Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

IVF

Neplodnost a IVF Inka 8.7.2018

Dobrý den, podstoupila jsem na klinice IVF a před 9 dny jsem byla již na transferu oplodněného embrya do dělohy. Již 2x jsem si zkoušela dělat těhotenský test a vždy vyšel negativní. Je možné, že je na test ještě brzy po transferu a výsledek se může ještě změnit, nebo je již nepravděpodobné, že by se oplodnění podařilo? Moc děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová


Dobrý den paní Inko, ještě bych doporučila vyčkat a těhotenský test udělat po 14 dnech od oplodnění. Zatím nelze 100% říci,jestli se embryo uchytilo nebo ne. Držím Vám palce, ať se brzo zadaří.S pozdravem.

Související dotazy

IVF
Dobry den, jsem po prvním IVF, neúspěšném. Bylo mi...
IVF
Dobrý den, je mi 40 let. Prvni zkušenost s IVF 2 embria...
IVF
Dobry den jsem po 2. neuspesnych ivf cyklech, mam vsechno...
IVF
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na...
IVF
Dobry den.Som po salpingectomii l.dx v r.2015 pre mimomaternicove...
IVF
Dobrý den po pozdĕ nalezeném mimodĕložním těhotenství...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

IVF

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mám šanci na umělé těhotenství když minulý...

IVF

Dobrý den, partner je 7 měsíců po chemoterapii z důvodu nádoru na varleti. Před...

IVF

Dobrý den, jsem krátce po 2. neúspěšném IVF. Přemýšlím o všech verzích neúspěchu,...

IVF

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Jsem po operaci. Měla jsem nádor na vaječníku,a...

IVF

Dobrý den prosím vás chtěla jsem se ze ptát zdáli, bych mohla podstoupit uměle...

IVF

Dobry den.Som po salpingectomii l.dx v r.2015 pre mimomaternicove tehotenstvo.Mam...

Ivf

dobrý den.mám po dvou spont.potratech a 1 nevydařeném ivf. 33let.antifosfolipidový...

IVF

Dobry den, obracím se na vás s prosbou o radu s neplodností. O dítě se s...

IVF

Dobrý den po pozdĕ nalezeném mimodĕložním těhotenství 12t + 6dní imonologické...

IVF

Dobrý deň, mám 39 r., 3x sme absolvovali IVF neúspešne. Vždy 2-3 blastocysty...

IVF

Dobrý den, byly mi zjištěný z krve protilátky proti spermiím, již 7měsíců se...

IVF

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na drilling vaječníků? Mám...

IVF

Dobrý den, mám dotaz ohledně umělého oplodnění. Zarazily mě výsledky z krve...

IVF

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně možností rodičovství. S manželkou...

IVF

Dobry den, je mi 31 let, mam poruchovou ovulaci a endometriosu, pritel ma velmi...

IVF

Dobrý den, podstoupila jsem na klinice IVF a před 9 dny jsem byla již na transferu...

IVF

Dobrý den, prosím Vás, chci se zeptat.Mám za sebou 2*IVF a 3*KET, nic nevyšlo,...

IVF

Dobrý den, ráda bych se zeptala na dvě věci ohledně ivf: 1) po porodu skončeném...

IVF

Dobrý den, je mi 42let ,nemohu se rozhodnout v jakém centru podstoupit cyklus...

IVF

Dobrý den. Je mi 46let mám dvě dospělé děti přìtel nemá žádné.Spermiogram ma...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Od včera mě začla bolest záda

Dobrý den od včera me začla boles záda.. přesněji v oblasti kříže.. nemůžu se...

Únava, průjem, zvracení, bolesti břicha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už dva týdny mám průjem, někdy je stolice...

Tupá bolest, pocit na zvracení

Dobrý den, od 5.8. jsem prodělala cca 8 záchvatů. Vždy to začne večer mezi 21-23...

Kámen žlučníku

Dobrý den pane doktore, Měl bych dotaz, po vyšetření ve vojenske nemocnici...

KO

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost snížení obsahu železe v krvi a zvýšení...

Hodnoty GMT, CHOL, TAG

Dobrý večer, při preventivní lékařské prohlídce mi byly zjistěny tyto hodnoty:...

Bolest na levé straně pánve

Dobrý den, bolí mě na vnější straně pánve (na mém levém boku), úplně nahoře...

Vnímání tlukotu srdce v klidu

Dobrý den, již něco přes rok téměř každý večer vnímám údery srdce zejména před...

Antibiotika a paralen


Otok pod okem.

Dobrý den , v sobotu se mi začal dělat malý otok pod okem, ze zacatku jsem myslel...

Bláto ve žlučníku

Jedná se o bláto před zlučníkovi mi kamenama..co mám udělat nebo k čemu mám...

Furolin-Nitrofurantoin

Dobrý den, 17.5.2019 diagnostikovan zánět prostaty, od te doby lecen a brano...

Výstupky na sliznici kolem poševního vchodu

Dobrý den,je mi 35 let, jsem rok a půl po druhém porodu a před půl rokem se...

Tlak v uších a pískání

V poslední době mě trápí stále tlak v uších jako bych je měla pod vodou..ted...

Bolest v krku, při polykání i mluvení, zarudlost

Dobrý den, ve čtvrtek (8.6.) jsem se probudila se silnou bolestí v krku. Šla...

Rizika při anestezii


Bolest zubu

Dobrý den, mezi svátky mě bolely zuby, tak jsem okamžitě po svátcích zašla ke...

Zalehlé ucho


Bolest ramenního kloubu a často ztuhnutá šíje

Dobrý den pane doktore, mám na Vás rovnou dva dotazy. Můj první problém se...

Atarax

dobry den chtel bych se zeptat beru atarax jen na spani zajimalo by me kdyz...

Reklama