Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HPV

Infekce mirek . 10.12.2009 redakce uLékaře

Dobrý den,na gynekologii mé přitelkyni zjistili,že ma HPV infekci.Zatím ji jen pozorují.Já na svém údu nepozoruji žádne změny a ani mě nic nesvědí.Jsem ale dárce krve, mohu tím někoho ohrozit?I když i ostatní dárci můžou být nakaženi a ani o tom neví?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Tuto infekci mohla vaše přítelkyně získat dávno předtím, než jste se seznámili. Pokud byste i vy měl na kůži viditelné projevy infekce, bylo by zapotřebí to léčit. Darováním krve nikoho ohrozit nemůžete.

Související dotazy

HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hospotalizace po operaci slepého střeva


Hotemin


Houba Ganoderma zázračná


Houba v koupelně - může být zdraví škodliva?


Houpací síť


Houstnutí krve

Dobry den. Mam na vas dotaz mam problem s krvi houstne mi krev beru tablety...

Hovädzie Aminikyseliny (negatívne účinky) ?


Hovna


HP chronicka gastritida


Hpolipidemika


Hpv


Hpv


HPV


Hpv


Hpv


HPV


HPV


HPV


HPV


HPV

Dobrý den je mi 23 let a asi před 4 roky mi byly zjištěni hpv viry HR poté mi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Chci umřít

Dobrý den. Je mi 18 a nevím už, jak to řešit. Chci umřít, nebaví mě žít. Mám...

Poskodeny meniskus a opuch kostnej drene hlavicky fibuly

Dobry den,mam 42r.,a uz niekolko rokov mam problem s kolenom, vzdy pri lyzovani...

Nízká hladina progesteronu

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych poprosit o Váš názor. Na základě hormonálního...

Bojím se klíšťové encefalitidy

Dobrý den, před 5 dny jsem si vyndala klíště. Flek nemám, ale už 2 dny mám bolesti...

Generalizovaná úzkostná porucha nutkavé myšlenky, závratě


Koleno po artroskopii


Svědění řitního otvoru a páení při močení


Postižení cév

Dobrý den, už před několika lety jsem si všiml, že obvykle mám levou ruku...

MUDr. Martina Grimmová

Ordinace alergologie a klinické imunologie

Implantologické ošetření aneb Jak se vyznat v zubních náhradách

Zub či zuby, které v ústech chybí, narušují celistvost chrupu jak z estetického...

Problémy s žaludkem

Dobrý den, mám k vám pár dotazů. Začnu tedy tím, jak to začalo. Minulý rok přesněji...

Brnění pravé nohy a bolest pravé poloviny těla při dotyku

Dorý den,před týdnem jsem začala cítit teplo v pravé noze (lýtko,nárt,prsty)...

Otok hlezna

Dobry den, mohol by som poprosit o prelozenie vysledku magnetickej rezonanice...

Nádor jater

Dobrý večer, je mi 74-let a objevily my nádor na játrech o velikosti 20cm (...

Za jak dlouho se da koureni poznat na rentgenu plic

Dobry den, chtela bych se zeptat po kolika cigaretach (cca) je to videt na rentgenu...

Dotaz ohledně bolesti v třísle a varleti

Je to asi dva měsíce, co jsem se rozhodl dostat krapet do formy a začal jsem...

Interakce norfloxacinu (Gyra block) a azithromycinu (Sumamed)

Prosím o informaci, zda norfloxacin a azithromycin mají nějaké známé interakce,...

Ultrazvukové vyšetření ledvin a močových cest: bolí, nebo nebolí? Podívejte se na video!

Chystáte se na ultrazvukové vyšetření ledvin a kladete si otázku, zda to nebolí?...

Močová infekce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×