Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hyperbarická komora

Uši, nos, krk Tomáš 20.11.2014

Dobrý den,

lékař mi ještě na můj tinnitus doporučil léčbu v Hyperbarické komoře. Chtěl jsem se zeptat, jestli tlak v této komoře může mít i negativní vliv na můj tinnitus.

Děkuji za odopověď
Tomáš

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, hyperbarická komora by vám spíše měla pomoci , tinnitus by se po hyperoxygenoterapii zhoršit neměl.

Související dotazy

Fybrilace komor
Dobrý den Je mi 27 let a trpim fibrilacemi komor....
Vývoj mozkových komor
dobrý den chtěla bych se zeptat na vývoj mozkových...
3.mozková komora
DObrý den, chtěla bych se zeptat na stav mého syna....
Nefunkcnost leve srdecni komory
Dobry den,muj pritel je mesic po operaci srdce. Mel...
Zvětšené postranní mozkové komory
Dobrý den pane doktore, ve 20+2 tt jsem byla na velkém...
Zvětšení srdeční komory
Dobrý den, chtela bych se zeptat pri zvetseni leve...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hyperaktivní močák?

Hezký den, mám problém, za který se dost stydím a stal se mi poprvé v životě....

Hyperaktivní močový měchýř

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když beru lék Vesicare na močový měchýř,...

Hyperaktivní močový měchýř

existuje nějaký lék,který nezpůsobuje tak velké sucho v ústech?

Hyperaktivní močový měchýř


Hyperaktivní močový měchýř - léčba v těhotenství

Dobry den,jiz pul roku uzivam lek Toviaz na hyperaktivni mocovy mechyr. Behem...

Hyperaktivní močový měchýř už od dospívání-doposud

Dobrý den, trápí mne hyperaktivní močový měchýř. Trpím už od dospívání doposud....

Hyperaktivní močový měchýř..???

Dobrý den, je mi 13 let a už pár měsíců mám problémy s močovým měchýřem..S mamkou...

Hyperandrogenemie

Dobrý den,byla jsem u lékaře a po odběru krve mi do 3 týdnů přišly výsledky....

Hyperandrogenní syndrom

Dobrý den, trpím hyperandrogenním syndromem (od 12 let pravidelná menstruace,...

Hyperandrogenní syndrom a dědičnost

Dobrý den, mám hyperandrogenní syndrom, i přesto se mi podařilo mít bez problémů...

Hyperdenzita obratlů

Vážený pane doktore,chtělaa bych se Vás zeptat,co znemená ,když při CT krku...

Hyperechogenity

Dobrý den, náš syn se narodil v 36+1 (2680/46 cm) per VEX. V propouštěcí zprávě...

Hyperechogenni ložiska na obou ledvinach

Dobrý den, byl jsem na sonu břicha a byly mi nalezeny na obou ledvinách hyperechogenni...

Hyperechogenní ložisko

Dobry den s ultrazvuku mi bylo zjištěno vlevo na zad labiu hor/stř seg hyperechgeni...

Hyperemia nosovej sliznice

Dobry den, mam taky problem ze mi neustale opucha spodna nosova musla , nasledkom...

Hyperextenze lokte

Zdravím, můj dotaz se týká spíše pojišťovny...kolega mi na kurzu sebeobrany...

Hyperfosfatemie a digeorgův syndrom

Dobrý den, má 3 letá dcera trpí digeorgovym snydromem - imunopatologie (T-lymfy),...

Hyperfuknce štítné žlázy

Dobrý den, před 3 měsíci jsem měla virozu a lékař mi dělal odběry krve z čeho...

Hyperfuknce štítné žlázy - těhotenství

Dobrý den, mám hyperfuknci štítné žlázy, vůbec na sobě příznaky nepociťuji,...

Hyperfunce štítné žlázy a těhotenství

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Již čtvrtým rokem se léčím na hyperfunci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce

Dobrý den, již 14 dní trpím náhlými změnami tlaku,návaly a silným pocením v...

Koupel psa v hypermanganu

Dobrý večer, mám doma psa s mokvavýmy ranamy. Doporučili mi hypermangan. Chci...

Prohlubeň na břiše

Dobrý den, prosím o radu. Před cca 3 dny jsem si na břiše napravo pod pupkem...

V zubu se stále tvořil zánět


Zborcená klenba

Dobrý den! Byla diagnostikována bortící se nožní klenba. Ortopedem předepsány...

EMG vyšetření

Dobrý den, mám dotaz. Mám dlouhodobě bolesti zad. Neurolog me odeslal na vyšetření...

Zoloft vedlejší účinky


Psych.ušní potíže

Dobrý den.Obracím se na Vás s prosbou o radu.Již desetliletí trpím nedoslýchavostí...

Tikání jazyka

Dobrý den, všiml jsem si nyní, když vypláznu jazyk, nechám ho chvilku venku...

Střevní chřipka


Dysurické potíže

Dobrý den. Prosím o radu.Trpím pálením močové trubice, častým nutkání na moč,...

Bolest pod hrudní kostí


Vysazení Letroxu


Mirtazapin


Bolest v uchu


Suchá kůže penisu

Dobrý den mám suchou kůži na penisu nevím co s tím mám dělat jestli někam zajít...

Nosní polypy

Dobrý večer já mám v nose polyb už asi půl roku a nevím co stim skousela jsem...

Leukocystosa

při přeodoperačním vyšetření zjištěna leukocystosa hodnoty 11,6 za 2 dny 13,2...

HIV?


Condrosulf


Reklama
Zavřít