Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HPV, léčba, otěhotnění, rizika

Infekce Marikaa 6.6.2010

Dobrý den, pokusím se popsat problém , já i můj parnter máme HPV, mě je genitální bradavice objevila někdy v červnu 2009 co jsme měli cca 3 měsíce intenzivnější styk. Měla jsem antibiotika, on se přeléčil taktéž a bylo vše ok. Nic méně, přítel má od listopadu 2009 taktéž vaginální bradavice, a od prosince se snimi léčí...= chodí k dr. která mu je nějkou látkou každý týden "poďobává" a nějaké zmizí, nějaké zas přibudou...už je to půl roku, nejdřív odmítal sex vůbec, a nyní spolu máme sexuální styk pouze s kondomem. Ta léčba se mi zdá naprosot neefektivní...nebere ani nebral žádná antibiotika nic...musím říct, že tím vznikli doma i jisté partnerské problémy v nedostatku intimity a vůbec nechutě k sexu z jeho strany. Je mi 30 let, jeho léčba moc efektivní není, jsem z toho zoufalá. Plánovali jsme rodinu, miminko...Tak se chci zeptat, nemáte jiný návrh léčby než"poďobávání" (přemýšlela jsem o imunulogii)?? Jaké jsou rizika, když i přes toho onemocnění, které je mimo jiné neléčitelné, by jsem otěhotněla, nebo chtěla otěhotnět?? Podotýkám, že dalšího půl roku jsem od něj (v období mezi mým a jeho nálezem nic nechytla).

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Asi máte na mysli kondylomata, to je virová infekce, antibiotika na to neexistují ( ty jsou na in...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Riziko nákazy hpv v práci
Dobrý den, dříve jsem nad tím příliš neuvažovala, ale...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV u mužů
Dobrý den, jak se léčí infekce HPV u mužů a jak dlouho...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV-HR

Dobrý den, byla mi zjistěna mozaika na děložním čípku a začala jsem chodit...

Hpv-kondylomata

Chci se zeptat jestli sex s mužem nakaženym kondylomatama v analnim otvoru...

HPV-nakažení

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda muze mit clovek i po nekolik let HPV napr...

HPV, cytologie

Dobrý den, měla jsem podezření, že jsem od partenra byla nakažena HPV virem....

HPV, cytologie

Dobrý den. Měla bych dotaz. Před rokem v březnu jsem byla na roční prohlídce...

HPV, děložní čípek a muži

Dobrý den, mel bych dotaz ohledně HPV u mužů. Moje přítelkyně se nedávno byla...

HPV, herpes a antibiotika

Dobrý den, přítelkyni před týdnem na gynekologii zjistili genitální bradavice...

HPV, kondylomata a rakovina děložního čípku

Dobrý den, obracím se na vVás s prosbou o radu. Před několika dny jsem našla...

HPV, KONIZACE

DOBRÝ DEN, CHTĚLA JSEM SE VÁS ZEPTAT CO ZNAMENÁ V NÁLEZU PO KONIZACI CIN3,...

HPV, krvácení mimo menstruaci

Dobrý den chtěla bych se zeptat , v listopadu 2015 jsem začala týden po menstruaci...

HPV, mykozy

Dobrý den, cca před pěti lety jsem byla infikována ureoplazmou (měla jsem zapáchající...

HPV, PAP II.

Prosim Vas, jaky je vztah mezi virem HPV a PAP II.? Co to vlastne znamena? Mam...

HPV, vyndání dělohy

Dobrý večer před 14 lety jsem byla na konizaci čípku z důvodu hpv viru, před...

HPV?

Ma to tak byt ? V mojrj posve ? Vydesilo mně to mam strach s hpv byvali pŕitel...

HPV?

Dobrý den, cca před 5 měsíci se mi objevil kondylomat. S partnerem jsme 7 měsíců...

HPV? Kvasinky? Zapal?

Dobry den, asi pred tyzdnom som zacal mat neprijemne pocity na vnutornej strane...

HPV. virus ...

Dobrý den Jelikož mám pravděpodobně HPV virus, tak sem se chtěl zeptat,...

HPV/papilae corone glandis

Bojím sa ze čo mám ... Mal som orálny sex ale nemam žiadne problémy a som známi...

HPV+ carcinom na tonzile

Dobrý den . Nález: Dg : Carcinoma spinocell . Oropharyngis I . sin TX, NX,...

Hra na hudební dechové nástroje po operaci slepého střeva

Dobrý den, je mi 20 a 8. srpna mi byla provedena operace slepého střeva. Klasicky...