Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

IVF

Neplodnost a IVF Lukáš 2.6.2018

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na drilling vaječníků? Mám PCO a clostilbegyt mi nezabírá - vůbec na něj nereaguji. Po neúspěšném IVF jsem měla hyperstimulační syndrom (týden v nemocnici), takže do další stimulace vaječníků se mi nechce. Je mi 33 let. Pan doktor drilling nebere jako variantu, pokud nezabere do 4 měsíců clostilbegyt, tak budu na IVF muset znovu. Není lepší jít na drilling? A pak by clostilbegyt mohl zabral...To, že bych otěhotněla po drillingu je stejně tak nejisté jako IVF. Jaká varianta je podle Vás lepší? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den, Váš dotaz pro jeho specifitu předávám k odpovědi specialistovi na danou problematikou IVF, vyčkejte prosím druhé odpovědi v co nejbližším čase. S pozdravem a přáním brzkého vyšetření obtíží.

Související dotazy

IVF
Dobrý den, je mi 40 let. Prvni zkušenost s IVF 2 embria...
IVF
Dobry den, jsem po prvním IVF, neúspěšném. Bylo mi...
IVF
Dobry den jsem po 2. neuspesnych ivf cyklech, mam vsechno...
IVF
Dobry den.Som po salpingectomii l.dx v r.2015 pre mimomaternicove...
IVF
Dobrý den po pozdĕ nalezeném mimodĕložním těhotenství...
IVF
Dobrý večer,mám pár otázek. Po IVF se 30.10.2017...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

IVF

Dobrý den, jsem krátce po 2. neúspěšném IVF. Přemýšlím o všech verzích neúspěchu,...

IVF

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Jsem po operaci. Měla jsem nádor na vaječníku,a...

IVF

Dobrý den prosím vás chtěla jsem se ze ptát zdáli, bych mohla podstoupit uměle...

IVF

Dobry den.Som po salpingectomii l.dx v r.2015 pre mimomaternicove tehotenstvo.Mam...

Ivf

dobrý den.mám po dvou spont.potratech a 1 nevydařeném ivf. 33let.antifosfolipidový...

IVF

Dobry den, obracím se na vás s prosbou o radu s neplodností. O dítě se s...

IVF

Dobrý den po pozdĕ nalezeném mimodĕložním těhotenství 12t + 6dní imonologické...

IVF

Dobrý deň, mám 39 r., 3x sme absolvovali IVF neúspešne. Vždy 2-3 blastocysty...

IVF

Dobrý den, podstoupila jsem na klinice IVF a před 9 dny jsem byla již na transferu...

IVF

Dobrý den, byly mi zjištěný z krve protilátky proti spermiím, již 7měsíců se...

IVF

Dobrý den, mám dotaz ohledně umělého oplodnění. Zarazily mě výsledky z krve...

IVF

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně možností rodičovství. S manželkou...

IVF

Dobry den, je mi 31 let, mam poruchovou ovulaci a endometriosu, pritel ma velmi...

IVF

Dobrý den, podstoupila jsem na klinice IVF a před 9 dny jsem byla již na transferu...

IVF

Dobrý den, prosím Vás, chci se zeptat.Mám za sebou 2*IVF a 3*KET, nic nevyšlo,...

IVF

Dobrý den, ráda bych se zeptala na dvě věci ohledně ivf: 1) po porodu skončeném...

IVF

Dobrý den, je mi 42let ,nemohu se rozhodnout v jakém centru podstoupit cyklus...

IVF

Dobrý den. Je mi 46let mám dvě dospělé děti přìtel nemá žádné.Spermiogram ma...

IVF

Dobrý den dnes jsem byla na kontrole u paní doktorky kvůli vysoke hladine prolaktinu,...

IVF

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co má smysl si připlatit jako nadstandard...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Tlkot srdca v uchu

Dobrý deň, asi mesiac si počujem tlkot srdca v ľavom uchu. Cez deň si to v...

Akne po porodu/pri kojeni (zineryt?)

Dobry den, od puberty trpim na akne, ale vzdy se dalo zvladat kosmetikou nebo...

Vysoké CRP


Plynatost,bolest zad

Dobrý den paní doktorko.Mám pořád nafouklé břicho trápí mne ukrutná plynatost,nechutenství...

Zánět zvukovodu

Dobrý den,prosím chtěla bych poradit.Měla jsem zánět zvukovodu brala jsem kapky...

Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, dostala jsem ted antibiotika na ureaplasmu a nestihla jsem se zeptat...

Pálivá bolest holeně

Asi pred rokem jsem mel velky hematon na lytku.cca 20cm.casem vse zmizelo jen...

Otok mandlí a zánět zubu

Dobrý den, již asi měsíc mě trápí nateklé, červené madle s pár čepy ráno a během...

Vysoké teploty a CRP u dítěte vzniklé během 24h

Dobrý den, náš čtyřletý syn z plného zdraví bèhem 24 hodin s teplotami do 38,8...

Bulka v podpaží


Zvětšení levé lymfatické uzliny a mrtvý zub

Dobrý den, před několika lety mi zubař ošetřil mrtvý zub na horní levé stranětuším...

Citalec a Atarax dotaz č. 2

Dobrý den, od května tohoto roku beru z důvodu úzkostné poruchy Citalec 20mg...

Protruse disku

Vážený pane primáři, je mi 38 let, mám dlouhodobé silné bolesti v oblasti beder...

Dlouhodobý dusivý suchý kašel uz asi 4 měsíce

Dlouhodobý dusivý suchý kašel uz asi 4 měsíce .Mam 3 antibiotika žádné zlepšení...

Mapovitý jazyk

Dobry den,uz jsem vam jednou popisoval neco ohledne jazyka,pani Doktorka mi...

Artroskopická operace kolene

Dobrý den, jsem necelé 3 týdny po ASK kolene při které mi byla provedena discize...

Mykoza vaginální

Dobrý Den, asi třetím dnem mě svědí až pálí malé pysky, je to dosti nepříjemné...

Oteklý prst na noze

Prosím o odpověď: již rok mám bolest na prstu na noze, vyšetření na ortopedii:...

Hlen v krku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co je příčinou hlenu v krku? Mám pocit...

Reklama
Zavřít