zdraví škodliva?


Houby a zažívání

Dobrý deň pan doktor doktorka chcem sa vás opýtať, včera sme boli na hríby a...

Houstnutí krve

Dobry den. Mam na vas dotaz mam problem s krvi houstne mi krev beru tablety...

HOV infekce

Dobrý den, měl jsem pravděpodobně malou bradavičku na penise. Zbavil jsem se...

Hovädzie Aminikyseliny (negatívne účinky) ?


Hovna


HP chronicka gastritida


HP virus

Dobrý den, prosím o radu, jak postupovat v diagnostice HPV. Můj zeť má operovaný...

Hpotyreoza v těhotenství

Dobrý den, ráda bych poprosila o zodpovězení mého dotazu - jsem v 38.tt a...

HPV


Hpv


Hpv


HPV


Hpv


Hpv


HPV


HPV


HPV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tachykardie

Dobrý den, v srpnu 2018 jsem byla na ECHU srdce s následujícím závěrem - levá...

Nasazení čepu - bolest

Dobrý den, před dvěma dny jsem byla u svého zubního lékaře, se kterým jsem...

Tachykardie

Zdravím. Jsem dva roky po úrazu hlavy, tedy jsem toho hodně naležel po nemocnicích...

Bolest břicha, točení hlavy

Dobrý den, již druhý týden mě trápí bolesti břicha, první 3 dny byli bolesti...

Boule na hýždi

Dobrý den přítel si nahmatal bouli fazoloviteho tvaru na híždi nahoře ale jako...

Brnění prstů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Už druhou noc se budím kvůli brnění pravé...

Tachykardie

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zvýšeného tepu po užití marihuany. Nejsem...

V oblasti žaludu se mi objevily červené skvrny a bílé pupínky

Dobrý den, zhruba dva dny zpet se mi v oblasti žaludu objevily červené skvrny...

Tachykardie

Dobrý den, již jednou jsem se dnes ptala jednoho z Vašich lékařů a zvýšený tep,někdy...

Toceni hlavy, bolesti břicha, pocit na zvracení

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Zhruba před měsícem a půl jsem dostal nějakou virózu...

Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Pálení nohou v noci.

V noci mě pravidelně probouzí pálení nohou.Není to jen pocit.Nohy mám skutečně...

Drobné krvácení z konečníku


Tachykardie

Dobrý den, již asi 3 týdny mě trápí nárazové bušení srdce (i v klidu), dušnost,...

Tachykardie

Dobry den, byla mi diagnostikovana lekarem tachykardie. Prasky neberu. Premyslim...

Tmavé fleky na penisu

Dobrý den, mám na penisu tmavý flek jakoby modřinu (viz foto), který ovšem nebolí,...

Tachykardie

DObry den,včera se mi udelalo zle zničeho nic mi začelo hrozne byt srdce na...

Budím se každý den v 5 hodin ráno

Dobrý den paní doktorko, můj problém se týká nepřerušovaného spánku. I dříve...

Svědení kůže po celém těle bez příčiny

Dobrý den, už přes rok mě trápí svědění kůže v podstatě celého těla. Hlavně...

Bolest nohy

Bolest nohy. Bez otoku. Může to být tromboza. Vyšetření nedělaly. Řekli jen...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.