Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Infekce a kuři oko

Gynekologie Juraj . 4.9.2012 redakce uLékaře

Dobrý den. Chcem se zeptat, jestli je nebezpečné nebo nevhodné pri pohlavním styku praktizovat stimulaci vaginy prstama -rukou, pokud mám na prstu ruky kuří oko. Je možná nejaká nákaza vagíny od kuřího oka?

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, s jakoukoli infekcí bych se vyvarovala kontaktu se sliznicema, z pochvě je spousta bakterií, může se vše zinfikovat (vy partnerku a naopak).

Související dotazy

Kuří oko
Dobrý den prosím Vas o radu zda jde o kuri oko či bradavici....
Kuří oko
Dobrý den, prosím o radu. po létě se mi na noze udělalo...
Kuří oko
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu. Na levé...
Kuří oko.
Dobrý den,můj přitel mi včera koupil lehké náplasti...
Kuří oka
Dobrý den, můj devítiletý syn má problémy s kuřími...
Kuří oko
Dobry den mám problém s kuřím okem já jsem myslel že...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zavádějících tablet. Doteď když jsem měla...

Infekce

Dobrý den dcera 3 roky prodělala již několikátou infekci streptokokem během...

Infekce - přenos krví

Vážená paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda jsou některé z infekcí nebezpečných...

Infekce - Yersinie

Dobrý den.mam bolesti kloubů(lokty,zápěstí,kolena,kotníky,kyčel)Byly mi zjištěné...

Infekce ?

dobrý den,chtěla jsem se zeptat,před 3měsíci mi začlo být špatně-začalo to křečmi...

Infekce ?

Dobry den, Pred rokem jsem zjistil ze mam zarudle usti mocove trubice jen ve...

Infekce a ATB

Dobrý den, můj otec (61 let), který prodělal před několika lety těžký infarkt...

Infekce a cévní onemocnění

Dobrý den, babička má fibrilaci síní a problémy s krevním tlakem (hypertenzi)....

Infekce a hodnoty CRP

Dobrý den, dcera měla od neděle teplotu 38,4, stěžovala si na bolesti krku...

Infekce a klíště

Dobrý den,ve čtvrtek večer jsem si vyndal klíště hodně to bolelo ,ale k lékaři...

Infekce a porucha střev

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se projevuje infekce a porucha funkce...

Infekce a přenos krví

Vážená paní doktorko, moc děkuji za odpověď na svůj dnešní dotaz ohledně přenosu...

Infekce a Rapidnorm

Dobry den,chtel bych se zeptat mam od lekare predepsane ant Rapidnorm 3000mg...

Infekce a revmatismus

Dobrý den.Již přibližně 7 mměsícu trpím různými zdravotními problémi .Vse zacalo...

Infekce a špatná funkce štítné žlázy

Dobrý den.Mám na vás poslední dotaz.Minulý týden jsem byla u obvodního lékaře...

Infekce a těhotenství

Zdravím, mám starost o svoji dceru, která studuje pátým rokem medicínu a chtěla...

Infekce a těhotenství

Dobrý den, prosím Vás o zodpovězení dotazu týkající se infekce v souvislosti...

Infekce a těhotenství

Dobrý den, jsem v 8tt a silně jsem se nachladila (hnisava rýma, kašel, zahlenena,...

Infekce a únava

Dobrý den.Zájímá mě zda příčinou mojích problémů může být nějaké infekční onemocnění...

Infekce bakteriemi

Dobrý den, mám zjištěné bakterie na žaludu. Mám předepsáno doxybene. Mohu k...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nystagmus


Dysurické potíže

Ahoj, celý svůj život chodím na lehko, i jako dítko školou povinné jsem nikdy...

Antikoncepce Bonadea


Zánět močového měchýře ?


Genitální opar


Zvyšovat hladinu prolaktinu v těle může mnoho věcí – třeba hladovění

Prolaktin, hormon produkovaný přední částí hypofýzy, přirozeně stoupá po porodu,...

Tik oka


Motání hlavy

Dobrý den už od května trpím na motani hlavy nemůžu vůbec chodit ven obvodni...

Gardnerella vaginalis


Necitlivost části prstu na noze


Nelze souložit


Pomalý tep


Nekuřákům se lépe hojí pooperační jizvy

Jste kuřák a máte před sebou nějaký operační zákrok? Pokud se vám alespoň na...

Jaká antikoncepce?

Dobrý den, chci se prosím zeptat jaký druh antikoncepce bych si měla pořídit?...

MUDr. Zdena Nekvapilová

Praktický zubní lékař

Ztráta rovnováhy


Oční "alergie" na slunce


Interkostální neuralgie


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×