Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Infekce helicobacter pylori v těhotenství

Infekce Zuzana 19.12.2013

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mám občasné bolesti břicha - vždy po jídle a reflux. Jsem těhotná v 17tt, tak je to možná tím, ale nechci nic zanedbat a chtěla jsem se zeptat na infekci Helicobacter pylori. Ve 12tt jsem měla zánět močových cest, se kterým jsem se léčila 7 dní antibiotiky Zinnat 250mg. Chci vyloučit jako příčinu mých obtíží nákazu H.pylori a proto jsem se chtěla zeptat, jestli je možné pokud bych ji už během braní těchto antibiotik měla, abych byla jimi přeléčena i na tuto infekci. Děkuji za odpověď. Zuzana

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Moravcová


Zuzano, uvedená antibiotika v monoterapii neléčí helikobakterovou infekci. Léčení probíhá 2...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Helicobacter pylori
Dobrý den před časem mi diagnostikovali infekci helicobacter...
Helicobacter pylori- eradikace
Dobrý den. Ráda bych věděla jak jinak na Helicobacter...
Helicobacter pylori
Dobrý den, prosím o Váš názor. Moje gastroenteroložka...
Helikobakter pylori
Chci se zeptat, jestli pomáha vyléčit helicobacter...
Mám zánět žaludku, a našli mi i Helicobacter pylori
Dobrý den, už si nevím rady a tak se obrácím na vás....
Helicobacter Pylori
Dobrý den chtěla jsem se Vás zeptat před týdnem jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce E.coli

Dobrý,den.Již jsem psala.Už 4mněs.mně trápí e colli v pochvě.Vždy dostanu nějaké...

Infekce Gardnerella vaginalis

Dobry den, rad bych se zeptal, trápí me uz nekolik let žlutý výtok z močové...

Infekce Gardnerella vaginalis

Dobrý den pane doktore, Partner byl léčen Entizolem pro zjištění Gardnerelly,...

Infekce Garnerella vaginalis a Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, mám prosím dotaz, na kterých bych ráda dostala odpověď i od jiného...

Infekce gynekologická

Dobre odpoledne. Ve středu jsem dostalq injekci na vyvolani menstruace.. mam...

Infekce gynekologická

Krásný den, chtěla bych se s Vámi poradit. Mám ženské problémy a nevím, zda-li...

Infekce H. pylori

Dobry den, pred 6 rokam zjisten HP virus v zaludku, nelecila jsem. Ted po 6...

Infekce HCD

Již asi 10 let trpím na opakující se problém s horními dýchacími cestami a to...

Infekce Helicobacter pylori

Dobrý den chtěl bych se optat léčím se na chronickou gastricidu s HP a zajímalo...

Infekce Helicobacter pylori

Na gastroskopiji mi našli Helocobater pyroli nasazena lečba dvoji baleni Klacid,Duomox...

Infekce helicobakteru pylori

Dobrý den, paní doktorko, před třema roky-v 47lety, jsem prodělala zánět jícnu,gastroskopické...

Infekce Helikobakterem

Dobry vecer, chcela by som Vas poprosit o radu, planujeme s manzelom dalsie...

Infekce hemofilem. Časté záněty močových cest

Dobry den, pred tremi tydny mne zacalo palit na prudusnici a pote silna bolest...

Infekce hemophilová

Dobrý den, jsem v 10 tt a mám zánět středouší. Byl mi zjištěn haemophilus...

Infekce herpes simplex

Dobrý den, mám 3měsíčního syna a žijeme v Asii. Přes noc se mi utvořil opar...

Infekce herpes viry.

Dobry den, na prilozenej fotke su moje vysledky serologie na virusy. Mam...

Infekce herpes- opar na vagině a možnost opakování

Dobrý den můžete mi prosím poradit.. Manželka měla před rokem.. Herpes-opar...

Infekce HIV

Dobrý den, mé jméno je Jiří. Chtěl jsem se zeptat. Před 4 dny jsem měl nechráněný...

Infekce HIV

Dobrý den, Před 15 dny jsem po nechranenem pohl. styku citil neprijemny...

Infekce HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se může jednat o nákazu HIV, když jsem...