Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je vhodné endokrinologické vyšetření?

Endokrinologie Kateřina . 11.6.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, děkuji za odpověď na můj předchozí dotaz. Ráda bych se ale optala na Váš názor,zda v tomto případě je endokrinologické vyšetření vhodné. V dětství jsem byla sledovaná na endokrinologii pro malý vzrůst a opožděnou 1. menstruaci (1. menstruace v 16-ti letech). Gyn. lékařka mi asi před 3 lety řekla,že vyšetření není potřeba,že štítnou žlázu mám v pořádku a moje důvěra k ní není příliš velká. Hodnoty šítné ž. mám stále v pořádku,ale únavu ,pocení (hlavně večer a v noci),návaly horka a často zvýšenou teplotu (především v 2. polovině MC a první dny MC) mám od té doby pořád. Imunologické vyšetření je v pořádku,co se týká serologie (CMV,EBV....) Navíc mám teď zvýšené hodnoty LH a FSH. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Katko, zvýšená hladina LH a FSH může být známkou toho,že dobře nefungují vaječníky. Jistě by tedy na místě endokrinologické vyšetření bylo. Některé vaše obtíže by tomu i odpovídaly. Příjemný den

Související dotazy

Endokrinologické vyšetření ?
Dobrý den,je mi 31 let a chtěla bych se optat,v jakém...
Ultrazvukovém vyšetření
Dobrý den, při ultrazvukovém vyšetření byl zjištěn...
Endokrinologické vyšetření v Praze
kde je možné se objednat na Endokrinologické vyšetření...
Endokrinologické vyšetření?
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu - moje maminka...
Tyreotoxikóza
Ráda bych Vás touto cestou poprosila o radu.Již 5 let...
Zobrazovací vyšetření
Dobrý den, na RTG plic je na zastínění na pravé straně. Proto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je tu velká pravděpodobnost otěhotnění?

Dobrý den, při braní nového platíčka antikoncepce (jangee) jsem si zapomněla...

Je tzv. píštěl po léčeném zánětu/váčku zubu OK?


Je u Crohnovy choroby těžší průběh žloutenky typu A?

Dobry den . Trpim na Crohnovu chorobu, a bezne onemocneni jako je chripka a...

Je v mém případě již možná laserová operace?

Dobrý den, je mi 21 let. Od nejakych asi 3-4 let mi zjistili vadu očí. Na levém...

Je v mém případě nutná hormonální léčba?

Dobrý den, je mi 47 let, měsíčky mám pravidelné, někdy silnější, přibližně...

Je vazne nemocna?

Dobry den, kamaradka ma 14ti mesicni holcicku a uz od narozeni je strasne...

JE VELKÁ PRAVDĚPODOBNOST TĚHOTENSTVÍ?

Dobré ráno, chtěla bych se Vás zeptat jaká je pravděpodobnost těhotenství. V...

Je vhodná biologická léčba na granuloma anulare?


Je vhodná soda bicarbona při atrofické gastritidě s hypergastrinemií?


Je vhodná tato léčba?


Je vhodné jít na bowling?


Je vhodné pít vodku jako stimul na zkoušky?


Je vhodne tritico?


Je vhodné užívat třezalku (kapsle) v případě sezonních alergií?


Je vse v poradku?

Dobry den.Maly pri narozeni mel 49cm a 3100g. Ve 3mesicich 60cm a 5800g.Dnes...

Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Je warfarin na celý život?

Téměř před 2 lety jsem byla na 2 operacích během 10 dnů (odstranění vaječníku,...

Je zachován účinek antikoncepce?


Je zánět močového měchýře přenosný?


Je zde možnost otěhotnění ? -spěchá

Dobrý den, během minulého roku jsem velmi zhubla, a tak jsem ztratila menstruaci....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Penirium


Velikost penisu

Zdravím Vás, mám na Vás jistý dotaz, jde o velikost mého penisu, je mi 16 let...

Bolest zápestí


MUDr. Pavla Drnková

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Podvázání vaječníků

Dobrý den,letos mi bude 33let a mám 3 děti.Beru antikoncepci-DepoProveru a rozhodně...

Uzliny

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vás poprosila o radu. Někdy v prosinci jsem...

Oteklá levá noha a bolest

Dobrý den. Prosím o radu. 5 dní mě bolela levá dolní končetina, večer mi...

Hyperfunkce štítné žlázy ?

Dobrý den, již delší dobu u sebe sleduji, že mi při sebemenší námaze začne...

Krvácení po konizaci děložního čípku

Dobrý den, před 10 dny jsem prodělala konizaci děložního čípku. Po zákroku jsem...

Zánět slepého střeva


Pálení chodidel


MUDr. Anna Tachovská

Soukromá zubní ordinace

Neustálý pocit žízně, velmi časté močení


Útvar na kůži

Dobrý den, po druhém porodu (před 2 lety)mám na rameni načervenalý výstupek,...

Revmatoidní artritida

dobrý den, po ročních peripetiích mi revmatolog určil diagnozu revmatoidní...

Bolestivá kostrč

Dobrý den, prosím o radu. Asi před rokem jsem spadla na bruslích na zadek (kříže),...

Můj jazyk se celkově zhoršoval, bolel, nebo spíše pálil.

Dobrý den. Prosím o radu jak dál pokračovat, protože jsem zatím nenašel nic...

Rakovina vaječníků

Rakovina vaječníku představuje velice nebezpečnou nemoc postihující ženské reprodukční...

Konečnou výšku dítěte lze předvídat. Do určité míry

Mnoho rodičů si při narození dítěte pokládá otázku, jaké jejich dítě bude. Nejčastější...

Candida

Dobrý den, byla mě zjištěna candida a s přítelem jsme brali antibiotika, držíme...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×