Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je vůbec možné mít jak zánět šlach, tak i karpály?

Mozek a nervy Lucie 7.8.2018

Dobrý den, již sedm let mám problémy se zánětem šlach na rukouch, převážně a hlavně na pravé. Na začátku jsem byla u specialisty který udává jestli jsou to šlachy či karpály. Takže mám již sedm let zánět šlach , někdy je to v klidu někdy je to hodně špatný. V práci už tři roky pracuji denně s obvázanýma rukama. Před cca dvěmi měsíci jsem
dostala konečně i novou ortézu. Asi tři týdny na to mi misto bolesti zrůžovėlo a vidim v tom fleku i přenádherný žíly. Podotýkám , obstřiky jsem letos už vyčerpala. Ale dnes novinka, od rána mě ruka brní od zápěstí až po konečky prstů a kroutí se my prsty. Ortézu, kterou používám při práci nemůžu mít na ruce dlouho. To jsou ale symptomy karpálního tunelu. Je vůbec možné mít jak zánět šlach tak i karpály?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, je určitě možné, aby se vyskytovali obě tyto jednotky současně, jak chronický z...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Tenis, zánět šlach, zápěstí
Dobry den, mam takovy dotaz.Vzhledem k tomu, ze hraju...
Zánět šlach
Dobrý den chtěla jsem se zeptat v pátek mne začala...
Zánět šlach
Dobrý den, manželovi diagnostikovali na paži zánět...
Zánět šlach
Dobrý den,již delší dobu mě trápí zánět šlach.Trvá...
Zánět šlach předloktí
Dobrý den prosím o radu, cca před více než půl rokem...
Zánět šlachy
Dobrý den jsem pravidelný hráč počítačových her. V...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je vhodné navštívit před porodem očního lékaře?

Dobrý den, jsem ve 27. týdnu těhotenství a ráda bych se zeptala, zda-li je vhodné...

Je vhodné pít vodku jako stimul na zkoušky?


Je vhodné pro mě očkování proti Covidu vakcínou od Pfizeru?

Dobrý den, prosím o radu, zda je vhodné pro mě očkování proti Covidu vakcínou...

Je vhodné studium policejní akademie při diagnóze RS?

Dobrý den, mám diagnostikovanou roztroušenou sklerozu 1. rokem, je mi 19 let...

Je vhodne tritico?


Je vhodné u takto malého dítěte nechat chirurgicky předkožku uvolnit?

Vážená paní doktorko, pane doktore, prosím o radu ohledně potíží mého malého...

Je vhodné užívat třezalku (kapsle) v případě sezonních alergií?


Je vhodné, abych zažádala o částečný invalidní důchod? Mohu to zkusit?

Dobrý den mám možná trochu hloupý dotaz ale... Nyní jsem asi měsíc na PN původně...

Je vidět bradavice ultrazvukem?

Dobrý den, ráda bych se poradila,zda je vidět bradavice ultrazvukem....

Je vse v poradku?

Dobry den.Maly pri narozeni mel 49cm a 3100g. Ve 3mesicich 60cm a 5800g.Dnes...

Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Je warfarin na celý život?

Téměř před 2 lety jsem byla na 2 operacích během 10 dnů (odstranění vaječníku,...

Je za trávicími potížemi nádor žaludku či dvanácterníku?

Dobry den, mam jiste zazivaci potize, chtela bych se zeptat, zda se může jednat...

Je zachován účinek antikoncepce?


Je zánět močového měchýře přenosný?


Je zapotřebí si nechat ošetřit funkci ledvin?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je zapotřebí si nechat ošetřit funkci...

Je zde i tak nějaká šance na těhotenství?

Dobrý den. Minulou ms jsem měla pouze 2dny (byla přesně kdy měla být, obvykle...

Je zde možnost otěhotnění ? -spěchá

Dobrý den, během minulého roku jsem velmi zhubla, a tak jsem ztratila menstruaci....

Je zde možnost, že za to může štěnice, nebo blecha?

Dobrý den, na kůži se mi začaly objevovat červené svědící pupínky! Je zde možnost,...

Je zde nejaka moznost, ze se o lymfom nejedna?

Dobry den, dle prilozeneho histologickeho vysetreni nosnich madli je jedna z...