Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je vidět bradavice ultrazvukem?

Kožní obtíže Vladimíra 17.10.2017

Dobrý den,
ráda bych se poradila,zda je vidět bradavice ultrazvukem. Asi před10ti lety mi vyřízli viditelnou bradavici na plosce nohy. Nyní není nic vidět, ale obtíže jsou podobné jako kdysi. Spíše jde o štˇípot a s podpatěnkou to je horší. Obtíže jsou i bez našlapování ! Velký d í k za radu
Vlaďka

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, kožní bradavice je projev virové infekce na kůži virem HPV, konkrétně se jedná o...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Bradavice?
Dobrý den je mi 13 asi tak před 3 roky se mi udělala...
Virové bradavice na palci ruky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli lze nějak...
Bradavice
Dobrý den, od prázdnin když jsem přijela z kempu,...
Genitální bradavice?
Dobrý den, partnerka přišla s tím, že má genitální...
Bradavice
Dobrý den, vážená poradno, dnes mám na Vás specifický...
Bradavice
Dobrý den, už asi rok mám na nože na palci 2 malá kolečka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je vhodné endokrinologické vyšetření?


Je vhodné jít na bowling?


Je vhodné navštívit před porodem očního lékaře?

Dobrý den, jsem ve 27. týdnu těhotenství a ráda bych se zeptala, zda-li je vhodné...

Je vhodné pít vodku jako stimul na zkoušky?


Je vhodné pro mě očkování proti Covidu vakcínou od Pfizeru?

Dobrý den, prosím o radu, zda je vhodné pro mě očkování proti Covidu vakcínou...

Je vhodné studium policejní akademie při diagnóze RS?

Dobrý den, mám diagnostikovanou roztroušenou sklerozu 1. rokem, je mi 19 let...

Je vhodne tritico?


Je vhodné u takto malého dítěte nechat chirurgicky předkožku uvolnit?

Vážená paní doktorko, pane doktore, prosím o radu ohledně potíží mého malého...

Je vhodné užívat třezalku (kapsle) v případě sezonních alergií?


Je vhodné, abych zažádala o částečný invalidní důchod? Mohu to zkusit?

Dobrý den mám možná trochu hloupý dotaz ale... Nyní jsem asi měsíc na PN původně...

Je vse v poradku?

Dobry den.Maly pri narozeni mel 49cm a 3100g. Ve 3mesicich 60cm a 5800g.Dnes...

Je vůbec možné mít jak zánět šlach, tak i karpály?

Dobrý den, již sedm let mám problémy se zánětem šlach na rukouch, převážně a...

Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Je warfarin na celý život?

Téměř před 2 lety jsem byla na 2 operacích během 10 dnů (odstranění vaječníku,...

Je za trávicími potížemi nádor žaludku či dvanácterníku?

Dobry den, mam jiste zazivaci potize, chtela bych se zeptat, zda se může jednat...

Je zachován účinek antikoncepce?


Je zánět močového měchýře přenosný?


Je zapotřebí si nechat ošetřit funkci ledvin?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je zapotřebí si nechat ošetřit funkci...

Je zde i tak nějaká šance na těhotenství?

Dobrý den. Minulou ms jsem měla pouze 2dny (byla přesně kdy měla být, obvykle...

Je zde možnost otěhotnění ? -spěchá

Dobrý den, během minulého roku jsem velmi zhubla, a tak jsem ztratila menstruaci....