Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Infekce, opar

Iveta . 13.2.2016

Dobrý den, před třemi týdny jsem byla u lékaře kvůli svědění a pálení, bylo podezření na infekci či opar. Dostala jsem herpesin tabletky a lomazim mast. Problémy ustaly. Avšak v tuto dobu se problémy objevily zase. Protože jsem v Portugalsku na erasmu, chtěla jsem se zeptat, zda mohu používat herpesin mast. Nebo si zde mám vyhledat lékaře a dojít tam, děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Mast můžete klidně použít. Příjemný den

Související dotazy

Opar na rtu
Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat na...
Opar?
Dobrý den paní lékařko, na rtu se mi vytvořil zřejmě...
Infekce oparem
Dobrý den, byla jsem s dcerkou, kt. je 11 týdnů pro...
Opar
Dobrý den, přítelkyni se udělal opar a během dvou dnů...
Opar
Dobry den, V minulem roce mi byl zjisten vyterem z...
Opar
tady je foto.. myslim ze k tomu neni co rict.. boli...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce ze štípnutí hmyzem

Mého partnera poštípal hmyz a po 4 dnech a 2 lékařích nám nikdo nepomáhá a všichni...

Infekce zubu

Prosim vas, Chtel jsem se zeptat jestli je mozne mit v zubu nejakou infekci...

Infekce zubu - udušení - projevy

Vážená paní doktorko, zhruba před několika lety jsem byl na pohotovosti s...

Infekce žaludu ,rtu

Dobry den , 1. asi před 7 měsíci jsem byl na operaci s prstem protože jsem si...

Infekce, bakterie

Dobrý den, prosím mám dotaz, mohou mít vliv na snížení mužské potence i bakteriální,...

Infekce, bakterie

Dobrý den, prosím vás, můžete mě odkázat na nějakého mikrobiologa či doktora,...

Infekce, chrbtica

Dobrý deň!Mala som EBV a CMV infekciu.Sposobuje EBV infekcia neplodnost?Dalej...

Infekce, imunita

1. Je možné, aby malé děti začínající mladé dětské lékařky, která již i při...

Infekce, Klebsiella

Dobrý den, při rozboru sputa mi zjistili bakterii Klebsiella oxytoca 1.10 na...

Infekce, nebo jaký jiný možný problém?

Zdravím. 30.10.2015 jsem měl pohl. styk(chráněný)s neznámou ženou. Orální(já...

Infekce, vyrážka

Dobrý den, mám dotaz co se týče zřejmě infekce vaginy. Asi týden mě trápilo...

Infekce, zvýšené parametry zánětu u 18 měsíčního dítěte

Dobrý den, prosím o radu. Mám 18 měsíčního syna, u kterého se již od 6 měsíců...

Infekce?

Dobry den, asi 2 mesice zpet, kdy jsem zacal spat se svou soucasnou partnerkou,...

Infekce?

Dobrý den, před třemi roky jsem měla mírné astma. V důsledku léčby zcela bez...

Infekce?

Dobry den, dnes jsem byla poprve u sve nove lekarky (predtim detsky lekar) od...

Infekce?

dobry den, tretim dnem me trapi hnedy zapachajici vytok. jde citit i pres obleceni...

Infekce?

Dobrý den, našla jsem si nového přítele, který se mi svěřil s tím, že po...

Infekce?

Dobrý den, naskytl se mě problém,objevili se mi na žaludu červené pupínky.Co...

Infekce?

dobrý den,před dvěma dny se nám dvou letý syn dusil gumovým bonbonem. Manžel...

Infekcia

Dobrý deň!Ktorá infekcia má tendenciu sa vracať,sposobovať obrnu hlavových nervov,napadať...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pozor na škrkavky!


Oči


Červený flek u kostrče

Dobry den, U kostrce se mi udelal cerveny flek, je suchy, trochu se olupuje,...

Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


STRACH Z ALS


Flek na tříslech

Dobrý den Na tříslech se mi asi před měsícem objevil tenhle flek. Byl neškodný...

Špinění


Bolest kyčle

Dobrý den pane doktore mám problem už asi třetí týden s levou kyčlí dával jsem...

Bolesti zad, motání hlavy


Výtěr z krku

Dobrý den, už 3 týdny řeším se svou obvodní lékařkou zvětšené krční mandle,...

Zubní sklovina - jak jí posílit?


Roupy

Dobrý den.Před půl rokem jsem byla přeléčena tbl.Vermox proti roupu dětskému.To...

Krev v moči


Alergie na kaši?

Dobrý den, od 4 měsíce se snažím dcerku přikrmovat zeleninovými příkrmy (aby...

Maltofer- únava


Laboratorní výsledky

Prosím o vysvětlení výsledků z krve : lipaza 1,12 ....cholesterol 5,95....sedimentace...

MUDr. David Kubíček

Chirurgie, rehabilitace

Chronická bolest svalů a kloubů

Dobrý den, přibližně třetím rokem trpím celkovou únavou, nevýkoností, bolestmi...

Escheria coli v moči


MUDr. Libor Novák

Dermatovenerologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×