Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Jangee

Antikoncepce Niky 15.7.2015

dobry den
Uz jednou jsem si zapomela vzit jednu tabletku z baleni Jangee ale docetla jsem se ze si mam vzit dve naraz.. jenze to byla 1 rada
10. a 9. jsem si zapomela vzit tabletky ze ctvrte (dnes je 11.) uz z predesleho pouceni jsem si tedy vzala 2 naraz a treti si beru dneska v 21:00 ted je 6:50.
jenze jsemsk to chtela overit ale protoze jsem v italii a nemam tady krabicku tak jsem to hledala na internetu docetla jsem se tedy ze by to nemel byt zadny proble a pise se tam ze se maji zapomenute tabletky vyhodit , ze to muze mit nejaky spatny ucinek.. jenze ja uz jsem si je vzala naraz.. jake je riziko?:(

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, je snížena účinnost, tím,že jste je vzala naráz, si neublížíte....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je tu velká pravděpodobnost otěhotnění?
Dobrý den, při braní nového platíčka antikoncepce...
Účinnost HAC
Dobrý den, 3 roky jsem brala HA Jangee a poté jsem...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, je mi 22 let a už skoro tři roky beru antikoncepci...
Jangee
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli ATB (Penbene)...
Špinění mimo menstruační cyklus
Dobrý Den chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci Jangee...
Svědění po HAC
Dobrý den, užívám druhý měsíc antikoncepci Jangee....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jaký věk je optimální pro...

Jaký věk je optimální pro aplikaci vakcíny proti meningitidě? Máme dcery ve...

Jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění?

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv má použití tabletky proti početí...

Jaký vliv na dítě má cigaretový kouř a jeho následky?

Dobrý den,prosím o radu.Mému synovi je 5let.Jsem rozvedená a otec syna kouří...

Jaký zvolit inhalátor a kalíšky?

Dobrý den,chtěla bych koupit dceři inhalátor-byl mi doporučen ultrazvukový.Má...

Jakým způsobem se dá snížit hladina cukru v krvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je normální hladina cukru v krvi? Mám...

Jakým způsobem se mohu zbavit tekutiny ve střevních kličkách?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakým způsobem se mohu zbavit tekutiny ve střevních...

Jakýsi "puchýř" na boku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, o co se může jednat - udělala se mi taková...

Jamka klíční kosti

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně maminky( r.nar. 1964) Na...

Jamka na dvorci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat: Při zvednutí rukou nahoru, mám na spodních...

Jana

Dobrý den, jak dlouho trvá hospitalizace při artroskopii kolene? a je lepší...

Jangee

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli ATB (Penbene) mají vliv i na účinek...

Jangee

Dobrý den, užívám antikoncepci jangee, každý měsíc zkracuji "placebový...

Jangee a Curam

Dobrý den, beru antikoncepci Jangee 0,02/3 mg. Dnes mi byla předepsána antibiotika...

Jangee a špinění

Dobrý den, tenhle měsíc jsem začala užívat antikoncepci konkrétně jangee 0,03....

Jangee účinnost

Dobrý den paní doktorko, užívám prvním měsícem HA JAngee 0,02. Měla by se brát...

Jangee-změny nálad

dobrý den, necelý rok beru antikoncepci jangee 0,03 a poslední zruba 2 měsíce...

Januvin 100 a glimepirid

již měsíc a víc čekám na výdej receptu, který mi předepsal lékař,jedná se januvin...

Jardiance v kombinaci s inzulínem

Dobrý den jsem diabetik I. typu a chci se zeptat jestli je možné užívat lék...

Jaretní dieta

Dietní chyba Mám jaterní dietu (mírné zvýšení ALT 1.5, AST 0.7, j. steatoza,...

Járišův roztok

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli je možné a zdravé používat dlouhodobě...