Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hyperaktivní močový měchýř - léčba v těhotenství

Urologie Daniela 28.10.2018

Dobry den,jiz pul roku uzivam lek Toviaz na hyperaktivni mocovy mechyr. Behem prvnich dvou mesicu leky zacaly zabirat a "moceni" melo normalni prubeh. Nyni se s manzelem snazime o miminko a muj urolog mi jiz ted doporucil Toviaz vysadit,dnes jsou to 4 dny,co beru misto 1 tablety denne jen 1/2 a vsechny problemy se zacinaji vracet. Vim,ze se Toviaz v tehotenstvi brat nemuze,proto se obracim na Vas s prosbou o pomoc a informaci,zda na hyper. mocovy mechyr zabiraji stejne i jine leky,ktete jsou v tehotenstvi povoleny? Dekuji za Vasi odpoved.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, Toviaz (a všechny další léčivé přípravky z této skupiny- tzv. anticholinergika)...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urogynekologie, Urologie‎ Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Dobrý den, v těhotenství není doporučeno užívat jakékoliv léky na hyperaktivní močový m...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hyperaktivní močový měchýř
Dobrý den,dlouhodobě mám psychosomaticke potize,ktere...
Hyperaktivní měchýř
Mám tzv. "neurotický" močový měchýř, což se projevuje...
Zánět prostaty a tlačení na močový měchýř
Dobry den přes mesic jsem bral antibiotika na zanet...
Hyperaktivní močový měchýř
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když beru lék Vesicare...
St.p. uretrotomii a hyperaktivní močový měchýř
Dobrý den, 20.11.19 jsem byla na uretromii podruhé...
Hyperaktivní močový měchýř už od dospívání-doposud
Dobrý den, trápí mne hyperaktivní močový měchýř. Trpím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hyperaktivita vs. únava

Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat zdali je normální že mám furt tendence být...

Hyperaktivni

neustale jse houpu namiste kdyz stojim i utelevize jsi drzim ovladac a otacim...

Hyperaktivní dítě

Dobrý den, mám skoro 3 letého chlapce, ještě nemluví, když si s ním chci hrát...

Hyperaktivní dítě

Dobrý večer chtěla bych se zeptat jak se máme s přítelem chovat k dceři, má...

Hyperaktivní měchýř

Mám tzv. "neurotický" močový měchýř, což se projevuje častým nucením na močení....

Hyperaktivní moč.měchýř a chron. zánět

Dobrý večer. Mámě byl diagnostikován hyper.moč měchýř. Jako léčba nasazen Toviaz...

Hyperaktivní močák?

Hezký den, mám problém, za který se dost stydím a stal se mi poprvé v životě....

Hyperaktivní močový měchýř

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když beru lék Vesicare na močový měchýř,...

Hyperaktivní močový měchýř

existuje nějaký lék,který nezpůsobuje tak velké sucho v ústech?

Hyperaktivní močový měchýř


Hyperaktivní močový měchýř už od dospívání-doposud

Dobrý den, trápí mne hyperaktivní močový měchýř. Trpím už od dospívání doposud....

Hyperaktivní močový měchýř..???

Dobrý den, je mi 13 let a už pár měsíců mám problémy s močovým měchýřem..S mamkou...

Hyperakuze

Dobrý den, víc jak před 20ti lety jsem začala mít potíže s nedoslýchavostí v...

Hyperandrogenemie

Dobrý den,byla jsem u lékaře a po odběru krve mi do 3 týdnů přišly výsledky....

Hyperandrogenní syndrom

Dobrý den, trpím hyperandrogenním syndromem (od 12 let pravidelná menstruace,...

Hyperandrogenní syndrom a dědičnost

Dobrý den, mám hyperandrogenní syndrom, i přesto se mi podařilo mít bez problémů...

Hyperbarická komora

Dobrý den, lékař mi ještě na můj tinnitus doporučil léčbu v Hyperbarické...

Hyperbilirubinémie

Dobrý den, rád bych se zeptal na názor (ideálně hepatologa apod., neboť na úrovni...

Hyperdenzita obratlů

Vážený pane doktore,chtělaa bych se Vás zeptat,co znemená ,když při CT krku...

Hyperechogenity

Dobrý den, náš syn se narodil v 36+1 (2680/46 cm) per VEX. V propouštěcí zprávě...